Užkandžiai prie alaus
Moderatorius: Tutsi
Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Nuo žmogaus. Tik nuo žmogaus , pati tuo įsitikinau.Lilina rašė:O man nepatiko but vaiku. Suaugusi aš sau labiau patinku. Iš visos mokyklos mokytojos geros buvo tik 2, nu dar 2+-, o visos kitos kažkokios prietrankos buvo, ar tas darbas su vaikais stogą nuvežą ar nuo žmogaus savybiu priklauso.
Nei diplomas, nei darbas mepakeis žmogaus. Kaip mano devintokai sako : glušas ir Afrikoj glušas.
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Taigi forumas vadinasi "Prie stalo". Kur jūs matėt ir girdėjot, kad prie stalo visą laiką ta pačia tema kalbėtųAnonymous rašė:čia moterų firminė savybė - pradėti šnekėti apie vieną ir sugebėti nusukti kalbą į visai kitą pusęzuikaite rašė:nu, moteriskeles, ie nusnekejote ne i tema bet kaip faina pasiskaityti ir mokyklos laikus prisiminti Net ir praktika mokykloje prisimenu.
O del to mes ir nepakartojamos, kad turim savo firminių savybių
jos ypač šiame forume dažnai pasireiškiaRamunė rašė:Taigi forumas vadinasi "Prie stalo". Kur jūs matėt ir girdėjot, kad prie stalo visą laiką ta pačia tema kalbėtųAnonymous rašė:čia moterų firminė savybė - pradėti šnekėti apie vieną ir sugebėti nusukti kalbą į visai kitą pusęzuikaite rašė:nu, moteriskeles, ie nusnekejote ne i tema bet kaip faina pasiskaityti ir mokyklos laikus prisiminti Net ir praktika mokykloje prisimenu.
O del to mes ir nepakartojamos, kad turim savo firminių savybių
svečiu tapauAnonymous rašė:jos ypač šiame forume dažnai pasireiškiaRamunė rašė:Taigi forumas vadinasi "Prie stalo". Kur jūs matėt ir girdėjot, kad prie stalo visą laiką ta pačia tema kalbėtųAnonymous rašė: čia moterų firminė savybė - pradėti šnekėti apie vieną ir sugebėti nusukti kalbą į visai kitą pusę
O del to mes ir nepakartojamos, kad turim savo firminių savybių
- Tutsi
- Site Admin
- Pranešimai: 35795
- Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
- Pliusai: 794
- Miestas: Aukštaitijoje
Cia man patinka,kai taip pedagogai kalba.Geras O as kai prekybsei mokiausi,visi mokytojai buvo superiniai,tik pavaduotoja viena glusavota.Ramunė rašė:Nuo žmogaus. Tik nuo žmogaus , pati tuo įsitikinau.Lilina rašė:O man nepatiko but vaiku. Suaugusi aš sau labiau patinku. Iš visos mokyklos mokytojos geros buvo tik 2, nu dar 2+-, o visos kitos kažkokios prietrankos buvo, ar tas darbas su vaikais stogą nuvežą ar nuo žmogaus savybiu priklauso.
Nei diplomas, nei darbas mepakeis žmogaus. Kaip mano devintokai sako : glušas ir Afrikoj glušas.
Na, pleputės, grįžkim į UŽKANDŽIUS PRIE ALAUS Oras šyla, tuoj prasidės iškylos, ir t.t. Atkasiau tokį receptuką.
Kepamos tokios sūrio lazdelės prie alaus: kad gautusi skanios sūrio lazdelės, reikia riebaus sūrio (visiskai netinka Picnik lazdelės), džiuvėsėlių, kiaušinio. Paslaptis tokia : kai supjaustote sūrį, jis būna kvadratinis, o turi gautis apvali lazdelė, tad mirkome kiaušinyje, džiuvėsėliuose ir smarkiai spaudžiant rutuliuojam, tada vel kiaušinis, džiuvėseliai, rutuliuojam ir taip keleta kartų kol gausis apvali graži lazdelė. Tada į labai gerai įkaitintus riebalus kelias minutes. Padazas dažniausia yra daromas majonezas+keciupas+truputis česnako. Viską pakaitinti. Skanaus.
Kepamos tokios sūrio lazdelės prie alaus: kad gautusi skanios sūrio lazdelės, reikia riebaus sūrio (visiskai netinka Picnik lazdelės), džiuvėsėlių, kiaušinio. Paslaptis tokia : kai supjaustote sūrį, jis būna kvadratinis, o turi gautis apvali lazdelė, tad mirkome kiaušinyje, džiuvėsėliuose ir smarkiai spaudžiant rutuliuojam, tada vel kiaušinis, džiuvėseliai, rutuliuojam ir taip keleta kartų kol gausis apvali graži lazdelė. Tada į labai gerai įkaitintus riebalus kelias minutes. Padazas dažniausia yra daromas majonezas+keciupas+truputis česnako. Viską pakaitinti. Skanaus.
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Ko gero, reikia taisyti įvaizdį
Labai paprasta, lengva ir skanu. Sūrį sutarkuoji per smulkesnę tarką. Šalia pasidedi dubenėlį su majonezu, į kurį išspausta česnako.
Duoną pjaustyti piršteliais, kepti arba virti fritiūrinėje. pravėsintą duonytę imam už vieno galiuko, merkiam į majonezą ir į sūrį. Gražiai sustatom salotinėje ar vazelėje.
Skanu ir prie alaus, jei paimsim baltą duoną arba batoną, grietinę ir maltus riešutus - prie vyno
Labai paprasta, lengva ir skanu. Sūrį sutarkuoji per smulkesnę tarką. Šalia pasidedi dubenėlį su majonezu, į kurį išspausta česnako.
Duoną pjaustyti piršteliais, kepti arba virti fritiūrinėje. pravėsintą duonytę imam už vieno galiuko, merkiam į majonezą ir į sūrį. Gražiai sustatom salotinėje ar vazelėje.
Skanu ir prie alaus, jei paimsim baltą duoną arba batoną, grietinę ir maltus riešutus - prie vyno
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Bet užtai kooookiooooos akys
Dar turbūt nerašiau :
pakepinti duoną ( juodą ar baltą , nesvarbu), įtrinti česnaku ( jei mėgstam),aptepti paštetu, kokį mėgstam ar turim, ant viršaus kiaušinio griežinėlis ir agurko griežinėlis. Irgi prie visko, net prie sultinio ( bet man be kiaušinio geriau šiuo atveju )
Dar turbūt nerašiau :
pakepinti duoną ( juodą ar baltą , nesvarbu), įtrinti česnaku ( jei mėgstam),aptepti paštetu, kokį mėgstam ar turim, ant viršaus kiaušinio griežinėlis ir agurko griežinėlis. Irgi prie visko, net prie sultinio ( bet man be kiaušinio geriau šiuo atveju )
čia kaip užkandėlė per gimtadienius būna pasižymėsiu šią idėjąRamunė rašė:Bet užtai kooookiooooos akys
Dar turbūt nerašiau :
pakepinti duoną ( juodą ar baltą , nesvarbu), įtrinti česnaku ( jei mėgstam),aptepti paštetu, kokį mėgstam ar turim, ant viršaus kiaušinio griežinėlis ir agurko griežinėlis. Irgi prie visko, net prie sultinio ( bet man be kiaušinio geriau šiuo atveju )
- Tutsi
- Site Admin
- Pranešimai: 35795
- Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
- Pliusai: 794
- Miestas: Aukštaitijoje
as ant keptos duonos su česnakiuku dedu toki maišala:kumpis+kiausinis+majonezas+česnakas.Hazel rašė:čia kaip užkandėlė per gimtadienius būna pasižymėsiu šią idėjąRamunė rašė:Bet užtai kooookiooooos akys
Dar turbūt nerašiau :
pakepinti duoną ( juodą ar baltą , nesvarbu), įtrinti česnaku ( jei mėgstam),aptepti paštetu, kokį mėgstam ar turim, ant viršaus kiaušinio griežinėlis ir agurko griežinėlis. Irgi prie visko, net prie sultinio ( bet man be kiaušinio geriau šiuo atveju )