Užkandžiai prie alaus
Moderatorius: Tutsi
Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
- pyp
- Virtuozas
- Pranešimai: 4445
- Užsiregistravo: 14 Rgp 2007, 15:41
- Pliusai: 25
- Miestas: Kaunas
- Susisiekti:
Sūrio trikampėliai
Sluoksniuotos tešlos
200 g fetos sūrio
105 g rikotos sūrio
¼ stiklinės tarkuoto mocarelos sūrio
1 kiaušinis
baltųjų pipirų
1 kiaušinis
Sūrius, kiaušinį ir pipirus ištrinti šakute ir išmaišyti.
Tešla pakočioti, supjasutyti į kvadratus. Ant kvadrato dėkite sūrių mišinį, kvadratą perlenkite per pusę, kad gautusi skarelė. Kraštelius užspauskite šakutės danteliais. Pyragėlių viršų aptepti kiaušinio plakiniu. Kepti 180ºC temperatūros orkaitėje kol iškeps.
Sluoksniuotos tešlos
200 g fetos sūrio
105 g rikotos sūrio
¼ stiklinės tarkuoto mocarelos sūrio
1 kiaušinis
baltųjų pipirų
1 kiaušinis
Sūrius, kiaušinį ir pipirus ištrinti šakute ir išmaišyti.
Tešla pakočioti, supjasutyti į kvadratus. Ant kvadrato dėkite sūrių mišinį, kvadratą perlenkite per pusę, kad gautusi skarelė. Kraštelius užspauskite šakutės danteliais. Pyragėlių viršų aptepti kiaušinio plakiniu. Kepti 180ºC temperatūros orkaitėje kol iškeps.
- Songe3
- Dalyvis
- Pranešimai: 144
- Užsiregistravo: 01 Lie 2008, 00:37
- Pliusai: 0
- Miestas: Vilnius.
- Susisiekti:
Mmmm reikes pasidaryti.
Telefonas: (+370) 64594 119
Telefonas: (+370) 64594 181
El-paštas: info@ryoarts.net
Skype: Ryoarts
www.RyoArts.net
Telefonas: (+370) 64594 181
El-paštas: info@ryoarts.net
Skype: Ryoarts
www.RyoArts.net
Ši Forelles nuotrauka ir receptas yra laikraštyje "Super LT". Man labai idomu pasidarė ar jie turi gauti leidimą dėti nuotrauką. Ar, Forelle, gal tau žinant jie panaudojo nuotrauką? Man tiesiog smalsu Ir manau, kad jie turėjo atsiklausti..Forelle rašė:Neseniai draugė gamino šį pyragą ir labai gyrė, tai atsiminiau, kad ir jums galiu pateikti receptėlį.
Kumpio ir alyvuogių pyragas
100 g aliejaus;
100 g alaus arba balto vyno;
4 kiaušiniai;
250g miltų;
15g kepimo miltelių;
150 g alyvuogių;
150 g fermentinio sūrio sutarkuoto per burokine tarka;
150 g kumpio; (įdėjau tikrai daugiau)
Įkaitinti orkaitę iki 180 C. Paruošti kepimo formą.
Aliejų, kiaušinius ir alų išplakti. Suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Viską gerai išmaišyti (turi gautis tiršta tešla). Į tešlą suberti tarkuotą sūrį, griežinėliais pjaustytas alyvuoges ir smulkiai supjaustytą kumpį. Gerai išmaišyti, supilti į kepimo formą ir keti 30-40 min. Atšaldyti orkaitėje.
- Forelle
- Virtuozas
- Pranešimai: 11071
- Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
- Pliusai: 689
- Miestas: Kaunas
- Susisiekti:
Reiktų gal lėkt nusipirkt, turėtų dar būti ir parašyti jiems. Net neįsivaizduoju kaip tas laikraštis atrodo.merope87 rašė:Šeštadienio, rugpjūčio 16d.
Aš iškart iš nuotraukos pamačiau, kad Forelles ir puoliau ieškot forume Cekava zosė, bet papraščiausiai įdomu pasidarė ar kas atsiklausė dėl nuotraukos. Bet, kai nuotrauka nepaženklinta, tai ir paėmė.
- Forelle
- Virtuozas
- Pranešimai: 11071
- Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
- Pliusai: 689
- Miestas: Kaunas
- Susisiekti:
Traukiu, bet vėl tik nervų gadinimas. Tipo, kitą kartą įdėsim su tavo nuorodą į blogą, bus reklama. Bet kad ir man ta reklama ir nebūtina, yra nuolatiniai lankytojai, neuždirbu iš to ar daugiau žmonių užsuka, ar mažiau. Dar sakiau pagalvosiu, ir laukiu kitos blogerio atsakymo, nes kita sriubos nuotrauka yra jo, bet visai prei kito recepto.Tutsi rašė:neturi teises deti,jei nenurodo is kur receptas ir nuotrauka Trauk forelle juos uz tokius darbus
- Forelle
- Virtuozas
- Pranešimai: 11071
- Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
- Pliusai: 689
- Miestas: Kaunas
- Susisiekti:
Žinok juokas ėmė, kai kainą po 1 lt derinom dabar reikia sulaukt kada perves. Man dzin, būčiau aš nusileidus ir su reklama, bet principo reikalas čia buvo, kai maždaug paskambina ir kreipiasi ne JŪS, o TU, dar klausia ar pilnametė, gal tėvai kitaip galvoja Iš balso juk nereiktų spręst pagal žmogų. Darl liepiau kitą kartą kai ieškos foto tegul atkreipia nors į spalvas, nes įdėtas špinatų sriubos receptas, o foto sriubos su pomidoraisTutsi rašė:gerai padarei O ka jie
- Forelle
- Virtuozas
- Pranešimai: 11071
- Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
- Pliusai: 689
- Miestas: Kaunas
- Susisiekti:
Pirma dar palaukim pinigų aišku, jeigu būčiau ėjus iki galo, tai gal ir daugiau būčiau gavus, o dabar, man atrodo,, kad pats tas kuris rašė, mokės iš savo kišenės, kad tik vyresnybė nesužinotų. Nors kitas laikraštis liepė parašyti pretenciją (net kopiją būtų suveikę), bet nenoriu nervų gadintis. Gal kitas blogeris pakankins
PRIE ALAUS:
krabų lazdelės (geriausia lašišinės),
Panemunės pievų tepamas sūrelis (sveriamas, dėžutėse),
česnakas, pagal reikalą galima dadėti pipiriukų, druskos ar ktų prieskonių.
Karbų lazdeles sumalti per mėsmalę, gautą masę sumaišyti su tepamu sūreliu, išspausti arba labai smulkiai supjaustyti česnaką, sudėti mėgstamus prieskonius.
Yra parduotuvėse pirkti tokių vafliukų mažyčių. Jie būna supakuoti maišiukuose: su pelėsiniu sūriu, arbatiniai, bananiniai. Tai vat, imi tuos vafliukus mažus, pamirkai arba tiesiog pasikabini tos skanios masės ir.... niam, niam.... Skanu
krabų lazdelės (geriausia lašišinės),
Panemunės pievų tepamas sūrelis (sveriamas, dėžutėse),
česnakas, pagal reikalą galima dadėti pipiriukų, druskos ar ktų prieskonių.
Karbų lazdeles sumalti per mėsmalę, gautą masę sumaišyti su tepamu sūreliu, išspausti arba labai smulkiai supjaustyti česnaką, sudėti mėgstamus prieskonius.
Yra parduotuvėse pirkti tokių vafliukų mažyčių. Jie būna supakuoti maišiukuose: su pelėsiniu sūriu, arbatiniai, bananiniai. Tai vat, imi tuos vafliukus mažus, pamirkai arba tiesiog pasikabini tos skanios masės ir.... niam, niam.... Skanu