Užkandžiai prie alaus
Moderatorius: Tutsi
Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
KIŠENĖLĖS PRIE ALUS
Čia toks nukopijuotas, bet pakeistas receptas.( Priderinau savo skonio receptoriams )
Tešlą supjaustyti kvadratėliais, uždėti įdaro ir padaryti trikampiukus ar kišenėles. Kepti keptuvėje arba orkaitėje.
Įdaras Svogūnas, česnakas, pievagrybiai, sūris. Pakepinti. Originale vietoj pievagrybių buvo šaldyti špinatai.
Galima valgyti ir karštus, ir ne prie alaus. Tada reikiės padažo:
Lašinukai - kubeliais, svogūniukas, trinti pomidorai arba jų padažas. Įberti druskytės ir baziliko.
Čia toks nukopijuotas, bet pakeistas receptas.( Priderinau savo skonio receptoriams )
Tešlą supjaustyti kvadratėliais, uždėti įdaro ir padaryti trikampiukus ar kišenėles. Kepti keptuvėje arba orkaitėje.
Įdaras Svogūnas, česnakas, pievagrybiai, sūris. Pakepinti. Originale vietoj pievagrybių buvo šaldyti špinatai.
Galima valgyti ir karštus, ir ne prie alaus. Tada reikiės padažo:
Lašinukai - kubeliais, svogūniukas, trinti pomidorai arba jų padažas. Įberti druskytės ir baziliko.
- Prikabinti failai
-
- 0.gif (36.22 KiB) Peržiūrėta 5344 karus(ų)
- zuikaite
- Gurmanas
- Pranešimai: 1090
- Užsiregistravo: 21 Lap 2006, 00:40
- Pliusai: 3
- Miestas: Barselona
- Susisiekti:
O kokia tesla? Sluosniuota?Ramunė rašė:KIŠENĖLĖS PRIE ALUS
Čia toks nukopijuotas, bet pakeistas receptas.( Priderinau savo skonio receptoriams )
Tešlą supjaustyti kvadratėliais, uždėti įdaro ir padaryti trikampiukus ar kišenėles. Kepti keptuvėje arba orkaitėje.
Įdaras Svogūnas, česnakas, pievagrybiai, sūris. Pakepinti. Originale vietoj pievagrybių buvo šaldyti špinatai.
Galima valgyti ir karštus, ir ne prie alaus. Tada reikiės padažo:
Lašinukai - kubeliais, svogūniukas, trinti pomidorai arba jų padažas. Įberti druskytės ir baziliko.
Velykiniai receptai! Yra ir paukštelių čiulbesys... Trūksta tik tavęs http://www.pasididziuojantinamuseimininke.blogspot.com/ .
- zuikaite
- Gurmanas
- Pranešimai: 1090
- Užsiregistravo: 21 Lap 2006, 00:40
- Pliusai: 3
- Miestas: Barselona
- Susisiekti:
Koks dar tas pats skonis Nieko panasaus i normalu alu!!! Tikras Bet... kartais kai del kokiu nors priezasciu negali, o norisi kazko nors primenancio i alu, tada galima. Bet siaip tai... Man visai nepatinka, kazkoks sisiukasRamunė rašė:O tu pasiūlyk nealkoholinio alaus : skonis beveik toks patstutsi rašė:parodziau savo brangenybei,kiek pasiulet receptuku uzkandai prie alau.Sako:oho....taip ir prasigerti galima
Velykiniai receptai! Yra ir paukštelių čiulbesys... Trūksta tik tavęs http://www.pasididziuojantinamuseimininke.blogspot.com/ .
- zuikaite
- Gurmanas
- Pranešimai: 1090
- Užsiregistravo: 21 Lap 2006, 00:40
- Pliusai: 3
- Miestas: Barselona
- Susisiekti:
Ramunė rašė:Man susirodė toks pats "Svyturio" ragavau. Bet, kai pasiūliau vyrui, tai spintoj pradėjo guminės moters ieškot : sako, jei jau vieną siūlai, tai davai ir komplekto tęsinuką
Velykiniai receptai! Yra ir paukštelių čiulbesys... Trūksta tik tavęs http://www.pasididziuojantinamuseimininke.blogspot.com/ .
- Lilina
- Virtuozas
- Pranešimai: 8898
- Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
- Pliusai: 101
- Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Jis teisus, alternatyvą gerą parodė. Man nealkoholinis alus irgi kaip kastruotas vyras atrodo. bet ką darysi, juk kažkas turi vairuotiRamunė rašė:Man susirodė toks pats "Svyturio" ragavau. Bet, kai pasiūliau vyrui, tai spintoj pradėjo guminės moters ieškot : sako, jei jau vieną siūlai, tai davai ir komplekto tęsinuką
- zuikaite
- Gurmanas
- Pranešimai: 1090
- Užsiregistravo: 21 Lap 2006, 00:40
- Pliusai: 3
- Miestas: Barselona
- Susisiekti:
Pikantiski pirsteliai
150g miltu,
150g sviesto,
150g stipresnio skonio fermntinio surio,
ziupsnelis kmynu (nebutinai),
pipiru,
druskos.
Sviesta sukapoti su persijotais miltais. Suberti smulkiai sutarkuota suri, prieskonius. Uzminkyti tesla. Teslos gabala iskocioti mazdaug 0.5cm storiu ir supjaustuti 5 mm storio juostelemis.Kepti riebalais pateptoje skardoje 15-20 min. Orkaistes karstis mazdaug 180º-200ºC. Tinka prie alaus, sultinio. Ir siaip skanu pakramsnoti
150g miltu,
150g sviesto,
150g stipresnio skonio fermntinio surio,
ziupsnelis kmynu (nebutinai),
pipiru,
druskos.
Sviesta sukapoti su persijotais miltais. Suberti smulkiai sutarkuota suri, prieskonius. Uzminkyti tesla. Teslos gabala iskocioti mazdaug 0.5cm storiu ir supjaustuti 5 mm storio juostelemis.Kepti riebalais pateptoje skardoje 15-20 min. Orkaistes karstis mazdaug 180º-200ºC. Tinka prie alaus, sultinio. Ir siaip skanu pakramsnoti
Salotai prie alaus .
Pagrindinis produkatas-skrebučiai (alaus skyriuose būna pirkti, pakeliuose, "Kompaški", "Kirieški" ir pan.)
1 salotas
pakelis "Kirieški".
virtos pupeles
suris
cesnakai, svogunai
majonezas
Suri supjaustyti skrebuciu didzio kubeliais. Viska sumaisyti su majonezu.
2 salotas
2 pakeliai skrebuciu
1 indelis kukuruzu
1 undelis tuno
suris
majonezas
3 salotas
2 pakeliai skrebuciu
1 indelis kukuruzu
1 indelis pupelių
šaltai rukyta vištiena (ketvirtis)
kepti svogunai
suris
pomidoras
majonezas
Labai greita ir skanu. Tik su maijonesu maisyti paskutiniu momentu, kad skrebuciai nesuminkstetu.
Pagrindinis produkatas-skrebučiai (alaus skyriuose būna pirkti, pakeliuose, "Kompaški", "Kirieški" ir pan.)
1 salotas
pakelis "Kirieški".
virtos pupeles
suris
cesnakai, svogunai
majonezas
Suri supjaustyti skrebuciu didzio kubeliais. Viska sumaisyti su majonezu.
2 salotas
2 pakeliai skrebuciu
1 indelis kukuruzu
1 undelis tuno
suris
majonezas
3 salotas
2 pakeliai skrebuciu
1 indelis kukuruzu
1 indelis pupelių
šaltai rukyta vištiena (ketvirtis)
kepti svogunai
suris
pomidoras
majonezas
Labai greita ir skanu. Tik su maijonesu maisyti paskutiniu momentu, kad skrebuciai nesuminkstetu.