SUŠIS

Galite pasidalinti savo mėgstamais receptais, arba pasidomėti, kaip gaminamas Jus dominantis patiekalas.

Moderatorius: Tutsi

Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
Vartotojo avataras
Forelle
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 11071
Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pliusai: 689
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

Standartinė Forelle » 08 Spa 2008, 22:02

Žali - vasabi, per švirkštą kremui ;)

Vartotojo avataras
janrri
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2805
Užsiregistravo: 17 Sau 2007, 12:51
Pliusai: 389

Standartinė janrri » 08 Spa 2008, 22:06

Forelle rašė:Žali - vasabi, per švirkštą kremui ;)
Dašilo :lol: čia ta žalia pasta :lol:

Vartotojo avataras
Forelle
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 11071
Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pliusai: 689
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

Standartinė Forelle » 10 Spa 2008, 13:34

Kaip pasiruošti sesame maki, parodyta čia

forumas/viewtopic.php?p=127646#127646

Sake/avokado maki

forumas/viewtopic.php?p=127670#127670
Paskutinį kartą redagavo Forelle 10 Spa 2008, 14:59, redaguota 1 kartą(us).

Vartotojo avataras
Lilina
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 8898
Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pliusai: 101
Miestas: Kaunas/Mažeikiai

Standartinė Lilina » 10 Spa 2008, 13:37

man žiūriu tas sušis baltos mišrainės su ryžiais ir krabų lazdeliais(ar žuvies) variacija :P
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Forelle
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 11071
Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pliusai: 689
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

Standartinė Forelle » 10 Spa 2008, 13:43

Specialūs ryžiai duoda kitą skonį

Vartotojo avataras
Forelle
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 11071
Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pliusai: 689
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

Standartinė Forelle » 10 Spa 2008, 15:24

Peržvelgiau kas kur gaminot apie sušius, neks neužsiminė kad reikia gardinti ryžius. Negi jūs juos tokius prėskus ir dėjot? :shock:

Šiaip išvirti ryžiai yra gardinamitokiu padažiukus: 3 š. ryžių acto, 2,5 š. cukraus, 2 a.š. druskos. Viskas išmaišoma, apšlakstomi išvirti ryžiai, išmaišoma atsargiai ir palaukiama kol atvės iki kūno temperatūros, o tada jau formuojami sušiai. Kiekis parašytas 400 g sausų ryžių

Paskutinį kartą parduotuvėj jau mačiau, kad parduodamas jau pagamintas padažas, bet pati nebandžiau.

Dar idėjų galit pasiieškoti čia:
http://sushiday.com/

nuo tradicinių iki keistų

Vartotojo avataras
Lilina
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 8898
Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pliusai: 101
Miestas: Kaunas/Mažeikiai

Standartinė Lilina » 10 Spa 2008, 15:57

štai tavo pasakytame padaže ir gali būti pikantiškumas ;)
Aš maximoj pamenu sušį pirkau paragavimui, tai ten berods paprasti ryžiai buvo ir be jokio prieskonio ... po to suši ir nusivyliau :roll:
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Forelle
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 11071
Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pliusai: 689
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

Standartinė Forelle » 10 Spa 2008, 15:59

Draugei nuo acto rūgštys kyla, tai ji darėsi sau atskirai be padažo ryžiams ir valgė be sojos padažo, tai man užteko vieną paragaut, gerklėj užtrigo, toks man prėskas pasirodė, kad nei spjaut, nei ryt.

Vartotojo avataras
Lilina
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 8898
Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pliusai: 101
Miestas: Kaunas/Mažeikiai

Standartinė Lilina » 10 Spa 2008, 16:35

O tas juržolių popierius valgomas? Pamenu mano vyras jo nevalgė, kaip kokį viniojamą popierių :)
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 10 Spa 2008, 16:36

gerai tu cia pasakei :laugh: aisku, kad valgomas :laugh:

Vartotojo avataras
Forelle
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 11071
Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pliusai: 689
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

Standartinė Forelle » 10 Spa 2008, 16:41

Super klausimas :lol:

Vartotojo avataras
Lilina
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 8898
Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pliusai: 101
Miestas: Kaunas/Mažeikiai

Standartinė Lilina » 10 Spa 2008, 16:42

tai aš lygiai taip pat iš jo juokiausi, bet paskui susimąsčiau, o gal rimtai nevalgomas :oops: nes jis su tokiu pasišlykštėjimų jį nuiminėjo :lol:
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Forelle
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 11071
Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pliusai: 689
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

Standartinė Forelle » 10 Spa 2008, 16:46

Saldžius sušius suka į sojos popierių, tik va jo nėra pirkti :( labai norėčiau saldžių pasigaminti. O prie jų dar tokį skanų padažą duoda, tik gaila, kad nei vienas padavėjas nežinojo iš ko jis padarytas, sako tokį gaunam, tik suplakam ir viskas.

Vartotojo avataras
sandruca
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1143
Užsiregistravo: 05 Geg 2011, 09:57
Pliusai: 186
Miestas: Airija

Re: SUŠIS

Standartinė sandruca » 09 Bir 2013, 12:00

atnesiu ir jums paragaut skaniuju susiu-skanavom vakar pas draugus 038 Superiniai buvo 049 049 049
Prikabinti failai
WP_20130608_006.jpg
WP_20130608_006.jpg (97.96 KiB) Peržiūrėta 8432 karus(ų)
WP_20130608_009.jpg
WP_20130608_009.jpg (77.2 KiB) Peržiūrėta 8432 karus(ų)

Vartotojo avataras
DanuteL
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1757
Užsiregistravo: 11 Lap 2012, 21:23
Pliusai: 185

Re: SUŠIS

Standartinė DanuteL » 10 Bir 2013, 09:33

Na, ne mano maistas, bet atrodo labai graziai!

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Re: SUŠIS

Standartinė Tutsi » 10 Bir 2013, 13:33

neesu ragavusi... ir turbut neaisku kada prisiruosiu ismeginti juos pagaminti.. :merg2:

Vartotojo avataras
Aussrrine
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1661
Užsiregistravo: 04 Geg 2011, 17:45
Pliusai: 51
Miestas: Pilviskiai
Susisiekti:

Re: SUŠIS

Standartinė Aussrrine » 10 Bir 2013, 14:37

As ir neragavus :roll:

Vartotojo avataras
Amberr
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Pranešimai: 484
Užsiregistravo: 08 Geg 2011, 19:56
Pliusai: 6
Miestas: Klaipeda
Susisiekti:

Re: SUŠIS

Standartinė Amberr » 11 Bir 2013, 12:01

Super susiai ;) Jeigu naminiai tai patys skaniausi :wink:

Vartotojo avataras
sandruca
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1143
Užsiregistravo: 05 Geg 2011, 09:57
Pliusai: 186
Miestas: Airija

Re: SUŠIS

Standartinė sandruca » 11 Bir 2013, 21:06

nu tikrai skanus buvo-savaitgali bandysiu gaminti pati... 031

Skelbti atsakymą