Sriubos
Moderatorius: Tutsi
Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
Re: Sriubos
nezinau ar taip galima, jeigu ka moderatores istrins
vakar dariau sita sriuba (tinginys uzejes fotkinimui,tai nuoroda metu)
APSIVALGYMAS!!!!! http://kasuvalgyti.lt/2010/04/brazilisk ... a-moqueca/
as dar ir sultinio pyliau
vakar dariau sita sriuba (tinginys uzejes fotkinimui,tai nuoroda metu)
APSIVALGYMAS!!!!! http://kasuvalgyti.lt/2010/04/brazilisk ... a-moqueca/
as dar ir sultinio pyliau
Su Meile - www.laurela.eu
Re: Sriubos
Aha, su kokoso pienu. Tai turi buti skanu
- Isia
- Virtuozas
- Pranešimai: 2235
- Užsiregistravo: 29 Geg 2007, 23:22
- Pliusai: 41
- Miestas: svetimas kraštas
Re: Sriubos
nieko neesu ragavus su kokoso pieno, net kokoso nemėgstu
Re: Sriubos
Pienas visai kas kita. Labai skanu vista kokoso piene
Re: Sriubos
Kokoso pienas man kazkaip nilabai.... arba nepataikiau dar skanaus patiekalo su juo suvalgyt....
Atnesu rugstyniu sriubos... ko gero jau paskutines siais metais su svieziom rugstynem...
Atnesu rugstyniu sriubos... ko gero jau paskutines siais metais su svieziom rugstynem...
- Prikabinti failai
-
- IMG_4684.JPG (76.7 KiB) Peržiūrėta 10890 karus(ų)
Re: Sriubos
Dar karstu bulvyciu is orkaites- ui apsivalgymas
Re: Sriubos
Avinžirnių sriuba su aviena
1 kg avienos,
400 g konservuotų (arba išvirtų) avinžirnių,
1 stiklinė stambių makaronų,
1 svogūnas,
1 morka,
400 g konservuotų smulkintų pomidorų,
2-3 salierų stiebai,
2 skiltelės česnako,
0,5 šaukštelio maltų kuminų,
Maltos aitriosios paprikos, gvazdikėlių, druskos,
Keli šaukštai aliejaus.
Pirmiausiai atskiriai ant silpnos ugnies išvirkite mėsą (virkite apie 1,5 val.). Nepamirškite nugriebti putas. Mėsą išgriebkite ir atvėsinkite mėsą bei sultinį. Nuo virųaus nugriebkite riebalus.
Mėsąsmulkiai supjaustykite ir sudėkite į sultinį. Susmulkinkite svogūną, morkas ir saliero stiebus. Keptuvėje išlydykite dalį riebalų kuriuos nugriebėte nuo sultinio ir juose pakepinkite morkas, tada sudėkite svogūnus ir salierus.
Užvirinkite sultinį ir sudėkite į jį pakepintas daržoves, konservuotus pomidorus, avinžirnius. Paskininkite pipirais, druska ir kumynais. Virkite ant silpnos ugnies 20 min. Tada suberkite makaronus ir dar pavirkite apie 10 min. prieš patiekian pabarstykyte žalumynais.
1 kg avienos,
400 g konservuotų (arba išvirtų) avinžirnių,
1 stiklinė stambių makaronų,
1 svogūnas,
1 morka,
400 g konservuotų smulkintų pomidorų,
2-3 salierų stiebai,
2 skiltelės česnako,
0,5 šaukštelio maltų kuminų,
Maltos aitriosios paprikos, gvazdikėlių, druskos,
Keli šaukštai aliejaus.
Pirmiausiai atskiriai ant silpnos ugnies išvirkite mėsą (virkite apie 1,5 val.). Nepamirškite nugriebti putas. Mėsą išgriebkite ir atvėsinkite mėsą bei sultinį. Nuo virųaus nugriebkite riebalus.
Mėsąsmulkiai supjaustykite ir sudėkite į sultinį. Susmulkinkite svogūną, morkas ir saliero stiebus. Keptuvėje išlydykite dalį riebalų kuriuos nugriebėte nuo sultinio ir juose pakepinkite morkas, tada sudėkite svogūnus ir salierus.
Užvirinkite sultinį ir sudėkite į jį pakepintas daržoves, konservuotus pomidorus, avinžirnius. Paskininkite pipirais, druska ir kumynais. Virkite ant silpnos ugnies 20 min. Tada suberkite makaronus ir dar pavirkite apie 10 min. prieš patiekian pabarstykyte žalumynais.
- Prikabinti failai
-
- DSC_6760m.jpg (107.27 KiB) Peržiūrėta 10766 karus(ų)
Re: Sriubos
Oi, nu as tai "seimininke"... net pasigooglint reikejo, kas tie avinzirniai...
Re: Sriubos
Pomidorų sriuba
200 g konservuotų pomidorų savo sultyse,
60 g raudonos paprikos,
60 g svogūno,
80 g morkų,
60 g petražolės šaknies,
150 ml sultinio,
2 skiltelės česnako,
1 nubrauktas šaukštelis džiovintų bazilikų,
1 šaukštelis provanso žolelių mišinio,
2 šaukštai pesto padažo,
2 šaukštai jogurto,
Maltų čili pipirų, druskos, pipirų.
Susmulkinkite svogūną, papriką, morkas, petražoles ir pakepinkite keptuvėje. Į puodą sudėkite konservuotus pomidorus, prieskonius ir česnaką. Sudėkite pakepintas daržoves, išmaišykite ir palikite troškinti 30 min. Sriubą sutrinkite smulkintuvu. Prieš patiekiant įdėkite jogurto ir pesto padažo.
Patiekite su skrebučiais keptais ant sviesto su provanso žolelėmis.
200 g konservuotų pomidorų savo sultyse,
60 g raudonos paprikos,
60 g svogūno,
80 g morkų,
60 g petražolės šaknies,
150 ml sultinio,
2 skiltelės česnako,
1 nubrauktas šaukštelis džiovintų bazilikų,
1 šaukštelis provanso žolelių mišinio,
2 šaukštai pesto padažo,
2 šaukštai jogurto,
Maltų čili pipirų, druskos, pipirų.
Susmulkinkite svogūną, papriką, morkas, petražoles ir pakepinkite keptuvėje. Į puodą sudėkite konservuotus pomidorus, prieskonius ir česnaką. Sudėkite pakepintas daržoves, išmaišykite ir palikite troškinti 30 min. Sriubą sutrinkite smulkintuvu. Prieš patiekiant įdėkite jogurto ir pesto padažo.
Patiekite su skrebučiais keptais ant sviesto su provanso žolelėmis.
- Prikabinti failai
-
- sriuba2m.jpg (128.42 KiB) Peržiūrėta 10710 karus(ų)
- Isia
- Virtuozas
- Pranešimai: 2235
- Užsiregistravo: 29 Geg 2007, 23:22
- Pliusai: 41
- Miestas: svetimas kraštas
Re: Sriubos
ką tik sriubos užvalgius užsukai, bet pamačius čia tokių skanių vėl užsimaniau
Re: Sriubos
Jau vien tik pateikimą pamačius galima užsinorėti
Re: Sriubos
ir velgi-sriuba man,bet ne pabandymui Valgiau neseniai pas kaimynka moliugines,bisky dameciau cili pipiriuku ir su malonumu sulapnojau,bet virti neturiu kam,nebent tai paciai kaimynei
Re: Sriubos
Ir man viena
Re: Sriubos
Gal kas norsžinote skanios kopustienės receptą? Pas kažką svečiuose, kai buvau tai valgiau labai skanią kopūstienę. Ji buvo su šviežiais ir raugintai skopūstais. Vis neatitaikau to gero skonio ir nieks neprisipažystą, kad
tokią sriubą gamina
tokią sriubą gamina
Re: Sriubos
Darom ir tokią, bet iš akies , nepasakyčiau proporcijų