Sausainiai ir pyragai su medumi

Galite pasidalinti savo mėgstamais receptais, arba pasidomėti, kaip gaminamas Jus dominantis patiekalas.

Moderatorius: Tutsi

Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 15 Kov 2008, 14:18

o nera parasyta,kokioje temperaturoje kepti :merg2: Jau pas mane jie laukia buti iskepti-bresta :D

Vartotojo avataras
Ausruze
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1209
Užsiregistravo: 19 Rgs 2007, 12:02
Pliusai: 0
Miestas: Klaipeda

Standartinė Ausruze » 15 Kov 2008, 14:34

Tutsi rašė:o nera parasyta,kokioje temperaturoje kepti :merg2: Jau pas mane jie laukia buti iskepti-bresta :D
Ne neparašyta,aš kepiau 180,kaip ir visus keksus :roll:
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 15 Kov 2008, 16:54

supratau :wink:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 16 Kov 2008, 00:00

medaus pyragas

210 g baltojo cukraus,
240 g vandens, 80 g sviesto,
6 kiaušiniai,160 g kondensuoto pieno,
180 g miltų,2,5 šaukštelio sodos,
žiupsnelis maltų gvazdikėlių.

Cukrų išlydykite iki karamelės ant vidutinio karštumo skylės. Tada supilkite vandenį ir išmaišykite iki krislų dingimo. Sudėkite į puodą sviestą ir, jį išlydę, sirupą atvėsinkite.Išsukite kiaušinius ir į juos supilkite kondensuotą pieną. Suplakite. Nugesinkite sodą ir supilkite į tešlą. Miltus ir maltus gvazdikėlius įsijokite į tešlą ir sumaišykite. Tada ten pat supilkite atvėsusį sirupą ir viską kruopščiai išsukite.Supilkite paruoštą masę į riebalais pateptą formą ir kepkite 180 laipsnių C temperatūroje 1 val.

Vartotojo avataras
Forelle
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 11071
Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pliusai: 689
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

Standartinė Forelle » 16 Kov 2008, 00:09

O kodėl medaus, jeigu jo nėra? Skonis toks?

Vartotojo avataras
Jacinta
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 5310
Užsiregistravo: 26 Spa 2007, 12:10
Pliusai: 80
Miestas: Klaipėda

Standartinė Jacinta » 16 Kov 2008, 00:12

greiciausiai! :roll:

Vartotojo avataras
verosio
Fanatas
Fanatas
Pranešimai: 614
Užsiregistravo: 11 Geg 2007, 15:19
Pliusai: 90
Miestas: visas pasaulis
Susisiekti:

Standartinė verosio » 16 Kov 2008, 00:21

mm.. tiesiog dievinu kepinius is medaus!

Vartotojo avataras
Jacinta
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 5310
Užsiregistravo: 26 Spa 2007, 12:10
Pliusai: 80
Miestas: Klaipėda

Standartinė Jacinta » 16 Kov 2008, 00:24

Gausi bandyt tada! :wink:

Vartotojo avataras
verosio
Fanatas
Fanatas
Pranešimai: 614
Užsiregistravo: 11 Geg 2007, 15:19
Pliusai: 90
Miestas: visas pasaulis
Susisiekti:

Standartinė verosio » 16 Kov 2008, 00:30

tai jo butinai bandysiu!! jau turiu ir nusiziurejus sioki toki recepteli :D :D :D

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 16 Kov 2008, 09:16

Forelle rašė:O kodėl medaus, jeigu jo nėra? Skonis toks?
Čia iš kito forumo receptas,kurį ruošiuosi išbandyti. taigi nieko nežinau, matyt cukrus ir kondensovkė suteikia medaus skonį :roll:

Vartotojo avataras
Forelle
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 11071
Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pliusai: 689
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

Standartinė Forelle » 16 Kov 2008, 10:19

Tai kai išbandysit, paakysit. Nes man tai atrodo turėtų karamelinis skonis būt, visgi lydom cukrų iki karamelės, bet prieskoniai kaip meduolio :? tai gal ir medaus skonis

Vartotojo avataras
Jacinta
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 5310
Užsiregistravo: 26 Spa 2007, 12:10
Pliusai: 80
Miestas: Klaipėda

Standartinė Jacinta » 16 Kov 2008, 11:29

verosio rašė:tai jo butinai bandysiu!! jau turiu ir nusiziurejus sioki toki recepteli :D :D :D
Jau butinai ir mums tada parodyk! :wink:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 17 Kov 2008, 14:05

tikrai idomus receptukas :roll:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Re: Sausainiai ir pyragai su medumi

Standartinė Ramunė » 22 Spa 2011, 12:11

Medaus keksiukai

Reikės :
Stiklinės medaus,
150 g sviesto,
4 šaukštų grietinės,
2 kiaušinių ir 1 kiaušinio trynio,
Cinamono, vanilės,
Cukraus apie pusę stiklinės,
Kepimo miltelių.

Medų išlydom. Sviestą, grietinę, kiaušinius ir cukrų išsukame, pilame medų, dedame prieskonius, grietinę, išmaišome. Beriame kepimo miltelius, miltus, vėl išmaišome, pabarstome migdolų drožlėmis ir kepame 180C temperatūroje 20 minučių.

Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Re: Sausainiai ir pyragai su medumi

Standartinė Tutsi » 22 Spa 2011, 13:44

kaledomis pakvipo :roll:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Re: Sausainiai ir pyragai su medumi

Standartinė Ramunė » 22 Spa 2011, 14:05

:P :P :P Ir draugė tą patį sakė užsukusi :lol:

Vartotojo avataras
Danute
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1796
Užsiregistravo: 14 Geg 2011, 22:47

Re: Sausainiai ir pyragai su medumi

Standartinė Danute » 22 Spa 2011, 15:40

acha, tikrai Kaledos! Ir servietka tokia... 038
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Re: Sausainiai ir pyragai su medumi

Standartinė Ramunė » 22 Spa 2011, 16:46

Servietakai jau daugiau kaip pora metų.Ji čia savo "darbo vietoj" :mrgreen: O keksiukai tikrai kalėdiniai, tik tada dar džiovintų vaisių reikia įbarstyt :P

Skelbti atsakymą