Sūrio pudingas
Moderatorius: Tutsi
Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
- Lilina
- Virtuozas
- Pranešimai: 8898
- Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
- Pliusai: 101
- Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Sūrio pudingas
Nežinojau kur paskelbti tą receptą, tai nauja temą sukuriau. Šiandien delfyje visai skanų patiekalą radau:
Sūrio pudingas keptame tešlos krepšelyje
4 porcijoms jums reikės:
200 g miltų,
100 g sviesto,
1 kiaušinio trynio,
druskos,
50 g kumpio,
2 kiaušinių,
150 g riebios grietinės,
200 g tarkuoto sūrio,
maltų juodųjų pipirų,
150 g įvairių rūšių žaliųjų salotų,
4 pomidorų,
3 valg. šaukštų raudonojo vyno acto,
1 arbat. šaukštelio garstyčių,
4 valg. šaukštų rapsų aliejaus.
Iš miltų, sviesto, kiaušinio trynio ir žiupsnelio druskos užminkykite tešlą. Suvoliokite ją į rutulį, suvyniokite į polietileno plėvelę ir vienai valandai padėkite į šaldytuvą.
Keptuvėje su įkaitintu aliejumi apkepinkite kubeliais supjaustytą kumpį. Kiaušinius sumaišykite su grietine, ten pat suberkite tarkuotą sūrį ir apkepintus kumpio gabalėlius, įberkite druskos, maltų juodųjų pipirų ir viską dar kartą išmaišykite.
Keturias krepšelių kepimo formeles sutepkite riebalais. Tešlą iškočiokite ir ja išklokite formeles. Ant tešlos iškrėskite sūrio masę ir pašaukite į orkaitę. Kepkite apie pusvalandį 200° temperatūroje, kol sūrio pudingas lengvai paruduos.
Tuo tarpu įvairių rūšių žaliąsias salotas nuvalykite ir stambiai supjaustykite. Pomidorus nuplaukite, išpjaukite kotelio pagrindus ir supjaustykite griežinėliais. Raudonojo vyno actą sumaišykite su garstyčiomis, įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų. Po to įmaišykite rapsų aliejų.
Keptus krepšelius su pudingu išimkite iš kepimo formelių ir išdėliokite į lėkštes. Patiekite su žaliosiomis salotomis ir pomidorų griežinėliais.
http://www.delfi.lt/news/DELFI_for_wome ... d=12609913
Sūrio pudingas keptame tešlos krepšelyje
4 porcijoms jums reikės:
200 g miltų,
100 g sviesto,
1 kiaušinio trynio,
druskos,
50 g kumpio,
2 kiaušinių,
150 g riebios grietinės,
200 g tarkuoto sūrio,
maltų juodųjų pipirų,
150 g įvairių rūšių žaliųjų salotų,
4 pomidorų,
3 valg. šaukštų raudonojo vyno acto,
1 arbat. šaukštelio garstyčių,
4 valg. šaukštų rapsų aliejaus.
Iš miltų, sviesto, kiaušinio trynio ir žiupsnelio druskos užminkykite tešlą. Suvoliokite ją į rutulį, suvyniokite į polietileno plėvelę ir vienai valandai padėkite į šaldytuvą.
Keptuvėje su įkaitintu aliejumi apkepinkite kubeliais supjaustytą kumpį. Kiaušinius sumaišykite su grietine, ten pat suberkite tarkuotą sūrį ir apkepintus kumpio gabalėlius, įberkite druskos, maltų juodųjų pipirų ir viską dar kartą išmaišykite.
Keturias krepšelių kepimo formeles sutepkite riebalais. Tešlą iškočiokite ir ja išklokite formeles. Ant tešlos iškrėskite sūrio masę ir pašaukite į orkaitę. Kepkite apie pusvalandį 200° temperatūroje, kol sūrio pudingas lengvai paruduos.
Tuo tarpu įvairių rūšių žaliąsias salotas nuvalykite ir stambiai supjaustykite. Pomidorus nuplaukite, išpjaukite kotelio pagrindus ir supjaustykite griežinėliais. Raudonojo vyno actą sumaišykite su garstyčiomis, įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų. Po to įmaišykite rapsų aliejų.
Keptus krepšelius su pudingu išimkite iš kepimo formelių ir išdėliokite į lėkštes. Patiekite su žaliosiomis salotomis ir pomidorų griežinėliais.
http://www.delfi.lt/news/DELFI_for_wome ... d=12609913
Varškės ir sūrio pyragas
Jums reikės:
400 g miltų,
stiklinės kefyro,
0.5 šaukštelio sodos, šiek tiek druskytės, cukraus.
Įdarui reikės: 500 g 9% riebumo varškės,
2 kiaušinių,
200 g fermentinio sūrio, 0.5 stiklinės kefyro, trupučio baziliko, druskytės.
Kefyru užgesinkite sodą ir supilkite į miltus, suberkite druską, cukrų ir išmaišykite. Tešla turi būti minkšta ir lipti prie rankų. Į formą berkite miltų, dėkite tešlą, vėl berkite miltų ir tešla išklokite formos dugną bei kraštus.
Varškę sutrinkite su kefyru, suberkite druską, baziliką, įmuškite kiaušinį ir dar vieną trynį (baltymą atidėkite).
Paruoštą varškę sukrėskite ant paruoštos tešlos, užbarstykite tarkuoto sūrio. Tešlos kraštais pridenkite įdarą, vidurį palikite neuždengtą. Tešlą pyrago viršuje ištepkite kiaušinio baltymu. Kepkite 110 laipsnių karštumo orkaitėje 40–50 min.
Jums reikės:
400 g miltų,
stiklinės kefyro,
0.5 šaukštelio sodos, šiek tiek druskytės, cukraus.
Įdarui reikės: 500 g 9% riebumo varškės,
2 kiaušinių,
200 g fermentinio sūrio, 0.5 stiklinės kefyro, trupučio baziliko, druskytės.
Kefyru užgesinkite sodą ir supilkite į miltus, suberkite druską, cukrų ir išmaišykite. Tešla turi būti minkšta ir lipti prie rankų. Į formą berkite miltų, dėkite tešlą, vėl berkite miltų ir tešla išklokite formos dugną bei kraštus.
Varškę sutrinkite su kefyru, suberkite druską, baziliką, įmuškite kiaušinį ir dar vieną trynį (baltymą atidėkite).
Paruoštą varškę sukrėskite ant paruoštos tešlos, užbarstykite tarkuoto sūrio. Tešlos kraštais pridenkite įdarą, vidurį palikite neuždengtą. Tešlą pyrago viršuje ištepkite kiaušinio baltymu. Kepkite 110 laipsnių karštumo orkaitėje 40–50 min.
Jei kam reikės, tai čia sūrio pudingo receptas yra http://www.moscowstore.com/cuisine.php?ch=5
ir dar keli receptai
ir dar keli receptai
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
O man žinai, kas patiko : pelmeni.Hazel rašė:Jei kam reikės, tai čia sūrio pudingo receptas yra http://www.moscowstore.com/cuisine.php?ch=5
ir dar keli receptai
O jei rimtai - omletas orkaitėje keptas. Turėtų būti tikrai skanus