PAUKŠTIENA
Moderatorius: Tutsi
Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
Re: PAUKŠTIENA
Gal kam svieziai rukytu slaunu?
Tuoj nukabinsiu
Tuoj nukabinsiu
- Prikabinti failai
-
- IMG_1947.JPG (26.93 KiB) Peržiūrėta 7621 karus(ų)
Re: PAUKŠTIENA
Itariu tas rukymas bus naujas maniskio hobis
Re: PAUKŠTIENA
jau radot ta pati paciausia rukymo "receptuka"? skonio nezinau,bet vaizdelis tai veza!
Re: PAUKŠTIENA
Dar pacio paciausio neradom, bet sis bandymas rukyt karstai buvo vykes
Re: PAUKŠTIENA
Tradicinis senovinis žolinių patiekalas -
Keptas viščiukas su čiobreliais ir obuoliais
1 viščiukas
Marinatui:
100 g druskos,
80 g cukraus,
25 g čiobrelių,
3 l vandens.
Vidui prikimšti:
2 obuoliai,
1 saliero stiebelis,
Čiobrelių šakelių,
Druskos, pipirų.
Užkaiskite puodą su vandeniu, suberkite druską ir cukrų. Kai užvirs sudėkite čiobrelius ir nuimkite nuo ugnies. Atvėsinkite. Į šaltą marinatą įdėkite viščiuką ir šaltai laikykite 5 val. Vištą nusausinkite.
O buolius supjaustykite ketvirtadaliais. Saliero kotą supjaustykite smulkiai. Viščiuko vidų dar truputi patrinkitedruska ir pipirais. Vidų prikimškite obuoliais, salieru ir čiobrelio šakelėmis. Ant viršaus truputi pabarstykite druska, pipiraisir čiobrelių lapeliais.
Kepkite orkaitėje įkaitintoje iki 210o C 20 min. po to viščiuką apverskite, sumažinkite temperatūrą iki 180o C ir dar kepkite 30-40 min. kol iškeps.
Keptas viščiukas su čiobreliais ir obuoliais
1 viščiukas
Marinatui:
100 g druskos,
80 g cukraus,
25 g čiobrelių,
3 l vandens.
Vidui prikimšti:
2 obuoliai,
1 saliero stiebelis,
Čiobrelių šakelių,
Druskos, pipirų.
Užkaiskite puodą su vandeniu, suberkite druską ir cukrų. Kai užvirs sudėkite čiobrelius ir nuimkite nuo ugnies. Atvėsinkite. Į šaltą marinatą įdėkite viščiuką ir šaltai laikykite 5 val. Vištą nusausinkite.
O buolius supjaustykite ketvirtadaliais. Saliero kotą supjaustykite smulkiai. Viščiuko vidų dar truputi patrinkitedruska ir pipirais. Vidų prikimškite obuoliais, salieru ir čiobrelio šakelėmis. Ant viršaus truputi pabarstykite druska, pipiraisir čiobrelių lapeliais.
Kepkite orkaitėje įkaitintoje iki 210o C 20 min. po to viščiuką apverskite, sumažinkite temperatūrą iki 180o C ir dar kepkite 30-40 min. kol iškeps.
- Prikabinti failai
-
- DSC_4542m.jpg (155.79 KiB) Peržiūrėta 7196 karus(ų)
Re: PAUKŠTIENA
Taip ir užuodžiu čiobrelius ! Labai skaniai atrodo
Re: PAUKŠTIENA
Nepyk,Daida,tikiu,kad skanu,bet man atrodo visciukas dar nekeptas,o tik marinuotas Pluuuuteles noooooriu pacirskintos odeles,nors ir zinau,kad nesveika
Re: PAUKŠTIENA
O pas mus visi mėgsta, kad minkšta ir nepaskrudę tad ir neskrudinu, ir dažniausiai kepimo rankovėję kepu.