PAUKŠTIENA

Galite pasidalinti savo mėgstamais receptais, arba pasidomėti, kaip gaminamas Jus dominantis patiekalas.

Moderatorius: Tutsi

Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
Skelbti atsakymą
Vartotojo avataras
DanuteL
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1757
Užsiregistravo: 11 Lap 2012, 21:23
Pliusai: 185

Re: PAUKŠTIENA

Standartinė DanuteL » 07 Gru 2015, 15:01

Gal kam svieziai rukytu slaunu?
Tuoj nukabinsiu :wink:
Prikabinti failai
IMG_1947.JPG
IMG_1947.JPG (26.93 KiB) Peržiūrėta 3223 karus(ų)

Vartotojo avataras
gutiss
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1080
Užsiregistravo: 06 Geg 2011, 14:28
Pliusai: 76

Re: PAUKŠTIENA

Standartinė gutiss » 07 Gru 2015, 18:16

Man ta vidurine ..:) 038 038 038 038 038
TIK TIKRAS DRAUGAS SUPRANTA APIE KA TU TYLI

Vartotojo avataras
Nicole
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 4670
Užsiregistravo: 09 Rgp 2009, 02:26
Pliusai: 56
Miestas: Marburg

Re: PAUKŠTIENA

Standartinė Nicole » 07 Gru 2015, 23:27

reiskia ir man liko 038 bleka,bet kaip seile nutysooooo :hubba:
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
DanuteL
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1757
Užsiregistravo: 11 Lap 2012, 21:23
Pliusai: 185

Re: PAUKŠTIENA

Standartinė DanuteL » 08 Gru 2015, 14:34

Itariu tas rukymas bus naujas maniskio hobis :mrgreen:

Vartotojo avataras
Nicole
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 4670
Užsiregistravo: 09 Rgp 2009, 02:26
Pliusai: 56
Miestas: Marburg

Re: PAUKŠTIENA

Standartinė Nicole » 12 Gru 2015, 00:50

jau radot ta pati paciausia rukymo "receptuka"? 117 skonio nezinau,bet vaizdelis tai veza! 030
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
DanuteL
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1757
Užsiregistravo: 11 Lap 2012, 21:23
Pliusai: 185

Re: PAUKŠTIENA

Standartinė DanuteL » 14 Gru 2015, 11:31

Dar pacio paciausio neradom, bet sis bandymas rukyt karstai buvo vykes 117

Vartotojo avataras
daida
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 3484
Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 12:47
Pliusai: 51
Miestas: Vilnius

Re: PAUKŠTIENA

Standartinė daida » 11 Rgp 2016, 13:36

Tradicinis senovinis žolinių patiekalas -

Keptas viščiukas su čiobreliais ir obuoliais

1 viščiukas
Marinatui:
100 g druskos,
80 g cukraus,
25 g čiobrelių,
3 l vandens.
Vidui prikimšti:
2 obuoliai,
1 saliero stiebelis,
Čiobrelių šakelių,
Druskos, pipirų.

Užkaiskite puodą su vandeniu, suberkite druską ir cukrų. Kai užvirs sudėkite čiobrelius ir nuimkite nuo ugnies. Atvėsinkite. Į šaltą marinatą įdėkite viščiuką ir šaltai laikykite 5 val. Vištą nusausinkite.
O buolius supjaustykite ketvirtadaliais. Saliero kotą supjaustykite smulkiai. Viščiuko vidų dar truputi patrinkitedruska ir pipirais. Vidų prikimškite obuoliais, salieru ir čiobrelio šakelėmis. Ant viršaus truputi pabarstykite druska, pipiraisir čiobrelių lapeliais.
Kepkite orkaitėje įkaitintoje iki 210o C 20 min. po to viščiuką apverskite, sumažinkite temperatūrą iki 180o C ir dar kepkite 30-40 min. kol iškeps.
Prikabinti failai
DSC_4542m.jpg
DSC_4542m.jpg (155.79 KiB) Peržiūrėta 2798 karus(ų)

Vartotojo avataras
sandruca
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1143
Užsiregistravo: 05 Geg 2011, 09:57
Pliusai: 186
Miestas: Airija

Re: PAUKŠTIENA

Standartinė sandruca » 14 Rgp 2016, 11:52

Taip ir užuodžiu čiobrelius ! Labai skaniai atrodo 038

Vartotojo avataras
Nicole
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 4670
Užsiregistravo: 09 Rgp 2009, 02:26
Pliusai: 56
Miestas: Marburg

Re: PAUKŠTIENA

Standartinė Nicole » 20 Rgp 2016, 01:34

Nepyk,Daida,tikiu,kad skanu,bet man atrodo visciukas dar nekeptas,o tik marinuotas :lol: Pluuuuteles noooooriu :D pacirskintos odeles,nors ir zinau,kad nesveika 075
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
daida
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 3484
Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 12:47
Pliusai: 51
Miestas: Vilnius

Re: PAUKŠTIENA

Standartinė daida » 23 Rgp 2016, 13:14

O pas mus visi mėgsta, kad minkšta ir nepaskrudę :) tad ir neskrudinu, ir dažniausiai kepimo rankovėję kepu.

Skelbti atsakymą