PAUKŠTIENA

Galite pasidalinti savo mėgstamais receptais, arba pasidomėti, kaip gaminamas Jus dominantis patiekalas.

Moderatorius: Tutsi

Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
Skelbti atsakymą
Vartotojo avataras
Laurela
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1464
Užsiregistravo: 17 Lap 2011, 14:34
Pliusai: 44
Miestas: Ireland

Re: PAUKŠTIENA

Standartinė Laurela » 08 Bal 2013, 12:39

labai skaniai atrodo 038
Su Meile - www.laurela.eu

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Re: PAUKŠTIENA

Standartinė Ramunė » 03 Geg 2013, 11:42

Kepta kalakuto koja

Kalakuto šlaunis ( šlaunele nesiverčia liežuvis pavadint),
kalakutiienos prieskoniai, medus, citrinos sultys, truputukas garstyčių marinatui.
Ištepam ir paliekam porai parų. Iš vakaro pabarstom kmymais, ryte dar ir druska. Suvyniojam į foliją, prieš tai užtepę truputuką sviesto, ir kepam 220C temp. apie valandą. Išvystom, sumažinam ugnį iki 180C ir kepam dar 40 minučių. Jei šlaunis didesnė, atitinkamai daugiau ir atvirkščiai.

Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Re: PAUKŠTIENA

Standartinė Tutsi » 06 Geg 2013, 21:49

:hubba: :hubba: :hubba:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Re: PAUKŠTIENA

Standartinė Ramunė » 19 Geg 2013, 09:36

Mamos zuikelis su obuoliais

Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Re: PAUKŠTIENA

Standartinė Ramunė » 19 Geg 2013, 09:37

Vištienos-kalakutienos vyniotinis su konservuotais ananasais

Paveikslėlis

Vartotojo avataras
DanuteL
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1757
Užsiregistravo: 11 Lap 2012, 21:23
Pliusai: 185

Re: PAUKŠTIENA

Standartinė DanuteL » 19 Geg 2013, 09:44

Kaip gardziai viskas atrodo!
Ramune, atrodo, kad daugiau nieko ir neveikei, tik gardumynus ruosei! :hypno:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Re: PAUKŠTIENA

Standartinė Ramunė » 19 Geg 2013, 16:48

Dėkui, Danute 049 049 Po darbo dienos aš be galo gerai pailsiu virtuvėje :P :P

Vartotojo avataras
DanuteL
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1757
Užsiregistravo: 11 Lap 2012, 21:23
Pliusai: 185

Re: PAUKŠTIENA

Standartinė DanuteL » 21 Geg 2013, 10:39

Nu man tai virtuvej nelabai poilsis... ypac kai reik po visko susitvarkyt :roll:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Re: PAUKŠTIENA

Standartinė Tutsi » 22 Geg 2013, 15:16

vistienos drebuciai 8)
Prikabinti failai
106_1140.jpg
106_1140.jpg (229.05 KiB) Peržiūrėta 10940 karus(ų)

Vartotojo avataras
Arūna
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2563
Užsiregistravo: 06 Geg 2011, 09:59
Pliusai: 47
Miestas: Vilnius

Re: PAUKŠTIENA

Standartinė Arūna » 22 Geg 2013, 16:00

Va šitą gaivų daiktą tai mėgstu 038

Vartotojo avataras
DanuteL
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1757
Užsiregistravo: 11 Lap 2012, 21:23
Pliusai: 185

Re: PAUKŠTIENA

Standartinė DanuteL » 22 Geg 2013, 23:56

As irgi! 038

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Re: PAUKŠTIENA

Standartinė Ramunė » 26 Geg 2013, 19:28

Vištienos vyniotinis su baziliku ir brie

Paveikslėlis

Vartotojo avataras
sandruca
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1143
Užsiregistravo: 05 Geg 2011, 09:57
Pliusai: 186
Miestas: Airija

Re: PAUKŠTIENA

Standartinė sandruca » 26 Geg 2013, 19:47

Jamu 038 038 038 O kaip darei???

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Re: PAUKŠTIENA

Standartinė Ramunė » 26 Geg 2013, 21:36

Krūtinėlę išmušiau, per vidurį dėjau faršą, apdėjau baziliko lapeliais, ant jų brie sūrį. Susukau, pabarsčiau kmynais ir kepiau orkaitėje apie 40 minučių. Labai skanus buvo, tik kilo klausimas bevalgant : kas pusę sūrio bekepant iškrapštė :roll: :roll:

Vartotojo avataras
DanuteL
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1757
Užsiregistravo: 11 Lap 2012, 21:23
Pliusai: 185

Re: PAUKŠTIENA

Standartinė DanuteL » 27 Geg 2013, 11:11

Skanumelis atrodo! 038

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Re: PAUKŠTIENA

Standartinė Ramunė » 27 Geg 2013, 11:23

Svarbiausia greitai ir skaniai :D

Vartotojo avataras
daida
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 3484
Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 12:47
Pliusai: 51
Miestas: Vilnius

Re: PAUKŠTIENA

Standartinė daida » 28 Geg 2013, 00:17

Kalakutienos kepsniai lašinukuose su krienų padažu

600 g kalakutienos faršo,
1 svogūnas,
1 skiltelė česnako,
1 šaukštas krakmolo,
žiupsnelis smulkinto baziliko,
druskos, pipirų,
8 plonai supjaustytos rūkytų lašinių juostelės.

Svogūną sutarkuokite, česnaką sutrinkite.Kalakutienos faršą gerai išmaišykite susvogūnų, česnaku, krakmolu, baziliku. Faršą paskaninkite druska ir pipirais. Gautą faršą gerai išmuškite, kad būtų vientysas. Padėkite 30 min į šaldytuvą. Išėmę iš šaldytuvo šlapiomis rankomis formuokite kepsnelius ir kiekvieną apvyniokite rūkytų lašiniu juostele. Kepkite ant grotelių, kelis kart apverskite, kad iš visų pusių vienodai iškeptų.


Aštrus padažas su krienais

4 svogūnų laiškai,
150 g majonezo,
100 g grietinės,
1 šaukštas citrinos sulčių,
3 šaukštai šviežiai sutarkuotų krienų,
2 šaukšteliai Vorčesterio padažo,
po žiupsnelį druskos, pipirų, cukraus.

Nuplaukite ir smulkiai supjaustykite svogūnų laiškus. Likusius produktus sumaišykite visus kartu ir paliki 30 min. vėsiai pastovėti.Prieš patiekiant ant padažo suberkite supjaustytus svogūnų laiškus.
Prikabinti failai
DSC_5474m.jpg
DSC_5474m.jpg (145.06 KiB) Peržiūrėta 10898 karus(ų)

Vartotojo avataras
Arūna
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2563
Užsiregistravo: 06 Geg 2011, 09:59
Pliusai: 47
Miestas: Vilnius

Re: PAUKŠTIENA

Standartinė Arūna » 28 Geg 2013, 07:50

OOOooooo koks skanumynas 038

Vartotojo avataras
juuurate
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2478
Užsiregistravo: 05 Geg 2011, 09:11
Pliusai: 34
Miestas: Utena

Re: PAUKŠTIENA

Standartinė juuurate » 28 Geg 2013, 09:04

kaip skaniai čia atrodo 038 038 038 , užsimaniau VAAALLLGYYYYT :hubba:
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Re: PAUKŠTIENA

Standartinė Tutsi » 28 Geg 2013, 21:00

ir as mielai prisesciau.. :hubba:

Vartotojo avataras
daida
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 3484
Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 12:47
Pliusai: 51
Miestas: Vilnius

Re: PAUKŠTIENA

Standartinė daida » 28 Geg 2013, 23:20

ir svarbiausia, kad greit pasidaro:)

Vartotojo avataras
DanuteL
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1757
Užsiregistravo: 11 Lap 2012, 21:23
Pliusai: 185

Re: PAUKŠTIENA

Standartinė DanuteL » 29 Geg 2013, 10:11

Nu labai skaniai atrodo ir skaitosi! 038

Vartotojo avataras
sandruca
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1143
Užsiregistravo: 05 Geg 2011, 09:57
Pliusai: 186
Miestas: Airija

Re: PAUKŠTIENA

Standartinė sandruca » 16 Bir 2013, 17:44

Isbandziau dar viena ale tailandietiska patiekala, tai atnesu ir jums.... Cia kai norisi kazko kitokio 031 Skonis idomus, neiprastas...

Aromatingos vistu slauneles

Marinatui:

2 saukstai saldaus cili padazo,
1 cesnako skiltele,
tarkuota apelsino zievele,
2 saukstai apelsinu sulciu,
truputukas druskytes,
1saukstas raudonos thai kari pastos.

Visus produktus sumaisom ir itrinam vistos slauneles ( jos turi buti be skuros ir keliose vietose ipjautos peiliu). Dedam i folija isklota kepimo skarda ir kepam 200 laipsniu karscio orkaitej apie 35 min.... Valgem su rudais ryziais, uzkeptais kiausiniu ir darzovem.....
Prikabinti failai
DSC06010.jpg
DSC06010.jpg (85.85 KiB) Peržiūrėta 10781 karus(ų)

Vartotojo avataras
DanuteL
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1757
Užsiregistravo: 11 Lap 2012, 21:23
Pliusai: 185

Re: PAUKŠTIENA

Standartinė DanuteL » 16 Bir 2013, 20:31

Noriu... labai...
mes jauciu trecia ar ketvirta diena sumustiniais mintam, tai tokis maistas laaaabai gerai butu :roll:

Vartotojo avataras
sandruca
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1143
Užsiregistravo: 05 Geg 2011, 09:57
Pliusai: 186
Miestas: Airija

Re: PAUKŠTIENA

Standartinė sandruca » 16 Bir 2013, 21:35

DanuteL rašė:Noriu... labai...
mes jauciu trecia ar ketvirta diena sumustiniais mintam, tai tokis maistas laaaabai gerai butu :roll:
sumustiniu dieta????? kaip cia taip dabar??? :roll:

Vartotojo avataras
Laurela
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1464
Užsiregistravo: 17 Lap 2011, 14:34
Pliusai: 44
Miestas: Ireland

Re: PAUKŠTIENA

Standartinė Laurela » 16 Bir 2013, 22:50

net seile nurijau :) ...labai skaniai atrodo 038
Su Meile - www.laurela.eu

Vartotojo avataras
ram-une
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1820
Užsiregistravo: 08 Vas 2008, 14:26
Pliusai: 24
Miestas: Utena

Re: PAUKŠTIENA

Standartinė ram-une » 17 Bir 2013, 09:46

:luks: man prašom dvi porcijas iš karto..čia ir dabar :mrgreen:

Vartotojo avataras
juuurate
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2478
Užsiregistravo: 05 Geg 2011, 09:11
Pliusai: 34
Miestas: Utena

Re: PAUKŠTIENA

Standartinė juuurate » 04 Lie 2013, 13:51

PIETŪS!!!!!!! troškinta vištienos krūtinėlė su naminiu uncle bens padažu, ryžiai ir salotytės :lol: :lol:
Paveikslėlis
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
DanuteL
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1757
Užsiregistravo: 11 Lap 2012, 21:23
Pliusai: 185

Re: PAUKŠTIENA

Standartinė DanuteL » 01 Rgp 2013, 09:25

sandruca rašė:labai apetitnai atrodo, raske, tavo patiekalas... 038
o as vakar isbandziau toki greita vistienos krutineles paruosimo buda.... tiesiog idejau i kepimo popieriu su zolelem ir vuolia 031 nei keptuves plaut, nei aliejaus pilt, o mesyte gavosi labai sultinga 038
Radau ir as to popieriaus, siandien bandysiu 038

Vartotojo avataras
sandruca
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1143
Užsiregistravo: 05 Geg 2011, 09:57
Pliusai: 186
Miestas: Airija

Re: PAUKŠTIENA

Standartinė sandruca » 01 Rgp 2013, 09:55

Butinai parasyk, kaip gavosi 024

Skelbti atsakymą