Patiekalai su ikrais
Moderatorius: Tutsi
Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
Patiekalai su ikrais
Tutsi sakė , kad daug ikrų turi , tai sakau reikia žmogui pagelbėt Atrodo ir temos tokios nemačiau , jei ką ne taip pridirbau , prašom paauklėti
Kiaušiniai farširuoti raudonaisiais ikrais
4 porcijos
Mums prireiks:
4 kiaušinių
28 gr raudonųjų ikrų
20 gr sviesto
2 šaukštelių citrinų sulčių
salotų lapų
Kiaušinius kietai išvirti,nulupti ir perpjauti pusiau. Atvėsinus, ant perpjautų puselių uždėti po šaukštelį ikrų. Ant nuplautų salotų lapų užpilti citrinų sulčių. Duoną apskrudinti, užtepti sviesto,uždėti salotų lapų ir dvi kiaušinio puseles.
4 porcijos
Mums prireiks:
4 kiaušinių
28 gr raudonųjų ikrų
20 gr sviesto
2 šaukštelių citrinų sulčių
salotų lapų
Kiaušinius kietai išvirti,nulupti ir perpjauti pusiau. Atvėsinus, ant perpjautų puselių uždėti po šaukštelį ikrų. Ant nuplautų salotų lapų užpilti citrinų sulčių. Duoną apskrudinti, užtepti sviesto,uždėti salotų lapų ir dvi kiaušinio puseles.
Bulviniai blynai su raudonais ikrais
4 porcijos
Mums prireiks:
· 1 kg bulvių
· 1 svogūno
· 1 arbatinio šaukštelio druskos
· 1 kiaušinio
· 2 valgomųjų šaukštų kvietinių miltų
· 8 valgomųjų šaukštų augalinio aliejaus
· 1 pundelio krapų
· 1 stiklinaitės (150 gr) prancūziškos grietinės-kremo
· 100 gr raudonųjų ikrų
Bulves nuskusti, nuplauti ir sutarkuoti. Svogūną išlukštenti ir taip pat sutarkuoti, sumaišyti su bulvių mase, įdėti druską, žalią kiaušinį ir miltus.
Aliejų stipriai pakaitinti ant keptuvės ir iškepti 18 blynų, kiekvienam pasemti po 1 valgomajį šaukštą tešlos. Nuolat papildyti aliejų keptuvėje, kepti blynus iš abiejų pusių, kol bus gražiai paskrudę.
Išdėlioti juos ant gofruoto popierinio rankšluosčio, kad sugertų aliejaus perteklų, po to laikyti šiltus.
Išplauti, išdžiovinti ir supjaustyti krapus. Grietinę-kremą gerai išmaišyti su krapais, pasūdyti.
Ant kiekvieno blyno sukrauti nedidelę kruvelę grietinės-kremo, aplink išdėlioti ikrus.
Patiekalas bus pigesnis, jeigu vietoje prancūziškos grietinės-kremo vartosite nesaldų jogurtą.
4 porcijos
Mums prireiks:
· 1 kg bulvių
· 1 svogūno
· 1 arbatinio šaukštelio druskos
· 1 kiaušinio
· 2 valgomųjų šaukštų kvietinių miltų
· 8 valgomųjų šaukštų augalinio aliejaus
· 1 pundelio krapų
· 1 stiklinaitės (150 gr) prancūziškos grietinės-kremo
· 100 gr raudonųjų ikrų
Bulves nuskusti, nuplauti ir sutarkuoti. Svogūną išlukštenti ir taip pat sutarkuoti, sumaišyti su bulvių mase, įdėti druską, žalią kiaušinį ir miltus.
Aliejų stipriai pakaitinti ant keptuvės ir iškepti 18 blynų, kiekvienam pasemti po 1 valgomajį šaukštą tešlos. Nuolat papildyti aliejų keptuvėje, kepti blynus iš abiejų pusių, kol bus gražiai paskrudę.
Išdėlioti juos ant gofruoto popierinio rankšluosčio, kad sugertų aliejaus perteklų, po to laikyti šiltus.
Išplauti, išdžiovinti ir supjaustyti krapus. Grietinę-kremą gerai išmaišyti su krapais, pasūdyti.
Ant kiekvieno blyno sukrauti nedidelę kruvelę grietinės-kremo, aplink išdėlioti ikrus.
Patiekalas bus pigesnis, jeigu vietoje prancūziškos grietinės-kremo vartosite nesaldų jogurtą.
- Cukinija
- Patyręs dalyvis
- Pranešimai: 465
- Užsiregistravo: 26 Lap 2007, 22:21
- Pliusai: 27
- Miestas: Vilnius
Re: Patiekalai su ikrais
Man irgi sumuštinukai skaniausia...
Dar neteko susidurti su tokia problema, kad reiktų sunaudoti ikrus.
Dar neteko susidurti su tokia problema, kad reiktų sunaudoti ikrus.