Patiekalai, kuriuos galima uzsaldyti

Galite pasidalinti savo mėgstamais receptais, arba pasidomėti, kaip gaminamas Jus dominantis patiekalas.

Moderatorius: Tutsi

Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 23 Geg 2007, 18:20

ir as babulkos neturiu......OŠVENĖ....Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Lilina
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 8898
Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pliusai: 101
Miestas: Kaunas/Mažeikiai

Standartinė Lilina » 23 Geg 2007, 18:34

Ramunė rašė:
Lilina rašė:Tei ne...aišku miestetis, Kaune gimes ir užaugės.
Aha, kaip sago " Dva sopoga - para"Paveikslėlis
tada jau nieko doro nebusPaveikslėlis babulkos nesusirasiPaveikslėlis
Kad visada yra šansas patiems "sukaimėti" ir pradėti kiaulę auginti. Sodininkais gi netikėtai patiems sau jau patapom ;)

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 23 Geg 2007, 18:41

teisingai,kaip sakoma...niekada nesakyk niekada :wink:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 23 Geg 2007, 19:46

Lilina rašė:
Ramunė rašė:
Lilina rašė:Tei ne...aišku miestetis, Kaune gimes ir užaugės.
Aha, kaip sago " Dva sopoga - para"Paveikslėlis
tada jau nieko doro nebusPaveikslėlis babulkos nesusirasiPaveikslėlis
Kad visada yra šansas patiems "sukaimėti" ir pradėti kiaulę auginti. Sodininkais gi netikėtai patiems sau jau patapom ;)
Sode projektuokit aptvarą ir per vasarą - kiaulaitė paruošta peiliukui busPaveikslėlis

Vartotojo avataras
Lilina
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 8898
Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pliusai: 101
Miestas: Kaunas/Mažeikiai

Standartinė Lilina » 23 Geg 2007, 20:17

Viena problema - kas pjaus??? Man kiaulytės gaila. Vyras irgi ne karto ne pjovė :roll:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 23 Geg 2007, 20:19

Lilina rašė:Viena problema - kas pjaus??? Man kiaulytės gaila. Vyras irgi ne karto ne pjovė :roll:
Soduose tikrai rasit, kas moka. Kaip sako, by tik būtų ką pjaut, o jau kas tai padarys - visada atsirasPaveikslėlis

O kiaulytės ir man visada gaila būdavo, kai tėvai pjaudavo. Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Lilina
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 8898
Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pliusai: 101
Miestas: Kaunas/Mažeikiai

Standartinė Lilina » 23 Geg 2007, 20:25

Kai darysim tai ne pirmą kartą, tai turbūt sužverėsim ir pjausim drasiai Paveikslėlis :twisted:

Vartotojo avataras
daida
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 3484
Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 12:47
Pliusai: 51
Miestas: Vilnius

Standartinė daida » 24 Geg 2007, 01:19

Mano mama tai troškintus raugintus kopūstus užšaldo 8)

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 24 Geg 2007, 09:19

as dar saldau kopustu lapus,apvirtus balandeliams :merg2:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 24 Geg 2007, 15:32

Lapų nebandžiau, bet balandėlius užsišaldau, nes balandėlių valgymo ypatumai namuose dideliPaveikslėlis

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 24 Geg 2007, 16:27

jei lapu daugiau nei farso,gali uzsisaldyti kitam kartui :wink:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 24 Geg 2007, 17:19

tutsi rašė:jei lapu daugiau nei farso,gali uzsisaldyti kitam kartui :wink:
Aš kai darau balandėlius, dar pridedu lapų atskirai, be faršo: man labai skanu jie būna su raugintais ar marinuotais agurkėliaisPaveikslėlis
Nors vyras juokiasi, kad daržoves su daržovėm valgau :oops:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 24 Geg 2007, 17:46

na ir as pridedu,bet kartais pakliuna tooooks didelis kopustas,kad be sansu suvalgyti per karta Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 24 Geg 2007, 18:00

Būna, būna. Aš kaimynės triušiukams tempiu. Dabar šaldysiu.Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 24 Geg 2007, 18:07

man tai labai patinka :wink:

Vartotojo avataras
nieko_nemoku
Dalyvis
Dalyvis
Pranešimai: 105
Užsiregistravo: 10 Geg 2008, 23:35
Pliusai: 5
Miestas: Alytus

Standartinė nieko_nemoku » 19 Geg 2008, 21:04

dariau vakar salotu misraine ir tokia kvaila mintis sove i galva :merg2: o jei as salotu ziemai saldiklyje uzsisaldyciau? :oops:
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Forelle
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 11071
Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pliusai: 689
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

Standartinė Forelle » 19 Geg 2008, 21:59

nieko_nemoku rašė:dariau vakar salotu misraine ir tokia kvaila mintis sove i galva :merg2: o jei as salotu ziemai saldiklyje uzsisaldyciau? :oops:
Atrodytų kaip šaldyti špinatai atitirpę. Salotoms tikrai nepanaudotum.

Vartotojo avataras
sinsan
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 7378
Užsiregistravo: 21 Lap 2007, 22:45
Pliusai: 924
Miestas: Alytus

Standartinė sinsan » 19 Geg 2008, 22:09

as isvirtus burokelius sutarkuoju ir i saldikli :!: uogienes saldau ir komcervuotus vaisius. na vienu zodziu beveik viska kas valgoma :lol:
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
justuke
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1524
Užsiregistravo: 08 Sau 2008, 23:06
Pliusai: 56

Standartinė justuke » 19 Geg 2008, 22:24

mano mama sake ketinanti rabarbaru uzsisaldyt. uzpuole jie mus :lol: dabar ir mes beveik viska saldom.. kazkada mama nupirko picu padu, mate, kad nera valgytoju, tai svyst i saldikli ir kada nori tada issijami :)

Vartotojo avataras
nieko_nemoku
Dalyvis
Dalyvis
Pranešimai: 105
Užsiregistravo: 10 Geg 2008, 23:35
Pliusai: 5
Miestas: Alytus

Standartinė nieko_nemoku » 19 Geg 2008, 22:38

mano anyta agurkus saldo. dave ir man saldytu, bet stovi nenaudojami. nesumastau kur juos panaudoti butu galima
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Forelle
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 11071
Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pliusai: 689
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

Standartinė Forelle » 19 Geg 2008, 22:42

nieko_nemoku rašė:mano anyta agurkus saldo. dave ir man saldytu, bet stovi nenaudojami. nesumastau kur juos panaudoti butu galima
Draugė užsišaldo jau supjaustytus agurkus, o paskui žiemą naudoja šaltibarščiams. Sakė skanu, nepalyginsi su ispaniškais

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 19 Geg 2008, 22:54

šaltybarsciams tikrai super :wink:

Vartotojo avataras
sinsan
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 7378
Užsiregistravo: 21 Lap 2007, 22:45
Pliusai: 924
Miestas: Alytus

Standartinė sinsan » 19 Geg 2008, 23:17

Forelle rašė:
nieko_nemoku rašė:mano anyta agurkus saldo. dave ir man saldytu, bet stovi nenaudojami. nesumastau kur juos panaudoti butu galima
Draugė užsišaldo jau supjaustytus agurkus, o paskui žiemą naudoja šaltibarščiams. Sakė skanu, nepalyginsi su ispaniškais
reiks ir man pabandyti agurku savu uzsisaldyt :roll:
Paveikslėlis

Svečias

Standartinė Svečias » 20 Geg 2008, 00:08

Uogas šaldyt gali drąsiai.Pasirinktinai -arba visai žalias, arba su cukrum perpiltas(man tai šitaip skaniau).
Dar visokie krapai, petražolės, bazilikai ir pan. šaldyt gerai.Tik susmulkintus kišk šaldiklin ir geriau, jei truputį apdžiūvę.Tada imi iš indlio sauja ir barstai, kur reikia - o kvepia daug skaniau, nei džiovinti.
Dar grybai šaldyti gerai.Visokius baravykus tai tik nuvalytus kišk, o voveruškas ir kitokius tai apvirt su druska prieš tai geriau.Dar gali visokius sultinius kišti į kamerą -juk būna, kad mėsą išverdi, o su sriuba nėra kada dusintis tą dieną.O kitądien, kai sriubos užsimanysi -sultinį atitirpdai ir primėtai greitai ko nori ant greičio.Na, kol kas tiek.Jei dar ką prisiminsiu -vėliau parašysiu
Simka

Skelbti atsakymą