Patiekalai, kuriuos galima uzsaldyti
Moderatorius: Tutsi
Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Sode projektuokit aptvarą ir per vasarą - kiaulaitė paruošta peiliukui busLilina rašė:Kad visada yra šansas patiems "sukaimėti" ir pradėti kiaulę auginti. Sodininkais gi netikėtai patiems sau jau patapomRamunė rašė:Aha, kaip sago " Dva sopoga - para"Lilina rašė:Tei ne...aišku miestetis, Kaune gimes ir užaugės.
tada jau nieko doro nebus babulkos nesusirasi
- nieko_nemoku
- Dalyvis
- Pranešimai: 105
- Užsiregistravo: 10 Geg 2008, 23:35
- Pliusai: 5
- Miestas: Alytus
- nieko_nemoku
- Dalyvis
- Pranešimai: 105
- Užsiregistravo: 10 Geg 2008, 23:35
- Pliusai: 5
- Miestas: Alytus
reiks ir man pabandyti agurku savu uzsisaldytForelle rašė:Draugė užsišaldo jau supjaustytus agurkus, o paskui žiemą naudoja šaltibarščiams. Sakė skanu, nepalyginsi su ispaniškaisnieko_nemoku rašė:mano anyta agurkus saldo. dave ir man saldytu, bet stovi nenaudojami. nesumastau kur juos panaudoti butu galima
Uogas šaldyt gali drąsiai.Pasirinktinai -arba visai žalias, arba su cukrum perpiltas(man tai šitaip skaniau).
Dar visokie krapai, petražolės, bazilikai ir pan. šaldyt gerai.Tik susmulkintus kišk šaldiklin ir geriau, jei truputį apdžiūvę.Tada imi iš indlio sauja ir barstai, kur reikia - o kvepia daug skaniau, nei džiovinti.
Dar grybai šaldyti gerai.Visokius baravykus tai tik nuvalytus kišk, o voveruškas ir kitokius tai apvirt su druska prieš tai geriau.Dar gali visokius sultinius kišti į kamerą -juk būna, kad mėsą išverdi, o su sriuba nėra kada dusintis tą dieną.O kitądien, kai sriubos užsimanysi -sultinį atitirpdai ir primėtai greitai ko nori ant greičio.Na, kol kas tiek.Jei dar ką prisiminsiu -vėliau parašysiu
Simka
Dar visokie krapai, petražolės, bazilikai ir pan. šaldyt gerai.Tik susmulkintus kišk šaldiklin ir geriau, jei truputį apdžiūvę.Tada imi iš indlio sauja ir barstai, kur reikia - o kvepia daug skaniau, nei džiovinti.
Dar grybai šaldyti gerai.Visokius baravykus tai tik nuvalytus kišk, o voveruškas ir kitokius tai apvirt su druska prieš tai geriau.Dar gali visokius sultinius kišti į kamerą -juk būna, kad mėsą išverdi, o su sriuba nėra kada dusintis tą dieną.O kitądien, kai sriubos užsimanysi -sultinį atitirpdai ir primėtai greitai ko nori ant greičio.Na, kol kas tiek.Jei dar ką prisiminsiu -vėliau parašysiu
Simka