Patiekalai iš įvairių kopūstų

Galite pasidalinti savo mėgstamais receptais, arba pasidomėti, kaip gaminamas Jus dominantis patiekalas.

Moderatorius: Tutsi

Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
Skelbti atsakymą
Vartotojo avataras
duziki
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 5234
Užsiregistravo: 25 Rgs 2007, 19:02
Pliusai: 127
Miestas: crawley

Standartinė duziki » 04 Lap 2007, 16:10

turbut kad ne :oops:

Vartotojo avataras
Forelle
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 11071
Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pliusai: 689
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

Standartinė Forelle » 04 Lap 2007, 16:17

Mille rašė:Kaip keista. O aš maniau, kad visi į raugintus kopūstus spanguoles deda :)
Aš irgi ilgai taip galvojau :) Bet dabar jau stebiuosi kaip raugintus kopūstus valgo :shock: Neseniai pirmą kartą išgirdau, kad kiti juos išplauna, pripila aliejaus ir svogūnų pripjausto. Kažkaip neskaniai skamba...

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 04 Lap 2007, 16:19

mano mama taip daro,kai buna perrugstus,man tai nelabai...kazkokie sugadinti jie gaunasi :roll:

Vartotojo avataras
Mille
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1925
Užsiregistravo: 28 Rgp 2007, 23:06
Pliusai: 52
Miestas: Vilnius

Standartinė Mille » 04 Lap 2007, 16:59

Forelle rašė:
Mille rašė:Kaip keista. O aš maniau, kad visi į raugintus kopūstus spanguoles deda :)
Aš irgi ilgai taip galvojau :) Bet dabar jau stebiuosi kaip raugintus kopūstus valgo :shock: Neseniai pirmą kartą išgirdau, kad kiti juos išplauna, pripila aliejaus ir svogūnų pripjausto. Kažkaip neskaniai skamba...
O va taip paruoštus kopūstus ir aš valgau :D Kaip Tutsi rašė, kai per rūgštūs būna, tada juos užpilu aliejum, įpjaustau svogūno ir dar cukraus šiek tiek įberiu. Man visai skanu.
O jei kopūstai skanūs, tai jokiais priedai jų negardinu.

Vartotojo avataras
duziki
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 5234
Užsiregistravo: 25 Rgs 2007, 19:02
Pliusai: 127
Miestas: crawley

Standartinė duziki » 04 Lap 2007, 17:19

as irgi taip paruostus esu valgiusi. ir man patiko :D

Vartotojo avataras
Tina
Fanatas
Fanatas
Pranešimai: 885
Užsiregistravo: 26 Kov 2007, 22:10
Pliusai: 123

Standartinė Tina » 04 Lap 2007, 17:34

aš taip kopūstus visada darau, ne tik tada, kai per rūgštūs. įdedu svogūnų, aliejaus (man skaniausia su nerafinuotu saulėgražų aliejumi). nu skanumėlis koks Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Forelle
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 11071
Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pliusai: 689
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

Standartinė Forelle » 04 Lap 2007, 17:35

Įdėti aliejaus viena, bet kam juos plauti? Valgai ir nesupranti ką :shock:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 04 Lap 2007, 17:36

mano vyras ir gi tokius laaaabai megsta :roll:

Vartotojo avataras
Tina
Fanatas
Fanatas
Pranešimai: 885
Užsiregistravo: 26 Kov 2007, 22:10
Pliusai: 123

Standartinė Tina » 04 Lap 2007, 17:39

Forelle rašė:Įdėti aliejaus viena, bet kam juos plauti? Valgai ir nesupranti ką :shock:
plauna gal tada, kai labai rūgštūs. nors aš niekada jų neplaunu :roll:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 04 Lap 2007, 17:43

na,kai nuplauni,tada sultys nusiplauna ir nebuna tokie rugstus :roll: O skonis vistiek lieka :!: O man kaip tik,kuo rugsciau,tuo skaniau :P

Vartotojo avataras
Forelle
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 11071
Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pliusai: 689
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

Standartinė Forelle » 04 Lap 2007, 17:47

Aš niekada neplaunu, nes ir ruaginami, kad rūgštūs būtų. O tuos kur teko paragaut, tai vos nuryt galėjau. Siaubas.

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 04 Lap 2007, 17:50

kartais buna ant tiek rugstus,kad neimanoma valgyti :roll: Cia jau nuo gamintojo priklauso ir nuo laikymo salygu :!:

Vartotojo avataras
Forelle
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 11071
Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pliusai: 689
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

Standartinė Forelle » 04 Lap 2007, 17:52

Neteko tokių valgyt, kad jau būtų super rūgštūs, nors man rūgštis labai patinka, gal dėl to.

Vartotojo avataras
duziki
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 5234
Užsiregistravo: 25 Rgs 2007, 19:02
Pliusai: 127
Miestas: crawley

Standartinė duziki » 04 Lap 2007, 17:57

o as neesu tokiu valgius kad nuryti vos eina, gal todel kad labai megstu :lol:

Vartotojo avataras
silsta
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1706
Užsiregistravo: 19 Spa 2006, 13:45
Pliusai: 5
Miestas: Kaunas

Standartinė silsta » 05 Lap 2007, 10:17

Kadangi mes tik du valgytojai, tai užraugiu porą galvų kopūstų. Kai jau įrūgsta, juos sudedu į trilitrius stiklainius, kol nera daug šalčio laikau balkone, o paskui šaldytuve. Tuos suvalgom, vėl raugiu truputuką... Kam valgyti labai perrūgusius :?: Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 05 Lap 2007, 12:40

o gal galetum pasidalinti,kaip juos raugi...as ir gi uzsiraugciau :merg2:

Vartotojo avataras
silsta
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1706
Užsiregistravo: 19 Spa 2006, 13:45
Pliusai: 5
Miestas: Kaunas

Standartinė silsta » 05 Lap 2007, 12:48

Tutsi, tai lygiai tas pats kopūstų rauginimas žiemai, tik mažesnis kiekis. Nededu jokių obuolių, jokių spanguolių - tik kopūstų sluoksnis, morka tarkuota, kmynų saujelė, druska cukrus, pamušam gerai, tada vėl sluoksnis kopūstų, vėl morkos, kmynų, cukraus, druskos ir taip beveik pilną kibiriuką suklostom. Ir viskas :roll: Paslėgti su akmenuku, padėti šiltai kol įrugs ir viskas. Skanaus :!:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 05 Lap 2007, 12:53

as tik viena karta esu juos dariusi,pirmais metais po vestuviu...nelabai pamenu,bet turbut reiketu pasidaryti :roll:

Vartotojo avataras
silsta
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1706
Užsiregistravo: 19 Spa 2006, 13:45
Pliusai: 5
Miestas: Kaunas

Standartinė silsta » 05 Lap 2007, 13:26

Jei turi ūpo, daryk :!: Savi pasidaryti žymiai skanesni. Kątik skaičiau naują reklaminį MAXIMOS leidinį, tai rytoj per pusę pigiau bus YPAČ TYRAS ALYVUOGIŲ ALIEJUS ROMULO". Jau baigiu butelį, bėgsiu pirkti rytoj iš ryto kito. Taigi va, užpilsi biški ant savo raugintų kopūstukų to aliejaus - žiūrėk kad į liežuvį neįsikąstum :!:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 05 Lap 2007, 13:31

as su aliejumi nevalgau kopustu,man be nieko patys skaniausi :wink:

Vartotojo avataras
silsta
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1706
Užsiregistravo: 19 Spa 2006, 13:45
Pliusai: 5
Miestas: Kaunas

Standartinė silsta » 05 Lap 2007, 13:34

Tavo valia, valgyk kaip nori. Aš tik patariau... :merg2:

Vartotojo avataras
duziki
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 5234
Užsiregistravo: 25 Rgs 2007, 19:02
Pliusai: 127
Miestas: crawley

Standartinė duziki » 05 Lap 2007, 14:44

kiekvienam savas skonis. asmeniskai man labai skanu jie sutaisyti su aliejum, bet ir vieni labai skanus :hubba:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 05 Lap 2007, 14:53

aisku,ne veltui sakoma,kad del skonio nesigincijama :wink:

Vartotojo avataras
AIRENE
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 3967
Užsiregistravo: 20 Gru 2006, 19:18
Pliusai: 0
Miestas: SIAULIAI

Standartinė AIRENE » 17 Lap 2007, 18:38

:arrow:
Prikabinti failai
pek 2.JPG
pek 2.JPG (30.36 KiB) Peržiūrėta 5321 karus(ų)
pek kop id.JPG
pek kop id.JPG (23.19 KiB) Peržiūrėta 5321 karus(ų)

Vartotojo avataras
Ausruze
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1209
Užsiregistravo: 19 Rgs 2007, 12:02
Pliusai: 0
Miestas: Klaipeda

Standartinė Ausruze » 17 Lap 2007, 18:45

Wau kaip skaniai atrodo :hubba: Ten tos darzoves su grietine sumaisytos ar kuom :?:

Vartotojo avataras
AIRENE
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 3967
Užsiregistravo: 20 Gru 2006, 19:18
Pliusai: 0
Miestas: SIAULIAI

Standartinė AIRENE » 17 Lap 2007, 18:55

Nezinau.pasididink paveiksliuka,jei neiseis,parasyk man savo emaila-atsiusiu didesni,tada tikrai visa recepta iskaitysi.

Vartotojo avataras
duziki
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 5234
Užsiregistravo: 25 Rgs 2007, 19:02
Pliusai: 127
Miestas: crawley

Standartinė duziki » 17 Lap 2007, 19:25

nu fantasiskai atrodo :hubba:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 19 Lap 2007, 11:38

tai gi parasyta,kad su varske :merg2:

Vartotojo avataras
duziki
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 5234
Užsiregistravo: 25 Rgs 2007, 19:02
Pliusai: 127
Miestas: crawley

Standartinė duziki » 19 Lap 2007, 19:25

:hypno:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 05 Kov 2008, 13:35

Kopūstų pyragas

3 kiaušiniai,1 šaukštas cukraus pudros
0,5 šaukštelio druskos (mėgstantis sūriau - gali įdėti daugiau)
0,5 šaukštelio sodos, nugesintos actu
250 g majonezo (dalį galima pakeisti grietine arba kefyru)
0,5 stiklinės miltų

Įdarui:
300 g susmulkinto baltagūžio kopūsto

Į riebalais išteptą ir pabarstytą džiūvėsėliais formą sudedame kopūstą ir užpilam tešla.20-25 minutėms į orkaitę. Viskas.

Skelbti atsakymą