Kad ir kaip keistai nuskambėtų, niekad nesu bandžiusi tų pirktinių padažiukų. Vis pavartau, pažiūriu, bet taip ir nenusiperku, nors gal reikėtų kada nors išdrįsti. Gal tas aliejinis visai ir nieko, nereiktų makaluoti pačiai.tutsi rašė:labai yra geri padaziukai valdorfo,arba suslaviciau nA JU VISOKIU YRA,KELIU RUSIU,SU ALIEJUMI IR SU DARZOVEMIS.Man tai jie labai patinka salotoms,as ju visada keleta rusiu namuose turiu Nebandei ,tai va jie geriausiai tau tiks sitoms salotoms
Patiekalai iš pupelių ir žirnių
Moderatorius: Tutsi
Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
- Forelle
- Virtuozas
- Pranešimai: 11071
- Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
- Pliusai: 689
- Miestas: Kaunas
- Susisiekti:
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Kiekvienas padažas savotiškai skanus. Aš juos dažnai pabandau, tik perku nedideles pakuotes, nes ... ką gali žinoti
Paskutinį kartą redagavo Ramunė 05 Rgs 2007, 17:04, redaguota 1 kartą(us).
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Korėjietiškos sojų pupelių salotos
Salotoms reikės:
200 g sojų pupelių,
3 šaukštų sezamų aliejaus,
žiupsnelio druskos,
pusės kubelio jautienos sultinio,
šviežių svogūnų laiškų.
Padažui reikės:
šaukštelio acto,
1 citrinos sulčių,
3 šaukštų sojų padažo,
šaukštelio cukraus.
Išbrinkink vandenyje sojų pupeles ir 3—5 minutes pavirk.
Sumaišyk sezamų aliejų, druską, jautienos sultinio miltelius ir užpilk ant išvirtų pupelių. Į actą išspausk citrinos sultis, supilk sojų padažą, suberk cukrų. Sumaišyk ir gautą padažą užpilk ant pupelių.
Salotas papuošk svogūnų laiškais.
Salotoms reikės:
200 g sojų pupelių,
3 šaukštų sezamų aliejaus,
žiupsnelio druskos,
pusės kubelio jautienos sultinio,
šviežių svogūnų laiškų.
Padažui reikės:
šaukštelio acto,
1 citrinos sulčių,
3 šaukštų sojų padažo,
šaukštelio cukraus.
Išbrinkink vandenyje sojų pupeles ir 3—5 minutes pavirk.
Sumaišyk sezamų aliejų, druską, jautienos sultinio miltelius ir užpilk ant išvirtų pupelių. Į actą išspausk citrinos sultis, supilk sojų padažą, suberk cukrų. Sumaišyk ir gautą padažą užpilk ant pupelių.
Salotas papuošk svogūnų laiškais.
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Greitas ir paprastas čili
450 g jautienos , maltos
140 g svogūnų, supjaustytų
850 g raudonų konservuotų pupelių, su skysčiu
410 g savo sultyse konservuotų pomidorų be odelės, su skysčiu
240 ml pomidorų padažo
2 šaukštai sauso jautienos sultinio
10 g čili miltelių (1-1/4 šaukšto)
Įkaitinkite gilų keptuvą. 4-5 minutes kepkite maltą jautieną ir svogūnus pastoviai maišydami, iki jautiena paruduos. Pašalinkite taukus. Sudėkite likusius produktus. Užvirkite. Sumažinkite ugnį ir troškinkite 15-20 minučių, retkarčiais pamaišydami.
450 g jautienos , maltos
140 g svogūnų, supjaustytų
850 g raudonų konservuotų pupelių, su skysčiu
410 g savo sultyse konservuotų pomidorų be odelės, su skysčiu
240 ml pomidorų padažo
2 šaukštai sauso jautienos sultinio
10 g čili miltelių (1-1/4 šaukšto)
Įkaitinkite gilų keptuvą. 4-5 minutes kepkite maltą jautieną ir svogūnus pastoviai maišydami, iki jautiena paruduos. Pašalinkite taukus. Sudėkite likusius produktus. Užvirkite. Sumažinkite ugnį ir troškinkite 15-20 minučių, retkarčiais pamaišydami.
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Guliašas su pupelėmis ir marinuotais agurkais
700 g jautienos kumpio,
2 stiklinės virtų pupelių ,
4-5 marinuoti agurkai,
2 svogūnai,
3-4 šaukštai švelnaus pomidorų padažo ,
1 šaukštas miltų,
2 šaukštai grietinės,
druska,pipirai,lauro lapas .
Jautieną supjaustome gabaliukais ir apkepame keptuvėje su aliejumi. Baigiant kepti sudedame susmulkintus svogūnus, miltus, ir, kai jie apkepa, supilame pomidorų padažą.Tada viską sudedame į puodą, užpilame vandens, kad apsemtų mėsą ir troškiname, kol mėsa suminkštėja.Tada sudedame virtas pupeles, marinuotus supjaustytus agurkus ir paverdame 5 min. Apie pusę valandos palaikome uždengtame puode.Patiekiame su bulvių koše.
700 g jautienos kumpio,
2 stiklinės virtų pupelių ,
4-5 marinuoti agurkai,
2 svogūnai,
3-4 šaukštai švelnaus pomidorų padažo ,
1 šaukštas miltų,
2 šaukštai grietinės,
druska,pipirai,lauro lapas .
Jautieną supjaustome gabaliukais ir apkepame keptuvėje su aliejumi. Baigiant kepti sudedame susmulkintus svogūnus, miltus, ir, kai jie apkepa, supilame pomidorų padažą.Tada viską sudedame į puodą, užpilame vandens, kad apsemtų mėsą ir troškiname, kol mėsa suminkštėja.Tada sudedame virtas pupeles, marinuotus supjaustytus agurkus ir paverdame 5 min. Apie pusę valandos palaikome uždengtame puode.Patiekiame su bulvių koše.
Čia tai skanumėlisRamunė rašė:Guliašas su pupelėmis ir marinuotais agurkais
700 g jautienos kumpio,
2 stiklinės virtų pupelių ,
4-5 marinuoti agurkai,
2 svogūnai,
3-4 šaukštai švelnaus pomidorų padažo ,
1 šaukštas miltų,
2 šaukštai grietinės,
druska,pipirai,lauro lapas .
Jautieną supjaustome gabaliukais ir apkepame keptuvėje su aliejumi. Baigiant kepti sudedame susmulkintus svogūnus, miltus, ir, kai jie apkepa, supilame pomidorų padažą.Tada viską sudedame į puodą, užpilame vandens, kad apsemtų mėsą ir troškiname, kol mėsa suminkštėja.Tada sudedame virtas pupeles, marinuotus supjaustytus agurkus ir paverdame 5 min. Apie pusę valandos palaikome uždengtame puode.Patiekiame su bulvių koše.