Patiekalai iš pieno produktų
Moderatorius: Tutsi
Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
Patiekalai iš pieno produktų
Varškės sūris tešloje
Varškės sūrį supjaustyti riekelėmis, apvolioti tešloje ir kepti aliejuje. Tešla: majonezas, kiaušinis, miltai, vanduo (kad būtų grietinės tirštumo). Jeigu kas nori valgyti su uogiene, tai galima vietoj majonezo ir vandens į tešlą dėti pieno.
Varškės sūrį supjaustyti riekelėmis, apvolioti tešloje ir kepti aliejuje. Tešla: majonezas, kiaušinis, miltai, vanduo (kad būtų grietinės tirštumo). Jeigu kas nori valgyti su uogiene, tai galima vietoj majonezo ir vandens į tešlą dėti pieno.
- Prikabinti failai
-
- suristesloje2.JPG (48.43 KiB) Peržiūrėta 5750 karus(ų)
Re: Patiekalai iš pieno produktų
Tikrai labai skanu. Tik geri atsiliepimai.Tina rašė:Varškės sūris tešloje
Varškės sūrį supjaustyti riekelėmis, apvolioti tešloje ir kepti aliejuje. Tešla: majonezas, kiaušinis, miltai, vanduo (kad būtų grietinės tirštumo). Jeigu kas nori valgyti su uogiene, tai galima vietoj majonezo ir vandens į tešlą dėti pieno.
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Jei man už tuos vegetarinius kotlečiukus arešto virtuvei neuždės, ryt pabandysiu. Obuolienės dar daug turiu, o neužilgo kitą virti reikėssilsta rašė:Ramunė rašė:Varškėčiai su obuoliais
Žinai, Ramune, sugalvojau tokią nesąmonę. O jeigu vietoj pavirtų obuolių aš dėčiau obuolienę Daug aš jos praeitais metais prisiviriau, ir labai mažai saldi, tai gal tiktų į varškėčius Reiks pabandyti....
Man tokius būtų baisoka daryti...Ramunė rašė:silsta rašė:Jei man už tuos vegetarinius kotlečiukus arešto virtuvei neuždės, ryt pabandysiu. Obuolienės dar daug turiu, o neužilgo kitą virti reikėsRamunė rašė:Varškėčiai su obuoliais
Žinai, Ramune, sugalvojau tokią nesąmonę. O jeigu vietoj pavirtų obuolių aš dėčiau obuolienę Daug aš jos praeitais metais prisiviriau, ir labai mažai saldi, tai gal tiktų į varškėčius Reiks pabandyti....
Patiekalai iš pieno produktų
O aš kepu štai tokį varškės apkepą : 2 pakeliai varškės, 3 šaukštai cukraus, 3 kiaušiniai, 1 šaukštas manų kruopų, pusė stiklinės grietinės, pusė stiklinės pieno, razinų.
Jis man pats skaniausias
Jis man pats skaniausias
- Prikabinti failai
-
- Varskesapkepas.JPG (48.55 KiB) Peržiūrėta 5689 karus(ų)
Patiekalai iš pieno produktų
Pabandyk, tikiuosi nepasigailėsi. Visi, kas bandė, dabar nuolat jį kepa. O aš šitą receptą gavau iš mano mylimos tetos
Re: Patiekalai iš pieno produktų
Na va kaip smagu
- Tutsi
- Site Admin
- Pranešimai: 35795
- Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
- Pliusai: 794
- Miestas: Aukštaitijoje
Re: Patiekalai iš pieno produktų
kai privalgysi apkepo,taip greitai nesisuk,gali pasidaryti bloga
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Uogų-varškės putėsiai
reikės:
5 kg uogų,
8 šaukštų vandens,
1 šaukšto krakmolo,
1 šaukšto medaus,
2 džiūvėsių su kokosu,
50g grietinėlės,
1 sšaukšto cukraus pudros,
200g liesos varškės,
1 šaukšto apelsino sulčių.
Krakmolą ištirpinkite vandenyje, sumaišykite su uogomis ir vėl užvirkite, kol uogų košė sutirštės. Sumaišykite su medumi ir atvėsinkite. Sutrupinkite džiūvėsius. Grietinėlę plakite su cukraus pudra, kol susidarys standžios putos. Į varškę įmaišykite apelsinų sultis. Krėskite džiūvėsius ir grietinėlę. Vėl sumaišykite. Uogų košę dėkite į lėkštutes. Ant viršaus krėskite varškės masę.
reikės:
5 kg uogų,
8 šaukštų vandens,
1 šaukšto krakmolo,
1 šaukšto medaus,
2 džiūvėsių su kokosu,
50g grietinėlės,
1 sšaukšto cukraus pudros,
200g liesos varškės,
1 šaukšto apelsino sulčių.
Krakmolą ištirpinkite vandenyje, sumaišykite su uogomis ir vėl užvirkite, kol uogų košė sutirštės. Sumaišykite su medumi ir atvėsinkite. Sutrupinkite džiūvėsius. Grietinėlę plakite su cukraus pudra, kol susidarys standžios putos. Į varškę įmaišykite apelsinų sultis. Krėskite džiūvėsius ir grietinėlę. Vėl sumaišykite. Uogų košę dėkite į lėkštutes. Ant viršaus krėskite varškės masę.
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Lyg ir nėra dar tokio
Keptas sūris
Puskilogramis balto sūrio., nors skanu ir lydytas,
4 šaukštai maltų džiūvėsėlių,
100 g smulkintų graikinių riešutų,
2 kiaušinių baltymai,
druskos,
aliejaus.
Supjaustykite sūrį centimetro storio griežinėliais ir padėkite į šaldytuvą. Sūris turi būti labai šaltas, galite trumpai įkišti į šaldymo kamerą. Sumaišykite smulkintus riešutus ir maltus džiūvėsėlius. Truputį paplakite kiaušinių baltymus. Pabarstykite sūrį druska ir pipirais, pamirkykite kiaušinių plakinyje ir apvoliokite riešutų bei džiūvėsėlių mišinyje. Įpilkite į storadugnę keptuvę maždaug 2 cm aliejaus ir gerai įkaitinkite. Kepkite sūrį, kol gražiai parus. Iš- griebkite kiaurasamčiu ir palikite nuvarvėti ant popierinio rankšluosčio. Patiekite su gruzdintomis bulvių lazdelėmis, šviežių daržovių salotomis.
Keptas sūris
Puskilogramis balto sūrio., nors skanu ir lydytas,
4 šaukštai maltų džiūvėsėlių,
100 g smulkintų graikinių riešutų,
2 kiaušinių baltymai,
druskos,
aliejaus.
Supjaustykite sūrį centimetro storio griežinėliais ir padėkite į šaldytuvą. Sūris turi būti labai šaltas, galite trumpai įkišti į šaldymo kamerą. Sumaišykite smulkintus riešutus ir maltus džiūvėsėlius. Truputį paplakite kiaušinių baltymus. Pabarstykite sūrį druska ir pipirais, pamirkykite kiaušinių plakinyje ir apvoliokite riešutų bei džiūvėsėlių mišinyje. Įpilkite į storadugnę keptuvę maždaug 2 cm aliejaus ir gerai įkaitinkite. Kepkite sūrį, kol gražiai parus. Iš- griebkite kiaurasamčiu ir palikite nuvarvėti ant popierinio rankšluosčio. Patiekite su gruzdintomis bulvių lazdelėmis, šviežių daržovių salotomis.