Patiekalai iš kiaušinių

Galite pasidalinti savo mėgstamais receptais, arba pasidomėti, kaip gaminamas Jus dominantis patiekalas.

Moderatorius: Tutsi

Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
Skelbti atsakymą
Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 24 Kov 2008, 08:28

Kiaušinių užkandis
3 virti kiaušiniai
50 g sviesto
1 šaukštas miltų
0,5 stiklinės pieno
4 riekelės duonos sumuštiniams arba
8 riekelės batono
sviestas duonai užtepti
truputis svogūnų laiškų
1 ridikėlis,salotų lapai
druska,pipirai,aliejus duonai pakepti
Kiaušinių baltymus supjaustome mažais kubeliais, trynius sutrupiname labai smulkiai.Keptuvėje ištirpiname 50 g sviesto ir jame pakepame miltus. Tuomet maišydami supilame pieną ir paruošiame grietinės tirštumo padažą. Kai padažas šiek tiek atvėsta, įberiame truputį druskos, pipirų, įdedame kiaušinių baltymus ir susmulkintus svogūnų laiškus.Ant atvėsusių aliejuje pakeptų duonos trikampių tepame sviestą, užberiame kiaušinių trynių trupinių, uždedame padažo, papuošiame ridikėliais ir salotų lapeliais.

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 24 Kov 2008, 18:32

Kardinoliški kiaušiniai
(porcija vienam asmeniui)

1 vidutinio dydžio pomidoras
1 kiaušinis
1/3 šaukštelio sviesto
1 šaukštelis aliejaus
druskos
čiobrelių
pipirų
Nupjauti pomidoro viršų ir išskobti vidų, įberti žiupsnį sutrintų čiobrelių ir įdėti sviesto.Sukrauti į karščiui atsparų indą ir įkaitintoje orkaitėje kepti 10 min.Išėmus, į pomidorą įmušti kiaušinį ir pakepinti, kol kiaušinio baltymai sukeps.Patiekti su duona kaip karštą užkandį.

Vartotojo avataras
AIRENE
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 3967
Užsiregistravo: 20 Gru 2006, 19:18
Pliusai: 0
Miestas: SIAULIAI

Standartinė AIRENE » 24 Kov 2008, 18:50

:arrow:
Prikabinti failai
kiausin.JPG
kiausin.JPG (49.38 KiB) Peržiūrėta 4644 karus(ų)

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 24 Kov 2008, 19:18

Kiaušinienė “Afrika”

4 kiaušiniai
600 g morkų
2 v š apelsinų sulčių
400 g pieno
2 v š miltų
4 v š tarkuoto sūrio
2 v š aliejaus
Druska, pipirai
Morką išvirti ir sutarkuoti. Kiaušinius išplakti su miltais, pienu, apelsinų sultimis ir sūriu, pagardinti druska ir pipirais. Išmaišyti su virtomis morkomis. Kepti įkaitintoje keptuvėje. Papuošti morkomis ir žalumynais.

Vartotojo avataras
silsta
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1706
Užsiregistravo: 19 Spa 2006, 13:45
Pliusai: 5
Miestas: Kaunas

Standartinė silsta » 27 Kov 2008, 16:14

Na, kaip sunaudojot kiaušinius, likusius po Velykų :?: Aš juos sudėjau į šaldytuvą išvažiuojant (gražiausius išsivežiau), o antradienį pridariau kiaušinių kotletų. Nedaug buvo likę kiaušinių, gal 5, tai ir kotletukai išėjo keli. 1 lape yra receptas mano įdėtas. Suvalgėm, skanu buvo...

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 27 Kov 2008, 16:17

as nedaug daziau,tai puse issiveziojom,kitus sulapnojom ir nera problemos :wink:

Vartotojo avataras
AIRENE
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 3967
Užsiregistravo: 20 Gru 2006, 19:18
Pliusai: 0
Miestas: SIAULIAI

Standartinė AIRENE » 27 Kov 2008, 16:21

As begedyste parasysiu-mes beveik nevalgom kiausiniu-tik ,kur reik imust,suminkyt ir tt. :oops:

Vartotojo avataras
ingrida9
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Pranešimai: 476
Užsiregistravo: 12 Lie 2007, 06:48

Standartinė ingrida9 » 27 Kov 2008, 16:35

O as siandien musiau 10 nulupau ir bandziau suniui suserti,tai neede bjaurybe,uzsikase,paslepe.Meginau atimti,kad nesmirdetu ir ismesti,tai neatiduoda,urzgia,chuliganas :lol:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 27 Kov 2008, 16:51

vargsas sunelis,kaip jis neurgz,jei pradzioj duodi,paskui nori atimti :laugh:

Vartotojo avataras
ingrida9
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Pranešimai: 476
Užsiregistravo: 12 Lie 2007, 06:48

Standartinė ingrida9 » 27 Kov 2008, 17:34

Tai va,kaip tikras suo:nei pats eda,nei kitam duoda :lol:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 26 Bal 2008, 16:24

Kiaušinienė su grybų įdaru
6 kiaušiniai
3 šaukštai pieno
30 g sviesto
druskos
Grybų įdaras:
200 g šviežių virtų grybų
1 svogūnas
20 g sviesto
1-2 šaukštai grietinės
druskos, pipirų
Kiaušinius išplakite su druska.Supilkite pieną ir gerai išmaišykite.
Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir įpilkite nestorą plakinio sluoksnį.
Kai kiaušinienė apkeps (paviršius ims sausėti), ant vidurio uždėkite pasirinkto įdaro.
Grybų įdaras
Supjaustykite svogūną ir pakepinkite svieste.Įberkite miltų ir kepkite, kol pradės gelsti.Sudėkite grybus, grietinę, pasūdykite ir keletą minučių patroškinkite.

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 26 Bal 2008, 17:43

Omletas

100 g dešros arba virtos mėsos
50 g šoninės
1 paprikos ankštis
1 pomidoras
1 svogūnas
1 raugintas agurkas
2 kiaušiniai
miltų ,1 šaukštelis kepimo miltelių
2-3 šampinjonai
fermentinio sūrio
maltos paprikos
Didelėje keptuvėje pakepinti dešros griežinėlius, šoninę.Suberti supjaustytą svogūną, paprika, pomidorą, agurką. Šiek tiek pakepinti, įberti druskos, pipirų, maltos paprikos. Kiaušinius išplakti, dėti kepimo miltelius, o miltų berti tiek, kad tešla būtų tiršta. Šia tešla užpilti daržoves ir dešrą, kepti ant vidutiniškai įkaitintos viryklės.Kai omleto paviršius sutvirtės, suberti smulkiai supjaustytus ir pakepintus šampinjonus, pabarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu.Omletą įdėti į karštą orkaite ir kepti, kol išsilydys sūris.Patiekti karštą su ketčupu.

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 02 Geg 2008, 13:09

Kiaušinienė netikėtiems svečiams

6 kiaušiniai
dilgėlių
petražolių
gelsvių stiebelių
svogūnų laiškų arba krapų lapelių
rūgščios grietinė arba majonezo
druskos
aliejaus
Išplakite kiaušinius, įberkite druskos.Supjaustykite turimus žalumynus ir sumaišykite su išplaktais kiaušiniais.Įkaitinkite aliejų keptuvėje ir kepkite, kol kiaušinienė gražiai pagels.Supjaustykite trikampiais, užpilkite grietine ar majonezu ir patiekite.

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 02 Geg 2008, 19:10

Dzūkų kiaušinienė su bulvėmis

6 kiaušiniai
1 stiklinė pieno
4 bulvės
50 g sviesto
druskos
Išplakite kiaušinius su druska.Nuskuskite, nuplaukite ir sutarkuokite bulves.
Sukrėskite sutarkuotus bulves į kiaušinius, supilkite pieną ir išmaišykite.
Gautą masę supilkite į indą ir kepkite orkaitėje.

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 04 Geg 2008, 19:29

Karališkas omletas su vyšniomis

4 kiaušiniai
0,5 l pieno
2 šaukštai cukraus
druskos
250 g miltų
2 šaukšteliai krakmolo
700 ml konservuotų vyšnių
citrinos žievės
1 pakelis vanilinio cukraus
2-4 šaukštai sviesto arba margarino
2 šaukštai cukraus pudros (apibarstymui)
1. Baltymus atskirkite nuo trynių ir įdėkite į šaldytuvą. Trynius išsukite su cukrumi. Suberkite miltus, supilkite pieną, pasūdykite, išmaišykite iki vientisos masės ir pridengę palaikykite 30 min.
2. Išimkite iš sirupo vyšnias. Bulvių krakmolą atskieskite keliais šaukštais vyšnių sirupo. Likusį sirupą užvirinkite su vaniliniu cukrumi ir citrinos žievele, palaukite, kol sutirštės (tada išimkite žievelę). Suberkite vyšnias.
3. Į išsuktus trynius sudėkite plaktus baltymus. Įkaitinkite keptuvėje 1/4 sviesto. Supilk 1/4 tešlos, iškepkite omletą (apkepinkite iš abiejų pusių). Dviem šakutėmis išskaidykite omletą į gabalėlius. Iš likusios tešlos tokiu pat būdu iškepkite dar tris omletus.
Į stalą patiekite su vyšniomis, apibarstytomis cukraus pudra.

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 06 Geg 2008, 10:18

Kiaušinienė su duona ir kumpiu

6 kiaušiniai
200 g kumpio
4 riekės juodos duonos
1 šaukštas acto
1 svogūnas (galima dėti ir laiškų)
juodųjų pipirų
sviesto
Plonai supjaustykite kumpį ir duoną.Keptuvėje ištirpdykite sviestą ir įdėkite duoną, kumpį, supilkite actą.Kai duona apkeps, įmuškite kiaušinius. pasūdykite, pabarstykite smulkiai supjaustytais svogūnais.Kai kiaušiniai sutirštės, užberkite pipirų.

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 12 Geg 2008, 18:52

Kiaušinių salotos
8 kiaušiniai
150 g jogurto
100 g grietinės
2-3 šaukštai garstyčių kremo (pvz.majonezo ir stambiai grūstų garstyčių mišinys)
druskos
stambiai grūstų pipirų
cukraus
3 ryšeliai svogūnų laiškų
Kiaušinius kietai išvirti .Jogurtą ir grietinę išmaišyti iki vientisos masės. Paskaninti garstyčių kremu, druska, pipirais ir cukrumi.Svogūnų laiškus nuplauti ir nupurtyti. Du ryšelius smulkiai supjaustyti ir įmaišyti į jogurtinį kremą.Kiaušinius nulupti, supjaustyti į keturias dalis, apibarstyti druska ir pipirais. Supilti jogurtinį kremą. Papuošti likusiais svogūnų laiškais. Norint, galima užbarstyti 50g smulkinto kumpio.

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 13 Geg 2008, 19:10

Kiaušinių pyragas

3 kiaušiniai
2 šaukštai smulkintų svogūnų laiškų
2 šaukštai grietinės
druskos
šviežiai maltų pipirų
1 šaukštas aliejaus
40 g Gorgonzolos sūrio (ital. sūris su pelėsiu)
4-6 nedidelių pomidorų
1 šaukštelis margarino
Kiaušinius, svogūnų laiškus, grietinę, druską ir pipirus šakute švelniai suplakti.
Gilesnėje keptuveje įkaitinti aliejų. Supilti kiaušinius ir ant mažos ugnies leisti sutvirtėti. Sūrio gabalėlius išdėlioti ant kiaušinių pyrago, keptuvę uždengti ir leisti sūriui ištirpti. Pyragą išimti.Pomidoriukus nuplauti ir supjaustyti pusiau.Margariną dėti į keptuvę ir trumpai apkepinti jame pomidoriukų puseles. Pabarstyti druska ir pipirais.Pyragą perpjauti pusiau, pomidorus užbarstyti ant viršaus. Galima patiekti su kvietine bandele.

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 13 Geg 2008, 19:29

kazin,o jei be surio :roll:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 18 Geg 2008, 16:20

Kiaušinių užkandis

3 virti kiaušiniai
50 g sviesto
1 šaukštas miltų
0,5 stiklinės pieno
4 riekelės duonos sumuštiniams arba
8 riekelės batono
sviestas duonai užtepti
truputis svogūnų laiškų
1 ridikėlis,salotų lapai
druska,pipirai
aliejus duonai pakepti
Kiaušinių baltymus supjaustome mažais kubeliais, trynius sutrupiname labai smulkiai.Keptuvėje ištirpiname 50 g sviesto ir jame pakepame miltus. Tuomet maišydami supilame pieną ir paruošiame grietinės tirštumo padažą. Kai padažas šiek tiek atvėsta, įberiame truputį druskos, pipirų, įdedame kiaušinių baltymus ir susmulkintus svogūnų laiškus.Ant atvėsusių aliejuje pakeptų duonos trikampių tepame sviestą, užberiame kiaušinių trynių trupinių, uždedame padažo, papuošiame ridikėliais ir salotų lapeliais.

Vartotojo avataras
merope87
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1767
Užsiregistravo: 28 Sau 2007, 12:34
Pliusai: 99
Miestas: Vilnius

Standartinė merope87 » 20 Geg 2008, 14:52

[quote="Ramunė"]Kiaušinienė netikėtiems svečiams
quote]

Net susijuokiau :!: turbūt su dilgėlėmis todėl, kad svečiai netikėti :D Tėtis salotas vis darosi iš dilgėlių, aš kažkaip su jom neeksperimentuoju.

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 20 Geg 2008, 18:21

Esu dariusi sALOTAS, JOS LABAI SANIOS, IR SRIUBA MAN PATINKA. kAŽKUO PRIMENA RŪGŠTYNES :lol:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 24 Geg 2008, 17:41

Superomletas

3 vyniniai obuoliai
1 apelsinas
0,5 stiklinės pieno
5 kiaušiniai
2 šaukštai balto vyno
120 g margarino
2 šaukštai miltų (su kaupu)
3 šaukštai cukraus
vanilinio cukraus
sumalta apelsino žievelė
0,5 šaukštelio malto cinamono
Nuluptus obuolius ir apelsiną supjaustyti kubeliais, pabarstyti šaukštu cukraus, išmaišyti.Iš pieno, miltų, kiaušinių, šaukšto cukraus, vanilinio cukraus, vyno ir apelsino žievelės paruošti tešlą.Išmaišyti ją su supjaustytais vaisiais.Gilioje ir didelėje keptuvėje gerai pašildyti margariną, supilti tešlą ir pridengus iškepti ant mažos ugnies.Karštą omletą patiekti pabarstytą cukrumi ir cinamonu.

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 02 Bir 2008, 15:55

Omletas su rūgštynėmis

1 kiaušinis, 50 g rūgštynių,
20 g lydyto sviesto, 25 g svogūnų laiškų,
10 g kalendros lapelių, druskos.
Paruoštas rūgštynes sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį (20 g druskos 1 l vandens) ir virkite 5 minutes, perkoškite per kiaurasamtį, palaukite, kol nutekės vanduo, supjaustykite. Supjaustytus svogūnų laiškus pakepkite su sviestu. Supjaustytas rūgštynes, pakepintus svogūnus, supjaustytą kalendrą sudėkite į keptuvę su lydytu sviestu ir supilkite plaktą kiaušinį, išmaišykite ir kepkite 5-7 minutes. Kai omletas sutirštės, jo kraštus perlenkite iš abiejų pusių iki vidurio, suteikdami jam pailgo pyragėlio formą. Patiekdami į stalą, užpilkite sviesto.

lrasike
Naujokas
Pranešimai: 1
Užsiregistravo: 09 Bir 2008, 14:45

Standartinė lrasike » 09 Bir 2008, 14:53

[color=blue][/color] panos parasykit kokiu receptuku kaip pasidaryti skaniai kimstu kiausiniu :wink:

Vartotojo avataras
silsta
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1706
Užsiregistravo: 19 Spa 2006, 13:45
Pliusai: 5
Miestas: Kaunas

Standartinė silsta » 09 Bir 2008, 15:44

Jei kalbi apie farširuotus kiaušinius, tai šitos temos pirmuose puslapiuose yra receptų, ir gana neblogų... :roll:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 09 Bir 2008, 15:51

Krevetėmis įdaryti kiaušiniai

500 g krevečių
4 kiaušiniai
aliejaus
druskos
petražolių
majonezo
Kiaušinius išvirti kietai, perpjauti per pusę, išimti trynius ir sutrinti su majonezu.Krevetes apvirti, supjaustyti kubeliais, apšlakstyti pasūdytu aliejumi.Į baltymus įdėti truputį ištrinto trynio, rateliu sudėti krevetes, dar uždėti trynio, pabarstyti petražolėmis.Patiekti su daržovėmis.

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 09 Bir 2008, 15:52

Šprotais įdaryti kiaušiniai

4 kietai virti kiaušiniai
1 indelis rūkytų šprotų aliejuje
1 pomidoras
1 šaukštas susmulkintų žalių petražolių
žalių salotų lapai
druskos,pipirų
Kiaušinius ataušinti, nulupti ir perpjauti išilgai.Išimti trynius, ištrinti juos su šprotais (kartu su aliejumi) ir sukapotais žalumynais, paskaninti druska bei pipirais.Baltymus užpildyti įdaru, sudėti į išklotą salotomis pusdubenį. Papuošti pomidoro pusžiedžiais ir petražolių lapeliais.

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 09 Bir 2008, 15:53

Įdaryti kiaušiniai sluoksniuotoje tešloje

0,5 kg sluoksniuotos tešlos
100 g margarino
10 kiaušinių
2 bandelės
1 stiklinė pieno
druskos,pipirų
garstyčių,petražolių
Kietai išvirtus kiaušinius nulupam ir perpjaunam pusiau (išilgai).Išimam trynius ir pertrinam juos kartu su iš anksto piene išmirkytomis bandelėmis.Gautą masę sumaišom su sviestu, druska, pipirais, petražolėmis ir nedideliu kiekiu gastyčių.Užpildome mase kiaušinių puseles ir sudedame puseles taip, kad gautųsi visas kiaušinis.
Sluoksniuotą tešlą iškočiojam į 10 vienodų kvadratų ir patepam išplaktu kiaušinio tryniu.Į kiekvieną kvadratą įdedame po kiaušinį. Kraštus užlankstome taip, kad kiaušinis būtų pilnai padengtas tešla.Aptepame išplaktu kiaušinio tryniu iš išorės ir kepame karštoje orkaitėje.
Patiekti kaip šaltą užkandį su majonezu.

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 09 Bir 2008, 15:55

Įdaryti kiaušiniai
6-8 kietai išvirti kiaušiniai
3 šaukštai sukapotų žalumynų: svogūnų laiškų arba krapų (gali būti abu žalumynai)
2 šaukštai grietinės
2 šaukštai sviesto
1 malta bandelė
pipirai,druska
Kiaušiniai,ruošti atspariose karščiui kriauklelėse (kokilėse), kuriose patiekalas išlaiko savo skonį, o paruošimas yra labai greitas.

Nulupti kiaušinius, sukapoti, įberti žalumynų, druskos, įpilti grietinės.
Kruopščiai išmaišyti ir sudėti į sviestu išteptas kriaukleles.Iš viršaus apiberti džiūvėsėliais ir kiekvieną pabarstyti smulkiomis sviesto drožlėmis.Apkepti karštoje orkaitėje.Patiekti su špinatais ir bulvėmis.

Skelbti atsakymą