Patiekalai iš kiaušinių
Moderatorius: Tutsi
Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
- JolantaDaruliene
- Gurmanas
- Pranešimai: 1138
- Užsiregistravo: 23 Rgs 2007, 18:59
- Pliusai: 166
- Miestas: Ukmerge ir Norvegija
- JolantaDaruliene
- Gurmanas
- Pranešimai: 1138
- Užsiregistravo: 23 Rgs 2007, 18:59
- Pliusai: 166
- Miestas: Ukmerge ir Norvegija
- JolantaDaruliene
- Gurmanas
- Pranešimai: 1138
- Užsiregistravo: 23 Rgs 2007, 18:59
- Pliusai: 166
- Miestas: Ukmerge ir Norvegija
- JolantaDaruliene
- Gurmanas
- Pranešimai: 1138
- Užsiregistravo: 23 Rgs 2007, 18:59
- Pliusai: 166
- Miestas: Ukmerge ir Norvegija
Noreciau pabandyti receptuka ir nzn kaip tuos kiausinius ileist
Nemoku cituot tai ikopinsiu taip
KIAUŠINIAI MARŠKINĖLIUOSE SU PADAŽU
6 kiaušiniai(labai švieži-jei yra galimybė-katik padėti vištos)
pievagrybių (galima ir kitokių, 100-150g),
gabalėlis fermentinio sūrio(~80g)
šaukštelis aliejaus,
džiūvėsėlių,
druskos,
Dėl padažo: nepilna stiklinė pieno, trečdalis stiklinės vandens, 1/3 citrinos sulčių, trečdalis stiklinės grietinės, 2 nepilni šaukštai miltų, 1.5šaukšto aliejaus, druskos, pipirų.
Kiaušiniai(be lukštų) po vieną įleidžiami į verdantį actu parūgštintą vandenį (1l vandens-1šaukštas acto) ir kaitinama apie 4-3 min ant labai silpnos ugnies(bet kad neužvirtų), paskui išgriebiami, panardinami į pasūdytą vandenį ir tuoj pat išgriebiami.
Padažui miltai, aliejus užpilami vandeniu, pienu, suberiami prieskoniai, ir maišant užvirinama. Nukaitus supilama grietinė, citrinos sultys, pamaišoma ir suberiami susmulkinti troškinti grybai. Į džiūvėsėliais pabarstytą indą sudedami kiaušiniai, užpilama padažu, užtarkuojama sūrio(kas mėgstagalima ir daugiau užarkuoti) ir kepama orkaitėje.
Nemoku cituot tai ikopinsiu taip
KIAUŠINIAI MARŠKINĖLIUOSE SU PADAŽU
6 kiaušiniai(labai švieži-jei yra galimybė-katik padėti vištos)
pievagrybių (galima ir kitokių, 100-150g),
gabalėlis fermentinio sūrio(~80g)
šaukštelis aliejaus,
džiūvėsėlių,
druskos,
Dėl padažo: nepilna stiklinė pieno, trečdalis stiklinės vandens, 1/3 citrinos sulčių, trečdalis stiklinės grietinės, 2 nepilni šaukštai miltų, 1.5šaukšto aliejaus, druskos, pipirų.
Kiaušiniai(be lukštų) po vieną įleidžiami į verdantį actu parūgštintą vandenį (1l vandens-1šaukštas acto) ir kaitinama apie 4-3 min ant labai silpnos ugnies(bet kad neužvirtų), paskui išgriebiami, panardinami į pasūdytą vandenį ir tuoj pat išgriebiami.
Padažui miltai, aliejus užpilami vandeniu, pienu, suberiami prieskoniai, ir maišant užvirinama. Nukaitus supilama grietinė, citrinos sultys, pamaišoma ir suberiami susmulkinti troškinti grybai. Į džiūvėsėliais pabarstytą indą sudedami kiaušiniai, užpilama padažu, užtarkuojama sūrio(kas mėgstagalima ir daugiau užarkuoti) ir kepama orkaitėje.
- JolantaDaruliene
- Gurmanas
- Pranešimai: 1138
- Užsiregistravo: 23 Rgs 2007, 18:59
- Pliusai: 166
- Miestas: Ukmerge ir Norvegija
- JolantaDaruliene
- Gurmanas
- Pranešimai: 1138
- Užsiregistravo: 23 Rgs 2007, 18:59
- Pliusai: 166
- Miestas: Ukmerge ir Norvegija