bus isbandyta ir nupaveiksluotaRamunė rašė:kafta
reikės
200 gramų avienos – jautienos faršo,
prieskonių, svogūnų, petražolių.
Į faršą suberiame reikalingus prieskonius, bei suformuojame pailgą kepsnelį, kurį užnėrus ant iešmo kepame grilyje apie 10-15 min. Patiekalas patiekiamas su salotomis bei ryžiais .
Taip pat kepsnelius galima kepti ir keptuvėje.
patiekalai iš faršo
Moderatorius: Tutsi
Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
begu kepti o kai iskepsiu bus ir fotoRamunė rašė:kafta
reikės
200 gramų avienos – jautienos faršo,
prieskonių, svogūnų, petražolių.
Į faršą suberiame reikalingus prieskonius, bei suformuojame pailgą kepsnelį, kurį užnėrus ant iešmo kepame grilyje apie 10-15 min. Patiekalas patiekiamas su salotomis bei ryžiais .
Taip pat kepsnelius galima kepti ir keptuvėje.
Lauksim foto, o ir komentarų apie skonį tuo pačiuduziki rašė:begu kepti o kai iskepsiu bus ir fotoRamunė rašė:kafta
reikės
200 gramų avienos – jautienos faršo,
prieskonių, svogūnų, petražolių.
Į faršą suberiame reikalingus prieskonius, bei suformuojame pailgą kepsnelį, kurį užnėrus ant iešmo kepame grilyje apie 10-15 min. Patiekalas patiekiamas su salotomis bei ryžiais .
Taip pat kepsnelius galima kepti ir keptuvėje.
stai mano kepsniukai tik forma ne kokiaRamunė rašė:kafta
reikės
200 gramų avienos – jautienos faršo,
prieskonių, svogūnų, petražolių.
Į faršą suberiame reikalingus prieskonius, bei suformuojame pailgą kepsnelį, kurį užnėrus ant iešmo kepame grilyje apie 10-15 min. Patiekalas patiekiamas su salotomis bei ryžiais .
Taip pat kepsnelius galima kepti ir keptuvėje.
- Prikabinti failai
-
- IMG_0012.JPG (23.12 KiB) Peržiūrėta 5700 karus(ų)
KEPTI OBUOLIAI SU MĖSA IR SŪRIU
4 porcijoms reikia:8 obuolių, vienos citrinos sulčių, 2 svogūnų, 400 g mišraus faršo, 1 kiaušinio, 2 šaukštų grietinės, 150 g sūrio, mairūnų ir petražolių.
Nuplauti obuolius, nupjauti viršutinę jų dalį kaip dangtelį, išgremžti dalį minkštimo su sėklidėmis. Vaisių minkštimą susmulkinti. Ištepti vidinę obuolių pusę citrinų sultimis, pasūdyti ir pabarstyti pipirais.
Smulkiai supjaustyti svogūnus, susmulkinti žalumynus. Įdarui sumaišyti mėsos faršą, vaisių minkštimą, kiaušinį, grietinę ir žalumynus. Smulkiai supjaustyti sūrį, suberti jį į įdarą.
Įkaitinti orkaitę iki 200 laipsnių C. Pridėti įdaro į obuolius ir sudėti juos į keptuvą. Kepti apie 30 min. Į Į stalą patiekti papuošus mairūno lapeliais.
4 porcijoms reikia:8 obuolių, vienos citrinos sulčių, 2 svogūnų, 400 g mišraus faršo, 1 kiaušinio, 2 šaukštų grietinės, 150 g sūrio, mairūnų ir petražolių.
Nuplauti obuolius, nupjauti viršutinę jų dalį kaip dangtelį, išgremžti dalį minkštimo su sėklidėmis. Vaisių minkštimą susmulkinti. Ištepti vidinę obuolių pusę citrinų sultimis, pasūdyti ir pabarstyti pipirais.
Smulkiai supjaustyti svogūnus, susmulkinti žalumynus. Įdarui sumaišyti mėsos faršą, vaisių minkštimą, kiaušinį, grietinę ir žalumynus. Smulkiai supjaustyti sūrį, suberti jį į įdarą.
Įkaitinti orkaitę iki 200 laipsnių C. Pridėti įdaro į obuolius ir sudėti juos į keptuvą. Kepti apie 30 min. Į Į stalą patiekti papuošus mairūno lapeliais.
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Delikatesiniai bifšteksai iš maltos mėsos
150 g jautienos
150 g kiaulienos
150 g avienos
50 g rūkytų lašinių
1 svogūnas
2 skiltelės česnako
0,5 bandelės
1 šaukštas pieno
1 šaukštelis čili miltelių
druskos
4 kiaušiniai
riebalai skardai patepti
mėsos sultinys
šviežių petražolių
Visas tris mėsos rūšis sumalti mėsmale.Rūkytus lašinukus smulkiai supjaustyti ir pakepinti. Tada su jais pakepinti smulkiai supjaustytą svogūną.Atvėsintus keptus svogūnus su lašinukais įdėti į maltą mėsą kartu su ištrintu česnaku, piene išmirkyta bandele, čili milteliais ir druska.Viską gerai išmaišyti, suformuoti keturis didelius bifšteksus ir kiekviename jų šaukštu padaryti po įdubimą kiaušiniui.Bifšteksus sudėti į riebalais išteptą skardą, įpili į ją truputį mėsus sultinio ir užkepti įkaitintoje orkaitėje.Prieš baigiant kepti, į kiekvieno bifštekso duobutę įmušti po kiaušinį ir baigti kepti.
150 g jautienos
150 g kiaulienos
150 g avienos
50 g rūkytų lašinių
1 svogūnas
2 skiltelės česnako
0,5 bandelės
1 šaukštas pieno
1 šaukštelis čili miltelių
druskos
4 kiaušiniai
riebalai skardai patepti
mėsos sultinys
šviežių petražolių
Visas tris mėsos rūšis sumalti mėsmale.Rūkytus lašinukus smulkiai supjaustyti ir pakepinti. Tada su jais pakepinti smulkiai supjaustytą svogūną.Atvėsintus keptus svogūnus su lašinukais įdėti į maltą mėsą kartu su ištrintu česnaku, piene išmirkyta bandele, čili milteliais ir druska.Viską gerai išmaišyti, suformuoti keturis didelius bifšteksus ir kiekviename jų šaukštu padaryti po įdubimą kiaušiniui.Bifšteksus sudėti į riebalais išteptą skardą, įpili į ją truputį mėsus sultinio ir užkepti įkaitintoje orkaitėje.Prieš baigiant kepti, į kiekvieno bifštekso duobutę įmušti po kiaušinį ir baigti kepti.
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Mėsos kukulaičiai su daržovėmis
300 g maltos kiaulienos,300 g maltos jautienos,
200 g duonos,30 g rūkytos šoninės,
1 nedidelės raudonosios saldžiosios paprikos ankšties,
4 svogūnų laiškų stiebų su galvutėmis,
1 svogūno galvutės,1 česnako skiltelės,
1 valg. šaukšto sviesto,1 kiaušinio,
2 valg. šaukštų kapotų petražolių,
pusės šaukštelio druskos,maltų juodųjų pipirų,
2 valg. šaukštų aliejaus.
Duoną išmirkykite vandenyje ir gerai nuspauskite. Rūkytą šoninę supjaustykite smulkiais kubeliais. Saldžiosios paprikos ankštį nuplaukite, perpjaukite pusiau, pašalinkite šerdį su sėklomis ir smulkiai supjaustykite.
Svogūnų laiškus nuvalykite, nuplaukite ir supjaustykite plonais žiedeliais. Svogūno galvutę ir česnako skiltelę nulupkite, smulkiai sukapokite ir iki skaidrumo pakepinkite įkaitintame svieste. Po to truputėlį atvėsinkite.
Nuspaustą duoną sutrinkite ir sumaišykite su česnakų mišiniu, rūkytos šoninės gabalėliais, smulkinta saldžiąja paprika, svogūnų laiškų žiedeliais, kapotomis petražolėmis ir malta jautiena bei kiauliena. Į mėsos masę įmuškite kiaušinį. Įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų. Viską dar kartą išmaišykite.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Drėgnomis rankomis sukočiokite kukulaičius ir šešias minutes kepkite iš visų pusių, kol šie gražiai apskrus. Prie mėsos kukulaičių patiekite pomidorų padažą ir bulvių košę.
300 g maltos kiaulienos,300 g maltos jautienos,
200 g duonos,30 g rūkytos šoninės,
1 nedidelės raudonosios saldžiosios paprikos ankšties,
4 svogūnų laiškų stiebų su galvutėmis,
1 svogūno galvutės,1 česnako skiltelės,
1 valg. šaukšto sviesto,1 kiaušinio,
2 valg. šaukštų kapotų petražolių,
pusės šaukštelio druskos,maltų juodųjų pipirų,
2 valg. šaukštų aliejaus.
Duoną išmirkykite vandenyje ir gerai nuspauskite. Rūkytą šoninę supjaustykite smulkiais kubeliais. Saldžiosios paprikos ankštį nuplaukite, perpjaukite pusiau, pašalinkite šerdį su sėklomis ir smulkiai supjaustykite.
Svogūnų laiškus nuvalykite, nuplaukite ir supjaustykite plonais žiedeliais. Svogūno galvutę ir česnako skiltelę nulupkite, smulkiai sukapokite ir iki skaidrumo pakepinkite įkaitintame svieste. Po to truputėlį atvėsinkite.
Nuspaustą duoną sutrinkite ir sumaišykite su česnakų mišiniu, rūkytos šoninės gabalėliais, smulkinta saldžiąja paprika, svogūnų laiškų žiedeliais, kapotomis petražolėmis ir malta jautiena bei kiauliena. Į mėsos masę įmuškite kiaušinį. Įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų. Viską dar kartą išmaišykite.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Drėgnomis rankomis sukočiokite kukulaičius ir šešias minutes kepkite iš visų pusių, kol šie gražiai apskrus. Prie mėsos kukulaičių patiekite pomidorų padažą ir bulvių košę.