patiekalai iš faršo

Galite pasidalinti savo mėgstamais receptais, arba pasidomėti, kaip gaminamas Jus dominantis patiekalas.

Moderatorius: Tutsi

Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
Skelbti atsakymą
Vartotojo avataras
duziki
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 5234
Užsiregistravo: 25 Rgs 2007, 19:02
Pliusai: 127
Miestas: crawley

Standartinė duziki » 20 Spa 2007, 18:29

Ramunė rašė:kafta

reikės
200 gramų avienos – jautienos faršo,
prieskonių, svogūnų, petražolių.

Į faršą suberiame reikalingus prieskonius, bei suformuojame pailgą kepsnelį, kurį užnėrus ant iešmo kepame grilyje apie 10-15 min. Patiekalas patiekiamas su salotomis bei ryžiais .
Taip pat kepsnelius galima kepti ir keptuvėje.
bus isbandyta ir nupaveiksluota :hubba:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 21 Spa 2007, 08:14

Lauksim nuotraukų. Aš dariau, bet tada ne paveikslavimas rūpėjo :cry:

Vartotojo avataras
duziki
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 5234
Užsiregistravo: 25 Rgs 2007, 19:02
Pliusai: 127
Miestas: crawley

Standartinė duziki » 21 Spa 2007, 13:43

tai visiems buna kad ne tas rupi :(

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 21 Spa 2007, 14:14

Tuoj susikels nuotraukos į albumą, sudėsiu dar vieną patiekaliuką iš faršo.

Vartotojo avataras
duziki
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 5234
Užsiregistravo: 25 Rgs 2007, 19:02
Pliusai: 127
Miestas: crawley

Standartinė duziki » 21 Spa 2007, 14:15

lauksiu su nekantrumu 041

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 21 Spa 2007, 14:36

Jau sukėliau, tik galutinis rezultatas bus rytoj :lol:

Vartotojo avataras
duziki
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 5234
Užsiregistravo: 25 Rgs 2007, 19:02
Pliusai: 127
Miestas: crawley

Standartinė duziki » 21 Spa 2007, 14:38

maciau. recepciukas tai super :luks:

Vartotojo avataras
duziki
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 5234
Užsiregistravo: 25 Rgs 2007, 19:02
Pliusai: 127
Miestas: crawley

Standartinė duziki » 21 Spa 2007, 14:43

Ramunė rašė:kafta

reikės
200 gramų avienos – jautienos faršo,
prieskonių, svogūnų, petražolių.

Į faršą suberiame reikalingus prieskonius, bei suformuojame pailgą kepsnelį, kurį užnėrus ant iešmo kepame grilyje apie 10-15 min. Patiekalas patiekiamas su salotomis bei ryžiais .
Taip pat kepsnelius galima kepti ir keptuvėje.
begu kepti o kai iskepsiu bus ir foto :merg2:

Vartotojo avataras
Mille
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1925
Užsiregistravo: 28 Rgp 2007, 23:06
Pliusai: 52
Miestas: Vilnius

Standartinė Mille » 21 Spa 2007, 15:15

duziki rašė:
Ramunė rašė:kafta

reikės
200 gramų avienos – jautienos faršo,
prieskonių, svogūnų, petražolių.

Į faršą suberiame reikalingus prieskonius, bei suformuojame pailgą kepsnelį, kurį užnėrus ant iešmo kepame grilyje apie 10-15 min. Patiekalas patiekiamas su salotomis bei ryžiais .
Taip pat kepsnelius galima kepti ir keptuvėje.
begu kepti o kai iskepsiu bus ir foto :merg2:
Lauksim foto, o ir komentarų apie skonį tuo pačiu :wink:

Vartotojo avataras
duziki
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 5234
Užsiregistravo: 25 Rgs 2007, 19:02
Pliusai: 127
Miestas: crawley

Standartinė duziki » 21 Spa 2007, 15:25

jau kepa kvapas tai zudantis :hubba:

Svečias

Standartinė Svečias » 21 Spa 2007, 16:23

Tutsi rašė:skaniai skaitosi,beda tik,kad as nemegstu brukniu :oops: bet vistiek,aciu uz receptuka,kokiam baliukui reikes iskepti :geles:
beje smagu,kad tokie receptai buna :luks:

Vartotojo avataras
duziki
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 5234
Užsiregistravo: 25 Rgs 2007, 19:02
Pliusai: 127
Miestas: crawley

Standartinė duziki » 21 Spa 2007, 17:08

Ramunė rašė:kafta

reikės
200 gramų avienos – jautienos faršo,
prieskonių, svogūnų, petražolių.

Į faršą suberiame reikalingus prieskonius, bei suformuojame pailgą kepsnelį, kurį užnėrus ant iešmo kepame grilyje apie 10-15 min. Patiekalas patiekiamas su salotomis bei ryžiais .
Taip pat kepsnelius galima kepti ir keptuvėje.
stai mano kepsniukai tik forma ne kokia :oops:
Prikabinti failai
IMG_0012.JPG
IMG_0012.JPG (23.12 KiB) Peržiūrėta 5698 karus(ų)

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 21 Spa 2007, 18:27

Skaniai rodo. O forma - gera, nesikuklink :wink:

Vartotojo avataras
duziki
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 5234
Užsiregistravo: 25 Rgs 2007, 19:02
Pliusai: 127
Miestas: crawley

Standartinė duziki » 21 Spa 2007, 18:52

skanu ir buvo tik gal sausoka siek tiek :roll:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 22 Spa 2007, 09:02

nera ko noreti duziki,gi pas jus ten mesa "popierine" :roll:

Vartotojo avataras
duziki
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 5234
Užsiregistravo: 25 Rgs 2007, 19:02
Pliusai: 127
Miestas: crawley

Standartinė duziki » 22 Spa 2007, 13:55

tai jau priprte beveik esam kai grystam i lietuva tai skrandziai po pirmo lietuvisko maisto sustreikuoj :oops:

Talija
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2016
Užsiregistravo: 26 Rgp 2007, 18:57
Pliusai: 1

Standartinė Talija » 15 Kov 2008, 12:07

KEPTI OBUOLIAI SU MĖSA IR SŪRIU
4 porcijoms reikia:8 obuolių, vienos citrinos sulčių, 2 svogūnų, 400 g mišraus faršo, 1 kiaušinio, 2 šaukštų grietinės, 150 g sūrio, mairūnų ir petražolių.

Nuplauti obuolius, nupjauti viršutinę jų dalį kaip dangtelį, išgremžti dalį minkštimo su sėklidėmis. Vaisių minkštimą susmulkinti. Ištepti vidinę obuolių pusę citrinų sultimis, pasūdyti ir pabarstyti pipirais.
Smulkiai supjaustyti svogūnus, susmulkinti žalumynus. Įdarui sumaišyti mėsos faršą, vaisių minkštimą, kiaušinį, grietinę ir žalumynus. Smulkiai supjaustyti sūrį, suberti jį į įdarą.
Įkaitinti orkaitę iki 200 laipsnių C. Pridėti įdaro į obuolius ir sudėti juos į keptuvą. Kepti apie 30 min. Į Į stalą patiekti papuošus mairūno lapeliais.

Vartotojo avataras
erneka
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2102
Užsiregistravo: 27 Vas 2007, 11:20
Pliusai: 229
Miestas: Šiauliai

Standartinė erneka » 15 Kov 2008, 12:44

Vau kaip skanu :hubba: Ir atrodo gražiai tikriausiai :roll: Gal jau išbandei? :?:

Talija
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2016
Užsiregistravo: 26 Rgp 2007, 18:57
Pliusai: 1

Standartinė Talija » 15 Kov 2008, 14:03

Ne, bet pasidėjau receptą. :lol: Šiandien sakiau sudėsiu čia visus turimus receptus, kuriuos ruošiuosi išbandyti, kad kompą prašvarinčiau. Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 15 Kov 2008, 18:35

Talija rašė:Ne, bet pasidėjau receptą. :lol: Šiandien sakiau sudėsiu čia visus turimus receptus, kuriuos ruošiuosi išbandyti, kad kompą prašvarinčiau. Paveikslėlis
Imi mano pavyzdį :wink:

Talija
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2016
Užsiregistravo: 26 Rgp 2007, 18:57
Pliusai: 1

Standartinė Talija » 16 Kov 2008, 11:01

Butent. :) Kam tam kompe laikyt uzsislepus, geriau i viesuma iskelt, gal kam pravers. :wink:
Be to, ir as pati jau baigiu pasiklyst tarp tu receptu, visur prisaugota ju. Paveikslėlis

Vartotojo avataras
justuke
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1524
Užsiregistravo: 08 Sau 2008, 23:06
Pliusai: 56

Standartinė justuke » 16 Kov 2008, 15:50

Aš tai retsykiais imu ir atsispausdinu. Po to susisegu ir ištrinu iš kompo. Rami galva tada :lol: O anksčiau (dar kai įstojau į forumą) tai ranka į sąsiuvinį rašiau :hypno: po to nusprendžiau, kad jei visus rašysiu , tai ir rankos nukris ir sąsiuvinių tiek neturėsiu :D

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 17 Kov 2008, 14:15

teisingai,rankos ne valdiskos :wink:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 20 Kov 2008, 19:34

Delikatesiniai bifšteksai iš maltos mėsos

150 g jautienos
150 g kiaulienos
150 g avienos
50 g rūkytų lašinių
1 svogūnas
2 skiltelės česnako
0,5 bandelės
1 šaukštas pieno
1 šaukštelis čili miltelių
druskos
4 kiaušiniai
riebalai skardai patepti
mėsos sultinys
šviežių petražolių
Visas tris mėsos rūšis sumalti mėsmale.Rūkytus lašinukus smulkiai supjaustyti ir pakepinti. Tada su jais pakepinti smulkiai supjaustytą svogūną.Atvėsintus keptus svogūnus su lašinukais įdėti į maltą mėsą kartu su ištrintu česnaku, piene išmirkyta bandele, čili milteliais ir druska.Viską gerai išmaišyti, suformuoti keturis didelius bifšteksus ir kiekviename jų šaukštu padaryti po įdubimą kiaušiniui.Bifšteksus sudėti į riebalais išteptą skardą, įpili į ją truputį mėsus sultinio ir užkepti įkaitintoje orkaitėje.Prieš baigiant kepti, į kiekvieno bifštekso duobutę įmušti po kiaušinį ir baigti kepti.

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 20 Kov 2008, 19:48

Ramuniuk,rankini uztrauk ir pabendrauk su mumis :D

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 20 Kov 2008, 20:54

Tutsiuk, nepyk,bet kažko nervas ima stipriai, tai kad nepriskaldyč malkiukių kur nors, bendrauju receptais. :lol:

Vartotojo avataras
Jacinta
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 5310
Užsiregistravo: 26 Spa 2007, 12:10
Pliusai: 80
Miestas: Klaipėda

Standartinė Jacinta » 20 Kov 2008, 21:06

Ir ko tas nervas ima? :? :roll:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 09 Bal 2008, 06:50

Mėsos kukulaičiai su daržovėmis

300 g maltos kiaulienos,300 g maltos jautienos,
200 g duonos,30 g rūkytos šoninės,
1 nedidelės raudonosios saldžiosios paprikos ankšties,
4 svogūnų laiškų stiebų su galvutėmis,
1 svogūno galvutės,1 česnako skiltelės,
1 valg. šaukšto sviesto,1 kiaušinio,
2 valg. šaukštų kapotų petražolių,
pusės šaukštelio druskos,maltų juodųjų pipirų,
2 valg. šaukštų aliejaus.
Duoną išmirkykite vandenyje ir gerai nuspauskite. Rūkytą šoninę supjaustykite smulkiais kubeliais. Saldžiosios paprikos ankštį nuplaukite, perpjaukite pusiau, pašalinkite šerdį su sėklomis ir smulkiai supjaustykite.
Svogūnų laiškus nuvalykite, nuplaukite ir supjaustykite plonais žiedeliais. Svogūno galvutę ir česnako skiltelę nulupkite, smulkiai sukapokite ir iki skaidrumo pakepinkite įkaitintame svieste. Po to truputėlį atvėsinkite.
Nuspaustą duoną sutrinkite ir sumaišykite su česnakų mišiniu, rūkytos šoninės gabalėliais, smulkinta saldžiąja paprika, svogūnų laiškų žiedeliais, kapotomis petražolėmis ir malta jautiena bei kiauliena. Į mėsos masę įmuškite kiaušinį. Įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų. Viską dar kartą išmaišykite.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Drėgnomis rankomis sukočiokite kukulaičius ir šešias minutes kepkite iš visų pusių, kol šie gražiai apskrus. Prie mėsos kukulaičių patiekite pomidorų padažą ir bulvių košę.

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 09 Bal 2008, 13:34

Ramunė rašė:Tutsiuk, nepyk,bet kažko nervas ima stipriai, tai kad nepriskaldyč malkiukių kur nors, bendrauju receptais. :lol:
svarbu,kad isvis pasirodai :roll:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 09 Bal 2008, 16:32

Pasirodau, bet ...

Skelbti atsakymą