patiekalai iš faršo

Galite pasidalinti savo mėgstamais receptais, arba pasidomėti, kaip gaminamas Jus dominantis patiekalas.

Moderatorius: Tutsi

Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
Skelbti atsakymą
Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 06 Rgp 2007, 11:07

tada aisku :P

Svečias

Standartinė Svečias » 23 Rgp 2007, 08:51

FARSO IR DARZOVIU APKEPAS

Farso,svogunu,tarkuotu morku,pievagrybiu,papriku,majonezo,prieskoniu,tarkuoto fermentinio surio
Eiga- skarda patepti aliejumi ir visus produktus sluoksniuoti.Kepti 200 laipsniu orkaiteje 45min.Labai skanus patiekaliukas :luks:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 23 Rgp 2007, 09:03

gal ir skanu,tik be pievagrybiu :oops: :P

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 23 Rgp 2007, 09:17

Atrodo receptai kartotis pradeda :roll:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 23 Rgp 2007, 09:39

matyt,musu sveciai neapziuri musu puslapelio atydziai Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 23 Rgp 2007, 11:08

Receptų daug, bet vertėtų pasižiūrėt prieš rašant, nes per daug kiekį pačios nebesusigaudysim :lol:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 23 Rgp 2007, 12:33

va butent,toj zemelapio reikes :evil: :wink:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 23 Rgp 2007, 18:02

Apetitiški maltinukai

2 riekelės baltos duonos, 100 ml pieno,
1 svogūnas,1 skiltelė česnako ,
100 g saulėgrąžų sėklų,
4 šaukštai alyvų aliejaus,
400 g jautienos faršo ,1 kiaušinis,
1 šaukštelis džiovinto mairūno,
druskos, maltų juodųjų pipirų,
5 pomidorai,1 paprika,
60 g sauso chereso,
4 šaukštai kečupo.

Duoną supjaustykite kubeliais ir išmirkykite piene. Svogūną ir česnaką nulupkite, supjaustykite kubeliais. Saulėgrąžas paskrudinkite keptuvėje. Svogūną ir česnaką apkepinkite su 2 šaukštais aliejaus. Duoną nuspaudę sumaišykite su faršu, svogūnu, česnaku ir kiaušiniu, įberkite mairūno, pipirų, druskos. Padarykite kukulius ir 15 min. kepkite riebalais išteptoje skardoje. Pomidorus apvirkite karštame vandenyje, nulupkite, pašalinkite sėklas ir minkštimą supjaustykite kubeliais. Papriką nuplaukite, išimkite sėklas, smulkiai sukapokite. Viską sumaišykite su likusiu aliejumi ir cheresu, įberkite druskos, pipirų, sudėkite kečupą.
Patiekite su maltinukais.

Vartotojo avataras
karkvabalis
Naujokas
Pranešimai: 5
Užsiregistravo: 06 Rgs 2007, 12:50

Standartinė karkvabalis » 11 Rgs 2007, 08:26

Sveiki,
skaitinejausi vakar ka galima padaryti is farso, bet taip ir neradau tinkamos idejos. Tai pasinaudojau Guci (aciu jai) patarimu ir pagaminau si bei ta :)
Igredientai:
Kalakutienos(paukstienos) farsas
Bulves
Cukinija
Obuoliai
Cukinija supjaustome griezineliais, i vidu dedame farsa kad gautusi kaip ale grybukai. Obuolius supjaustome i lygias dalis, isimame seklas, sudedame i inda kartu su paruostais "grybukais" ir kepame orkaiteje kol iskeps.
Pridejau nuotrauka, kas man gavosi, taciau kokybe prasta, nes fotkinau su web kamera :|
Paveikslėlis
Skanaus :hubba:
Prikabinti failai
maistas.jpg
maistas.jpg (18.6 KiB) Peržiūrėta 5183 karus(ų)

Vartotojo avataras
Guci
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 3479
Užsiregistravo: 02 Rgp 2007, 10:30
Pliusai: 272

Standartinė Guci » 11 Rgs 2007, 08:32

Na dabar tai tikrai susikuklinau :oops: Juk mano patarimas paveluotas siek tiek buvo, tad nera man uz ka dekoti ;)
O patiekaliukas atrodo tikrai skaniai :hubba:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 11 Rgs 2007, 08:32

labai jau cia fainai tau gavosi :luks:

Vartotojo avataras
karkvabalis
Naujokas
Pranešimai: 5
Užsiregistravo: 06 Rgs 2007, 12:50

Standartinė karkvabalis » 11 Rgs 2007, 08:46

Pasirodo yra visa receptu skiltis apie cukinijas ir panasius dalykus :oops:
Kita karta busiu atidesnis :wink:

Vartotojo avataras
Guci
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 3479
Užsiregistravo: 02 Rgp 2007, 10:30
Pliusai: 272

Standartinė Guci » 11 Rgs 2007, 08:49

Patikek, cia tiek visko rast galima! :lol:
As dar visko neisziurinejau :roll: vis ka nors naujo uztinku :wink:

Vartotojo avataras
vitele
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 4578
Užsiregistravo: 20 Bal 2007, 15:16
Pliusai: 94
Miestas: Šiauliai

Standartinė vitele » 11 Rgs 2007, 08:50

Ale gražiai čia TAu išėjo :hubba:

Vartotojo avataras
Lilina
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 8898
Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pliusai: 101
Miestas: Kaunas/Mažeikiai

Standartinė Lilina » 11 Rgs 2007, 09:44

Aš esu panašų receptą įdėjusi į "kas kaip gaminamą" bet čia žymiai estetiškiau atrodo :oops:

Vartotojo avataras
karkvabalis
Naujokas
Pranešimai: 5
Užsiregistravo: 06 Rgs 2007, 12:50

Standartinė karkvabalis » 11 Rgs 2007, 10:23

:bis: :roll:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 23 Rgs 2007, 09:14

Aprengti hamburgeriai

900 g maltos jautienos,
12-18 plonų riekelių rūkytos šoninės,
aliejaus,žolinių prieskonių,
druskos,pipirų .

Mėsą pasūdyti, sudėti pipirus, žolinius prieskonius, padalyti į 6-9 dalis ir daryti apskritus kotletus.Kiekvieną kotletą įvynioti į 2 riekeles rūkytos šoninės.Kepti įkaitintame aliejuje, kol šoninė parus (apie 20 min.).
Hamburgerius galima įvynioti į aliejumi pateptą aliuminio foliją ir kepti gerai pakaitintoje orkaitėje.

Vartotojo avataras
vitele
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 4578
Užsiregistravo: 20 Bal 2007, 15:16
Pliusai: 94
Miestas: Šiauliai

Standartinė vitele » 24 Rgs 2007, 09:02

Turėtų būti neblogai :D

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 24 Rgs 2007, 10:30

pritariu :wink:

Vartotojo avataras
AIRENE
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 3967
Užsiregistravo: 20 Gru 2006, 19:18
Pliusai: 0
Miestas: SIAULIAI

Standartinė AIRENE » 03 Spa 2007, 15:06

:arrow:
Prikabinti failai
kepsn1.JPG
kepsn1.JPG (43.5 KiB) Peržiūrėta 5111 karus(ų)
kepsnys.JPG
kepsnys.JPG (46.4 KiB) Peržiūrėta 5110 karus(ų)

Vartotojo avataras
AIRENE
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 3967
Užsiregistravo: 20 Gru 2006, 19:18
Pliusai: 0
Miestas: SIAULIAI

Standartinė AIRENE » 03 Spa 2007, 15:38

dar su tesla ideja,bet cia jau gryna nemalta mesa.
Prikabinti failai
tesloj kepsn.JPG
tesloj kepsn.JPG (45.84 KiB) Peržiūrėta 5105 karus(ų)

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 03 Spa 2007, 17:39

kaip fainai tas pirmas atrodo ir kaip paprasta :hubba:

Vartotojo avataras
Lilina
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 8898
Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pliusai: 101
Miestas: Kaunas/Mažeikiai

Standartinė Lilina » 03 Spa 2007, 18:02

Čia mielinio krokodilo improvizacija ;)

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 03 Spa 2007, 18:19

tiksliai-panasu :P

Vartotojo avataras
vitele
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 4578
Užsiregistravo: 20 Bal 2007, 15:16
Pliusai: 94
Miestas: Šiauliai

Standartinė vitele » 04 Spa 2007, 08:55

Reiks kada pabandyt man tokį padaryt :roll:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 20 Spa 2007, 11:12

kafta

reikės
200 gramų avienos – jautienos faršo,
prieskonių, svogūnų, petražolių.

Į faršą suberiame reikalingus prieskonius, bei suformuojame pailgą kepsnelį, kurį užnėrus ant iešmo kepame grilyje apie 10-15 min. Patiekalas patiekiamas su salotomis bei ryžiais .
Taip pat kepsnelius galima kepti ir keptuvėje.

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 20 Spa 2007, 11:25

labai paprasta ir turi buti skanu :wink:

Vartotojo avataras
Forelle
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 11071
Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pliusai: 689
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

Standartinė Forelle » 20 Spa 2007, 14:16

Ramunė rašė:kafta
Kadangi grilio nėra, tai kepam tokius orkaitėje. Ir faršą naudojam jautienos

Paveikslėlis

Vartotojo avataras
AIRENE
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 3967
Užsiregistravo: 20 Gru 2006, 19:18
Pliusai: 0
Miestas: SIAULIAI

Standartinė AIRENE » 20 Spa 2007, 15:08

Ziauriai skaniai atrodo.O ir patogu.Niam -niam nuo iesmiuko :D

O as girdejau per tv kulinarijos laida,kad i farsa galima deti cuinuju,moliugu,jie pagerina farso kokybe,mazina kaloringuma ir suteikia sultingumo.

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 20 Spa 2007, 15:11

Ramune,taigi cia lygiai tokie patys,kaip tavo farsas ant iesmeliu :wink: Kur labai senai jau buvai idejusi su nuotraukom :!:

Skelbti atsakymą