patiekalai iš faršo
Moderatorius: Tutsi
Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Apetitiški maltinukai
2 riekelės baltos duonos, 100 ml pieno,
1 svogūnas,1 skiltelė česnako ,
100 g saulėgrąžų sėklų,
4 šaukštai alyvų aliejaus,
400 g jautienos faršo ,1 kiaušinis,
1 šaukštelis džiovinto mairūno,
druskos, maltų juodųjų pipirų,
5 pomidorai,1 paprika,
60 g sauso chereso,
4 šaukštai kečupo.
Duoną supjaustykite kubeliais ir išmirkykite piene. Svogūną ir česnaką nulupkite, supjaustykite kubeliais. Saulėgrąžas paskrudinkite keptuvėje. Svogūną ir česnaką apkepinkite su 2 šaukštais aliejaus. Duoną nuspaudę sumaišykite su faršu, svogūnu, česnaku ir kiaušiniu, įberkite mairūno, pipirų, druskos. Padarykite kukulius ir 15 min. kepkite riebalais išteptoje skardoje. Pomidorus apvirkite karštame vandenyje, nulupkite, pašalinkite sėklas ir minkštimą supjaustykite kubeliais. Papriką nuplaukite, išimkite sėklas, smulkiai sukapokite. Viską sumaišykite su likusiu aliejumi ir cheresu, įberkite druskos, pipirų, sudėkite kečupą.
Patiekite su maltinukais.
2 riekelės baltos duonos, 100 ml pieno,
1 svogūnas,1 skiltelė česnako ,
100 g saulėgrąžų sėklų,
4 šaukštai alyvų aliejaus,
400 g jautienos faršo ,1 kiaušinis,
1 šaukštelis džiovinto mairūno,
druskos, maltų juodųjų pipirų,
5 pomidorai,1 paprika,
60 g sauso chereso,
4 šaukštai kečupo.
Duoną supjaustykite kubeliais ir išmirkykite piene. Svogūną ir česnaką nulupkite, supjaustykite kubeliais. Saulėgrąžas paskrudinkite keptuvėje. Svogūną ir česnaką apkepinkite su 2 šaukštais aliejaus. Duoną nuspaudę sumaišykite su faršu, svogūnu, česnaku ir kiaušiniu, įberkite mairūno, pipirų, druskos. Padarykite kukulius ir 15 min. kepkite riebalais išteptoje skardoje. Pomidorus apvirkite karštame vandenyje, nulupkite, pašalinkite sėklas ir minkštimą supjaustykite kubeliais. Papriką nuplaukite, išimkite sėklas, smulkiai sukapokite. Viską sumaišykite su likusiu aliejumi ir cheresu, įberkite druskos, pipirų, sudėkite kečupą.
Patiekite su maltinukais.
- karkvabalis
- Naujokas
- Pranešimai: 5
- Užsiregistravo: 06 Rgs 2007, 12:50
Sveiki,
skaitinejausi vakar ka galima padaryti is farso, bet taip ir neradau tinkamos idejos. Tai pasinaudojau Guci (aciu jai) patarimu ir pagaminau si bei ta
Igredientai:
Kalakutienos(paukstienos) farsas
Bulves
Cukinija
Obuoliai
Cukinija supjaustome griezineliais, i vidu dedame farsa kad gautusi kaip ale grybukai. Obuolius supjaustome i lygias dalis, isimame seklas, sudedame i inda kartu su paruostais "grybukais" ir kepame orkaiteje kol iskeps.
Pridejau nuotrauka, kas man gavosi, taciau kokybe prasta, nes fotkinau su web kamera
Skanaus
skaitinejausi vakar ka galima padaryti is farso, bet taip ir neradau tinkamos idejos. Tai pasinaudojau Guci (aciu jai) patarimu ir pagaminau si bei ta
Igredientai:
Kalakutienos(paukstienos) farsas
Bulves
Cukinija
Obuoliai
Cukinija supjaustome griezineliais, i vidu dedame farsa kad gautusi kaip ale grybukai. Obuolius supjaustome i lygias dalis, isimame seklas, sudedame i inda kartu su paruostais "grybukais" ir kepame orkaiteje kol iskeps.
Pridejau nuotrauka, kas man gavosi, taciau kokybe prasta, nes fotkinau su web kamera
Skanaus
- Prikabinti failai
-
- maistas.jpg (18.6 KiB) Peržiūrėta 5183 karus(ų)
- karkvabalis
- Naujokas
- Pranešimai: 5
- Užsiregistravo: 06 Rgs 2007, 12:50
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Aprengti hamburgeriai
900 g maltos jautienos,
12-18 plonų riekelių rūkytos šoninės,
aliejaus,žolinių prieskonių,
druskos,pipirų .
Mėsą pasūdyti, sudėti pipirus, žolinius prieskonius, padalyti į 6-9 dalis ir daryti apskritus kotletus.Kiekvieną kotletą įvynioti į 2 riekeles rūkytos šoninės.Kepti įkaitintame aliejuje, kol šoninė parus (apie 20 min.).
Hamburgerius galima įvynioti į aliejumi pateptą aliuminio foliją ir kepti gerai pakaitintoje orkaitėje.
900 g maltos jautienos,
12-18 plonų riekelių rūkytos šoninės,
aliejaus,žolinių prieskonių,
druskos,pipirų .
Mėsą pasūdyti, sudėti pipirus, žolinius prieskonius, padalyti į 6-9 dalis ir daryti apskritus kotletus.Kiekvieną kotletą įvynioti į 2 riekeles rūkytos šoninės.Kepti įkaitintame aliejuje, kol šoninė parus (apie 20 min.).
Hamburgerius galima įvynioti į aliejumi pateptą aliuminio foliją ir kepti gerai pakaitintoje orkaitėje.
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
kafta
reikės
200 gramų avienos – jautienos faršo,
prieskonių, svogūnų, petražolių.
Į faršą suberiame reikalingus prieskonius, bei suformuojame pailgą kepsnelį, kurį užnėrus ant iešmo kepame grilyje apie 10-15 min. Patiekalas patiekiamas su salotomis bei ryžiais .
Taip pat kepsnelius galima kepti ir keptuvėje.
reikės
200 gramų avienos – jautienos faršo,
prieskonių, svogūnų, petražolių.
Į faršą suberiame reikalingus prieskonius, bei suformuojame pailgą kepsnelį, kurį užnėrus ant iešmo kepame grilyje apie 10-15 min. Patiekalas patiekiamas su salotomis bei ryžiais .
Taip pat kepsnelius galima kepti ir keptuvėje.