patiekalai iš faršo

Galite pasidalinti savo mėgstamais receptais, arba pasidomėti, kaip gaminamas Jus dominantis patiekalas.

Moderatorius: Tutsi

Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
Skelbti atsakymą
Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 29 Bal 2008, 09:48

turetu buti skanu :roll:

Vartotojo avataras
angeliuke
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1931
Užsiregistravo: 15 Lap 2007, 18:10
Pliusai: 1
Miestas: Boston

Standartinė angeliuke » 29 Bal 2008, 09:54

Įdomus receptukas :wink:

Vartotojo avataras
Forelle
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 11071
Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pliusai: 689
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

Standartinė Forelle » 29 Bal 2008, 15:20

TIkrai skanu, mes panašiai darom tik mažus rutuliukus, juos apkepam aliejuje ir užpilam panašiu padažu, tik darytu ne iš pomidorų sulčių, o iš trintų konservuotų pomidorų ir į orkaitę. Gerai, kad primminė rytoj ar poryt reikės pasigamint.

Vartotojo avataras
silsta
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1706
Užsiregistravo: 19 Spa 2006, 13:45
Pliusai: 5
Miestas: Kaunas

Standartinė silsta » 11 Geg 2008, 18:48

MĖSOS LIZDELIAI: turiu labai daug panasiu receptu, tai vienas is ju -

Faršą pasiruošiame kaip kotletams, suformuojame lizdelius, orkaitėje įkaitintoje iki 180 C kepame apie 15 min. Išimame iš orkaitės, į įdubimus mušame po mažesnį kiaušnį, pabarstom druska, pipirais ir vel i orkaitę kol iškeps kiaušinis.
Prikabinti failai
af878654484a.jpg
af878654484a.jpg (34.97 KiB) Peržiūrėta 4927 karus(ų)

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 11 Geg 2008, 19:15

tokius darau ir aš, tik vadinu "Didžiaakiais kotlečiukais". :lol: :lol:

Vartotojo avataras
nieko_nemoku
Dalyvis
Dalyvis
Pranešimai: 105
Užsiregistravo: 10 Geg 2008, 23:35
Pliusai: 5
Miestas: Alytus

Standartinė nieko_nemoku » 11 Geg 2008, 22:13

nuostabi temuke. radau daugybe skaniai skaitomu receptuku :hubba:
reiks butinai kuria diena isbandyti bent viena recepruka nes is tos daugybes net galva susisuko :hypno:

Vartotojo avataras
silsta
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1706
Užsiregistravo: 19 Spa 2006, 13:45
Pliusai: 5
Miestas: Kaunas

Standartinė silsta » 12 Geg 2008, 08:23

Miela Nieko_nemoku, atsisuks ta galvelė į reikiamą pusę, kai pabandysi gaminti. Visko neįmanoma pagaminti, bet palaipsniui taip ir tobulėjam, viena iš kitos mokomės. Ir man viskas taip idealiai nepavyksta, vat, šimtalapio taip ir neišmokau padoriai gaminti, nesigauna man toks burnoje tirpstantis. Ir išvis saldumynus nelabai mėgstu gaminti... Vat mėsytė, silkutė, žuvikė, salotos - tai visai kas kita 041

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 12 Geg 2008, 10:14

pritariu,patirtis uzgyvenama :wink:

Svečias

Standartinė Svečias » 13 Geg 2008, 20:48

janrri rašė:''CEPELINAI''
Reikia paruošto faršo ir bulvių košės.
Darome kaip cepelinus tik atvirkščiai, į vidų dedam bulvių košę ir kepame orkaitėj.Košės reikia nepagailėti, tuomet jie kepdami labai gražiai prasižioja.


na sitie "cepelinai" tikrai skanus, siandien kepiau :luks: labai patiko. tik va pries pradedant juos daryti buvo iskiles klausimas, reikia nusunkti bulves ar nereikia. tai puse padariau su nesunktom, o kita puse su sunktom bulvem :oops:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 13 Geg 2008, 21:01

o kokias bulves sunkti,jei cia kalbama apie bulviu kose :roll:

Vartotojo avataras
angeliuke
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1931
Užsiregistravo: 15 Lap 2007, 18:10
Pliusai: 1
Miestas: Boston

Standartinė angeliuke » 13 Geg 2008, 21:04

As irgi ta pati pagalvojau... :roll:

Vartotojo avataras
Lilina
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 8898
Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pliusai: 101
Miestas: Kaunas/Mažeikiai

Standartinė Lilina » 13 Geg 2008, 22:19

Yra šitas receptas "kas kaip gaminama" štai čia forumas/viewtopic.php?t=7100&start=0
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 13 Geg 2008, 22:45

as tai zinau,bet prie ko bulves sunkti :roll:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 16 Geg 2008, 13:25

Malta mėsa su daržovėmis

1 svogūno,2 cukinijos,
1 baklažano,1 valg. šaukšto saulėgrąžų aliejaus,
250 g maltos jautienos,250 g maltos kiaulienos,
850 g konservuotų pomidorų, supjaustytų gabaliukais,
po ½ arb. šaukštelio kapoto rozmarino ir raudonėlio,
100 ml grietinėlės,
druskos,maltų juodųjų pipirų.
Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Cukinijas nuplaukite, nusausinkite, apipjaustykite galus ir supjaustykite plonais griežinėliais. Baklažaną nuplaukite, apipjaustykite galus, perpjaukite išilgai per pusę ir supjaustykite nedidelėmis riekelėmis.
Didelėje keptuvėje įkaitinkite saulėgrąžų aliejų ir, pastoviai maišant, apkepinkite maltą mėsą, kad ji pakeistų spalvą. Į keptuvę suberkite svogūną ir lengvai apkepinkite. Suberkite cukinijas ir baklažanus, lengvai apkepinkite, supilkite konservuotus pomidorus su sultimis, 100 ml vandens, uždenkite dangčiu ir, periodiškai maišant, 15 minučių troškinkite.
Po to į mėsą su daržovėmis suberkite kapotus žalumynus ir supilkite grietinėlę. Padažą galima sutirštinti miltais ir vėl jį užvirinti. Pagardinkite druska ir pipirais.

Vartotojo avataras
lanna
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Pranešimai: 231
Užsiregistravo: 16 Lie 2007, 11:17
Pliusai: 18
Miestas: Airija
Susisiekti:

Standartinė lanna » 17 Geg 2008, 16:05

isbandziau greita ir nesudetinga pyraga su mesa,labai skanus ir tikrai nesudetingas.gaila negaliu daba ikelti nuotraukos nes pakeite foto sopa i kita ir ten dar nesusigaudau :cry: .

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 17 Geg 2008, 16:15

O gaila iš tikrųjų :cry: : juk labai įdomu naujovės :lol:

Vartotojo avataras
AIRENE
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 3967
Užsiregistravo: 20 Gru 2006, 19:18
Pliusai: 0
Miestas: SIAULIAI

Standartinė AIRENE » 22 Geg 2008, 17:03

cia patiekaliukas is farso.
Prikabinti failai
kalakutiena.JPG
kalakutiena.JPG (34.17 KiB) Peržiūrėta 4800 karus(ų)

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 22 Geg 2008, 17:04

Gražu............ :P Čia, kiek suprantu, į poro žaliąją dalį susukta

Vartotojo avataras
AIRENE
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 3967
Užsiregistravo: 20 Gru 2006, 19:18
Pliusai: 0
Miestas: SIAULIAI

Standartinė AIRENE » 22 Geg 2008, 17:10

buvo parasyta,kad i pora,o farsas is kalakutienos.Bet padaromas kukulis ir tas kukulis apvyniojamas kalakutienos file gabaliuku,apkepinama,o kai dedama troskinti-apvyniojama su poru.

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 22 Geg 2008, 18:03

Reiks išbandyti kada prie progos : nėra sudėtinga, bet gana įspūdingai atrodo 060

Vartotojo avataras
AIRENE
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 3967
Užsiregistravo: 20 Gru 2006, 19:18
Pliusai: 0
Miestas: SIAULIAI

Standartinė AIRENE » 22 Geg 2008, 18:09

man irgi grazu buvo.ir ,isivaizduoju,kad skanu.

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 22 Geg 2008, 18:12

Man rodos, kad galima ir iš kiaulienos tą patį pagamint. bent jau aų jos dažniau turiu, nei paukštienos :roll:

Vartotojo avataras
AIRENE
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 3967
Užsiregistravo: 20 Gru 2006, 19:18
Pliusai: 0
Miestas: SIAULIAI

Standartinė AIRENE » 22 Geg 2008, 18:15

man irgi atrodo,kad nesvarbu ,koks tas farsas.o ir nebutina tuo mesgaliu apsukt.ir farsas butu graziai. :roll:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 22 Geg 2008, 18:17

manau, kad tu visiškai teisi, Airene :lol: :lol: :lol:

Vartotojo avataras
AIRENE
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 3967
Užsiregistravo: 20 Gru 2006, 19:18
Pliusai: 0
Miestas: SIAULIAI

Standartinė AIRENE » 22 Geg 2008, 18:24

tai cia ir tu teisi.Abidvi mudvi ta pati galvojam.Tik tas patiekimas idomus.O pora as esu troskinus.Man labai skanus buvo.Netgi sakyciau galima keleta kartu,kuo storiau apvyniot.Na,mano toks skonis. :roll:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 22 Geg 2008, 18:30

Išbandysiu ir aš, tik porą reikia nusipirkt :lol:

Vartotojo avataras
AIRENE
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 3967
Užsiregistravo: 20 Gru 2006, 19:18
Pliusai: 0
Miestas: SIAULIAI

Standartinė AIRENE » 22 Geg 2008, 18:34

na,bet poras -nera brangu.o ir lengvai virskinamas,skaityk,dietinis produktas. :roll:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 22 Geg 2008, 18:37

Taip, taip, visiškai sutinku. tik pas mane ne visada būna, :? Reikia miestą siekti, ten tai visada rasi :lol:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 22 Geg 2008, 18:42

nu ir pribazarinot :P Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 22 Geg 2008, 18:43

Aga, pasistengėm nuo dūšios :wink:
Aš nutariau, kad pakankamai jau moku anglų klb, taigi pamokų neberuošiu. :D O pratybas taisyt tingiu. :oops: Taip kad laiko šiandien turiu į valias 041 041 041

Skelbti atsakymą