Patiekalai iš daikonų ir kitų ridikų...

Galite pasidalinti savo mėgstamais receptais, arba pasidomėti, kaip gaminamas Jus dominantis patiekalas.

Moderatorius: Tutsi

Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
Vartotojo avataras
merope87
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1767
Užsiregistravo: 28 Sau 2007, 12:34
Pliusai: 99
Miestas: Vilnius

Standartinė merope87 » 09 Geg 2008, 13:09

Iš viso geriausiai padaryti be nieko puodą ir kas su kuom mėgsta, tas tą ir įsideda, nes po to ir būna, kad stovi nepaliesta, nes kažkas tik su majonezu pripažįsta ar ten aliejus netinka ir pan.

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 15 Geg 2008, 18:45

Ridikų salotos

2 vidutinio dydžio juodieji ridikai
2 pomidorai
2-3 marinuoti agurkai
2 šaukštai grietinės
1 šaukštas citrinų sulčių
druska,pipirai
maži pomidorai papuošimui
marinuoti agurkai papuošimui
Ridikus nulupame ir sutarkuojame. Agurkus ir pomidorus supjaustome nedideliais kubeliais. Grietinę sumaišome su citrinų sultimis, paskaniname druska bei pipirais ir ja užpilame daržoves.Salotas išmaišome, sudedame į salotines ir papuošiame pomidorų puselėmis bei plonai supjaustytomis susuktomis agurkų juostelėmis.Patiekiame prie mėsos arba atskirai.

Skelbti atsakymą