Patiekalai ir subproduktų
Moderatorius: Tutsi
Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
600 g kiauliės ar veršiuko kepenų,
pievagrybių,
svogūnų,
1 obuolys,
1 raudona paprika,
sviesto,
prieskonių,
aliejaus.
Kepenėles supjaustome nedideliais gabaliukais, apibarstome prieskoniais ir pakepiname svieste.Svogūnus nulupame ir supjaustome griežinėliais, obuolius supjaustome skiltelėmis, papriką - gabalėliais. Anr medinio iešmelio pakaitomis mauname kepenėles, daržoves, obuolius ir pievagrybius. Vėrinuką kepame keptuvėje iš visų pusių apie 5 min. Valgome su ryžiais.
pievagrybių,
svogūnų,
1 obuolys,
1 raudona paprika,
sviesto,
prieskonių,
aliejaus.
Kepenėles supjaustome nedideliais gabaliukais, apibarstome prieskoniais ir pakepiname svieste.Svogūnus nulupame ir supjaustome griežinėliais, obuolius supjaustome skiltelėmis, papriką - gabalėliais. Anr medinio iešmelio pakaitomis mauname kepenėles, daržoves, obuolius ir pievagrybius. Vėrinuką kepame keptuvėje iš visų pusių apie 5 min. Valgome su ryžiais.
- Prikabinti failai
-
- HPIM0222.jpg (48.15 KiB) Peržiūrėta 5075 karus(ų)