Patiekalai ir subproduktų

Galite pasidalinti savo mėgstamais receptais, arba pasidomėti, kaip gaminamas Jus dominantis patiekalas.

Moderatorius: Tutsi

Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
Skelbti atsakymą
Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Re: Patiekalai ir subproduktų

Standartinė Ramunė » 18 Bal 2012, 07:03

Aš irgi tokį dariau, tik morkų dar dėjau :lol: Skanumėlis :D

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Re: Patiekalai ir subproduktų

Standartinė Tutsi » 18 Bal 2012, 08:07

kad pas mane tai valgo su morkom, tai net i burna neima :evil:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Re: Patiekalai ir subproduktų

Standartinė Ramunė » 18 Bal 2012, 09:19

As nelabai klausiu :mrgreen: morkos sveika, zuikiai ir triusiai vien del ju akiniu nenesioja :wink:
Kaledoms buvau dar paprikos ir raugintu agurkeliu idejus, va tada tai visi krapstesi :twisted:

Vartotojo avataras
sandruca
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1143
Užsiregistravo: 05 Geg 2011, 09:57
Pliusai: 186
Miestas: Airija

Re: Patiekalai ir subproduktų

Standartinė sandruca » 21 Rgs 2012, 19:02

Salotos is vistu sirdeliu

500g vistu sirdeliu isvirti ir supjaustyti griezineliais. Svoguna supjaustyti smulkiais gabaliukais, uzpilti verdanciu vandeniu ir palaikyti tris minutes. Tada ipilti sauksteli acto ( 3% ) ir palaikyti dar minute. Po to nukosti, sudeti ant supjaustytu sirdeliu, sumaisyti su pora saukstu majonezo. Pagardinti pipirais ir druska. Skanaus !

http://receptai.iki.lt/lt/receptai/salo ... rdeliu/733
Prikabinti failai
Photo1021.jpg
Photo1021.jpg (97.91 KiB) Peržiūrėta 5530 karus(ų)

Vartotojo avataras
sandruca
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1143
Užsiregistravo: 05 Geg 2011, 09:57
Pliusai: 186
Miestas: Airija

Re: Patiekalai ir subproduktų

Standartinė sandruca » 21 Rgs 2012, 19:30

Vistu sirdeles meduje

500g sirdeliu nuplauti po saltu vandeniu. Pasidaryti marinata: 2 valg. saukstus balto vyno sumaisyti su 1 valg. saukstu imbiero, saukstas tarkuotos apelsino zieveles, sauksteliu cili pipiru. Sirdeles uzpilti marinatu ir palikti apie pusvalandi pasimarinuoti. Puode ikaitinti sauksta alyvuogiu aliejaus ir supilti sirdutes, kartu su marinatu. Troskinti apie 20 min. I keptuve ipilti sauksta aliejaus, jame apkepinti troskintas sirdutes. Is likusio marinato pasigaminti padaziuka: suberti kapotas prieskonines zoleles, supilti sojos padaza ( 2 valg. saukstai), medu ( 1 valg. saukstas), viska ismaisyti ir dar truputi pakaitinti. Patiekti su kuskusu. Skanaus!

http://receptai.iki.lt/lt/receptai/pagr ... meduje/738
Prikabinti failai
Photo1026.jpg
Photo1026.jpg (97.39 KiB) Peržiūrėta 5529 karus(ų)

Vartotojo avataras
Isia
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2235
Užsiregistravo: 29 Geg 2007, 23:22
Pliusai: 41
Miestas: svetimas kraštas

Re: Patiekalai ir subproduktų

Standartinė Isia » 21 Rgs 2012, 21:32

na ir šaunuolė tu, tiek skanumynų :hubba:

Vartotojo avataras
juuurate
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2478
Užsiregistravo: 05 Geg 2011, 09:11
Pliusai: 34
Miestas: Utena

Re: Patiekalai ir subproduktų

Standartinė juuurate » 22 Rgs 2012, 10:14

oi kaip čia skanu :hubba: :hubba: :hubba:
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Re: Patiekalai ir subproduktų

Standartinė Tutsi » 22 Rgs 2012, 12:39

ne tas zodis... :hubba:

Vartotojo avataras
Arūna
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2563
Užsiregistravo: 06 Geg 2011, 09:59
Pliusai: 47
Miestas: Vilnius

Re: Patiekalai ir subproduktų

Standartinė Arūna » 02 Spa 2012, 11:05

Megstu sirdukus, reiks kada taip pasidaryt

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Re: Patiekalai ir subproduktų

Standartinė Ramunė » 10 Bal 2013, 17:57

Troškintos vištų kepenėlės

Paveikslėlis

Vartotojo avataras
juuurate
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2478
Užsiregistravo: 05 Geg 2011, 09:11
Pliusai: 34
Miestas: Utena

Re: Patiekalai ir subproduktų

Standartinė juuurate » 10 Bal 2013, 20:16

kaip pasiilgau kepenėlių 038 038 038 038
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
DanuteL
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1757
Užsiregistravo: 11 Lap 2012, 21:23
Pliusai: 185

Re: Patiekalai ir subproduktų

Standartinė DanuteL » 11 Bal 2013, 00:00

Ramune, labai skaniai atrodo! 038

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Re: Patiekalai ir subproduktų

Standartinė Ramunė » 11 Bal 2013, 07:16

Ačiū :P Seniai buvau valgiusi, be galo patiko, o kadangi šitą gėrį valgau tik aš, užteko ir vakarienei 038

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Re: Patiekalai ir subproduktų

Standartinė Tutsi » 23 Rgs 2013, 23:43

kepenine is kepenu, karkos ir uodegu :wink:
Prikabinti failai
DSCF5550.jpg
DSCF5550.jpg (249.48 KiB) Peržiūrėta 5154 karus(ų)

Vartotojo avataras
DanuteL
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1757
Užsiregistravo: 11 Lap 2012, 21:23
Pliusai: 185

Re: Patiekalai ir subproduktų

Standartinė DanuteL » 27 Rgs 2013, 10:06

Skanuma! Eisiu as siandien kepeniniu spurgu virti.....

Vartotojo avataras
DanuteL
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1757
Užsiregistravo: 11 Lap 2012, 21:23
Pliusai: 185

Re: Patiekalai ir subproduktų

Standartinė DanuteL » 30 Rgs 2013, 15:42

Gal kam spurgu kepeniniu? :roll:
Prikabinti failai
IMG_4451.JPG
IMG_4451.JPG (94.04 KiB) Peržiūrėta 5109 karus(ų)

Vartotojo avataras
juuurate
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2478
Užsiregistravo: 05 Geg 2011, 09:11
Pliusai: 34
Miestas: Utena

Re: Patiekalai ir subproduktų

Standartinė juuurate » 30 Rgs 2013, 19:35

aš imu 038 038 038 038
Paveikslėlis

Skelbti atsakymą