Patiekalai, gaminti garuose
Moderatorius: Tutsi
Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Patiekalai, gaminti garuose
Reikės :
žuvies,
ryžių arba bulvių,
daržovių,
prieskonių.
Pirmame aukšte sudėti daržoves, pabarstyti prieskoniais. Antrame - žuvį ir bulves arba ryžius. Garinti apie pusvalandį.
žuvies,
ryžių arba bulvių,
daržovių,
prieskonių.
Pirmame aukšte sudėti daržoves, pabarstyti prieskoniais. Antrame - žuvį ir bulves arba ryžius. Garinti apie pusvalandį.
- Lilina
- Virtuozas
- Pranešimai: 8898
- Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
- Pliusai: 101
- Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Bandžiau vieną receptą, labai neblogai gaunasi garuose
http://www.dunduk-culinar.ru/holiday/holiday-74.shtml
Šiaip daug ką gamint galima, tik fantaziją įsijungt reikia. Mano vyras baisia mėgsta patiekalus garuose gamintus.
http://www.dunduk-culinar.ru/holiday/holiday-74.shtml
Šiaip daug ką gamint galima, tik fantaziją įsijungt reikia. Mano vyras baisia mėgsta patiekalus garuose gamintus.
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Daržovės prie visko
Šaldytos daržovės (kokias mėgstate),
Faršas (koks patinka),
Grietinė, pienas,
Miltai, sviestas,
Prieskoniai faršui,
Prieskoniai daržovėms,
Kiti mėgstami prieskoniai.
Paruoštą faršą dedame į puodo apačią. Antrame aukšte dedame daržoves, viską pabarstome prieskoniais ir gariname apie pusvalandį. Tada daržoves suberiame ant faršo , sumaišome ir dar pagariname apie 5 min.
Galima valgyti vienas, galima patiekti su ryžiais, makaronais, bulvėmis.Ttaip pat kaip garnyra prie kitų patiekalų pvz.mėsos, tokiu atveju galima gaminti be faršo. Valgant galima užsidėti kečupo ar kito mėgstamo padažo. Skanaus!
Šaldytos daržovės (kokias mėgstate),
Faršas (koks patinka),
Grietinė, pienas,
Miltai, sviestas,
Prieskoniai faršui,
Prieskoniai daržovėms,
Kiti mėgstami prieskoniai.
Paruoštą faršą dedame į puodo apačią. Antrame aukšte dedame daržoves, viską pabarstome prieskoniais ir gariname apie pusvalandį. Tada daržoves suberiame ant faršo , sumaišome ir dar pagariname apie 5 min.
Galima valgyti vienas, galima patiekti su ryžiais, makaronais, bulvėmis.Ttaip pat kaip garnyra prie kitų patiekalų pvz.mėsos, tokiu atveju galima gaminti be faršo. Valgant galima užsidėti kečupo ar kito mėgstamo padažo. Skanaus!
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Garuose troškintos daržovės
1 paprika,
2-3 skiltelės česnako,
1 kriaušė, 100 g žiedinio kopūsto,
1 bulvė, 1 morka, 100 g brokolių,
50 g šparaginių pupelių.
Nuplauti daržoves, supjaustyti, sudėti į šaltą puodą, įjungti viryklę (2/3 viryklės galingumo) ir kaitinti, kol termometro rodyklė pasieks žalio laukelio pradžią, po to sumažinti temperatūrą (1/3 viryklės galingumo) ir virti dar 12-15 min.
1 paprika,
2-3 skiltelės česnako,
1 kriaušė, 100 g žiedinio kopūsto,
1 bulvė, 1 morka, 100 g brokolių,
50 g šparaginių pupelių.
Nuplauti daržoves, supjaustyti, sudėti į šaltą puodą, įjungti viryklę (2/3 viryklės galingumo) ir kaitinti, kol termometro rodyklė pasieks žalio laukelio pradžią, po to sumažinti temperatūrą (1/3 viryklės galingumo) ir virti dar 12-15 min.
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Nebandytas receptas
Garuose troškinti kotletukai (vaikams)
100 g. jautienos (ar kitos mėsos),
1 riekelė batono,
1/5 stiklinės miltų,
1 kiaušinio baltymas,
truputis druskos.
Jautieną 2 kartus sumalkite kartu su piene išmirkyta batono riekele, pasūdykite ir įmaišykite išplaktą kiaušinio baltymą. Suformuokite nedidelius kukulius. Juos sudėkite į sviestu pateptą puodelį, užpilkite trupučiu vandens, uždenkite ir įstatykite į kitą puodelį su verdančiu vandeniu. Troškinti 40 min. Iš taip pat paruošto faršo galima formuoti mažučius kukuliukus ir dėti į verdantį vandenį (sriubą). Virti 10-15 min.
Garuose troškinti kotletukai (vaikams)
100 g. jautienos (ar kitos mėsos),
1 riekelė batono,
1/5 stiklinės miltų,
1 kiaušinio baltymas,
truputis druskos.
Jautieną 2 kartus sumalkite kartu su piene išmirkyta batono riekele, pasūdykite ir įmaišykite išplaktą kiaušinio baltymą. Suformuokite nedidelius kukulius. Juos sudėkite į sviestu pateptą puodelį, užpilkite trupučiu vandens, uždenkite ir įstatykite į kitą puodelį su verdančiu vandeniu. Troškinti 40 min. Iš taip pat paruošto faršo galima formuoti mažučius kukuliukus ir dėti į verdantį vandenį (sriubą). Virti 10-15 min.
Aga , mėgstu pasijuokt ir kitus pajuokint, bet būna ir kitokių dienelių, kaip ir visiems...Ramunė rašė:Tavo avataras labai jau linksmas. Ir gyvenime tokia, kaip tas zuikelis,
Na jūs ir dirbat čia visos---apšalau pamačius, jau net ir nebesusgaudau kur ką skaityt Vien Ramunė per rugsėjo 2-ą kiek pridėjo receptėlių
Buvau kaiman išlėkus, todėl pavėluotai atsakau
[/img]