Patiekalų receptai ne Lietuvių kalba

Galite pasidalinti savo mėgstamais receptais, arba pasidomėti, kaip gaminamas Jus dominantis patiekalas.

Moderatorius: Tutsi

Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
Skelbti atsakymą
Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 25 Bal 2008, 22:52

jau airene iseme :roll:

Vartotojo avataras
AIRENE
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 3967
Užsiregistravo: 20 Gru 2006, 19:18
Pliusai: 0
Miestas: SIAULIAI

Standartinė AIRENE » 26 Bal 2008, 00:17

Aha. :D

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 26 Bal 2008, 08:23

o be reikalo,dek atgal :wink:

Vartotojo avataras
Siesta
Fanatas
Fanatas
Pranešimai: 767
Užsiregistravo: 10 Vas 2008, 20:33
Pliusai: 79
Miestas: Vilnius

Standartinė Siesta » 26 Bal 2008, 10:07

Tutsi rašė:jau airene iseme :roll:
aiškuPaveikslėlis o aš galvojau kur tau tie vieversėliai matosi ... Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 26 Bal 2008, 10:35

laukuose :laugh:

Vartotojo avataras
AIRENE
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 3967
Užsiregistravo: 20 Gru 2006, 19:18
Pliusai: 0
Miestas: SIAULIAI

Standartinė AIRENE » 30 Bal 2008, 18:45

:arrow:
Prikabinti failai
ryz.JPG
ryz.JPG (29.82 KiB) Peržiūrėta 5271 karus(ų)

Vartotojo avataras
Lilina
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 8898
Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pliusai: 101
Miestas: Kaunas/Mažeikiai

Standartinė Lilina » 01 Geg 2008, 14:21

AIRENE rašė:gal ideja kokia patiks :?:
Pabandžiau padaryti kažką panašaus į tavo boruželės, Airenė...biškuti nusivyliau dėl savo patirties stokos aišku. Būtų gėriau jeigu uždėčiau ne raudonų, o juodų ikru, bet neturėjau. Ir dar gėriau jas daryti iš mažų pomidorų. Tokius gigantus nepatogų valgyti. Na čia aišku bandžiau sukurti šedevrą , bet nepavyko, bet dalinuosi patirtimi :oops:
Prikabinti failai
DSCF3511.JPG
DSCF3511.JPG (30.23 KiB) Peržiūrėta 5260 karus(ų)
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
justuke
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1524
Užsiregistravo: 08 Sau 2008, 23:06
Pliusai: 56

Standartinė justuke » 01 Geg 2008, 14:22

gerai atrodo :!: :wink: man niekaip neitu taip padaryt :roll:

Vartotojo avataras
Lilina
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 8898
Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pliusai: 101
Miestas: Kaunas/Mažeikiai

Standartinė Lilina » 01 Geg 2008, 14:29

Čia nėra sudėtinga, bet visgi gėriau su mažais pomidorais. Atrodė gražiai, bet valgyt-sudėtinga :(
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 01 Geg 2008, 14:30

justuke rašė:gerai atrodo :!: :wink: man niekaip neitu taip padaryt :roll:
Eitų, eitų :wink: Nėr labai sudėtinga :lol:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 01 Geg 2008, 14:44

svarbu geri norai,o sitie tai man visai skaniai atrodo :wink:

Vartotojo avataras
AIRENE
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 3967
Užsiregistravo: 20 Gru 2006, 19:18
Pliusai: 0
Miestas: SIAULIAI

Standartinė AIRENE » 01 Geg 2008, 15:36

aS IRGI VALGYCIAU.IR DAR SU MALONUMU.!!tIK TASKIUKU NEUZDEJAI ANT SPARNIUKU :D

Vartotojo avataras
Lilina
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 8898
Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pliusai: 101
Miestas: Kaunas/Mažeikiai

Standartinė Lilina » 01 Geg 2008, 15:50

Kad juodu ikru neturėjau :), jei turėčiau - pažaisčiau :)...Na, čia pas mane gavosi stilizuotos boružėlės :P

Aga, dabar atidžiau perskaičiau tavo, Airenė, receptą, ten ir parašyta: pomidory melkije ...ot žirgo galva Paveikslėlis
Per dukrytės gimtadienį padarysiu gražiai 8)
Tik gal gali didesnį man į mailą prasiusti, kad jau tikrai normaliai matyčiau receptūrą :P
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
AIRENE
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 3967
Užsiregistravo: 20 Gru 2006, 19:18
Pliusai: 0
Miestas: SIAULIAI

Standartinė AIRENE » 01 Geg 2008, 17:10

gerai,atsiusiu.Tik surasiu,kur nukisau.

Vartotojo avataras
AIRENE
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 3967
Užsiregistravo: 20 Gru 2006, 19:18
Pliusai: 0
Miestas: SIAULIAI

Standartinė AIRENE » 03 Geg 2008, 13:54

:arrow:
Prikabinti failai
mes.JPG
mes.JPG (38.79 KiB) Peržiūrėta 5205 karus(ų)
mes222.JPG
mes222.JPG (33.65 KiB) Peržiūrėta 5205 karus(ų)

Vartotojo avataras
AIRENE
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 3967
Užsiregistravo: 20 Gru 2006, 19:18
Pliusai: 0
Miestas: SIAULIAI

Standartinė AIRENE » 03 Geg 2008, 14:01

:arrow:
cia krabu lazdeles su morkom .paprastai.kakzokios kitokios buvo.
Prikabinti failai
krab.JPG
krab.JPG (21.79 KiB) Peržiūrėta 5202 karus(ų)

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 03 Geg 2008, 14:08

proga arteja,reikes tas rozes is kumpio pameginti :wink:

Vartotojo avataras
sinsan
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 7378
Užsiregistravo: 21 Lap 2007, 22:45
Pliusai: 924
Miestas: Alytus

Standartinė sinsan » 03 Geg 2008, 14:13

rozes tai fantastiskos :D
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
AIRENE
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 3967
Užsiregistravo: 20 Gru 2006, 19:18
Pliusai: 0
Miestas: SIAULIAI

Standartinė AIRENE » 03 Geg 2008, 14:13

zinok ,tikrai grazios ir nesunkiai priraitomos.as tau iskart atsiusiu didesnes :roll: Saviveikla taip sakant,uzsiimsiu :roll:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 03 Geg 2008, 14:15

aciukas :geles:

Vartotojo avataras
AIRENE
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 3967
Užsiregistravo: 20 Gru 2006, 19:18
Pliusai: 0
Miestas: SIAULIAI

Standartinė AIRENE » 03 Geg 2008, 14:37

nu,juk nesumelavau? nesunkiai raitomos?

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 03 Geg 2008, 14:52

aga,kad tu niekada nemeluoji :roll: bent jau nepagavom :D

Vartotojo avataras
AIRENE
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 3967
Užsiregistravo: 20 Gru 2006, 19:18
Pliusai: 0
Miestas: SIAULIAI

Standartinė AIRENE » 03 Geg 2008, 15:01

ale reiketu koki karteli.O tai net balandzio 1 man nepasiseka.is akiu iskart supranta.mano mima persikeicia,kai ka stengiuos susukt :oops:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 03 Geg 2008, 15:16

nesutverta tu tokiems dalykams vadinasi :D

Vartotojo avataras
AIRENE
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 3967
Užsiregistravo: 20 Gru 2006, 19:18
Pliusai: 0
Miestas: SIAULIAI

Standartinė AIRENE » 06 Geg 2008, 13:30

:arrow:
Prikabinti failai
06_0001.JPG
06_0001.JPG (30.78 KiB) Peržiūrėta 5170 karus(ų)
12_0001.JPG
12_0001.JPG (42.34 KiB) Peržiūrėta 5170 karus(ų)
13_0001.JPG
13_0001.JPG (37.21 KiB) Peržiūrėta 5170 karus(ų)
14_0001.JPG
14_0001.JPG (10.99 KiB) Peržiūrėta 5170 karus(ų)
15_0001.JPG
15_0001.JPG (48.22 KiB) Peržiūrėta 5170 karus(ų)
20_0001.JPG
20_0001.JPG (43.38 KiB) Peržiūrėta 5171 karus(ų)

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 06 Geg 2008, 13:53

grazu :roll:

Vartotojo avataras
Forelle
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 11071
Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pliusai: 689
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

Standartinė Forelle » 07 Geg 2008, 20:53

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Vartotojo avataras
justuke
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1524
Užsiregistravo: 08 Sau 2008, 23:06
Pliusai: 56

Standartinė justuke » 29 Geg 2008, 18:14

Chicken Pâté

Serves: Many
Prep: 10 min
Cook time: 1hr

Ingredients:
500g chicken liver
100ml of brandy
2 tablespoons of butter
1 finely chooped white onion
1 garlic clove chopped
1 teaspoon thyme
1 teaspoon rosemary
1/3 cup of cream

1. Trim chicken livers chopping away any fat, vein or discolouration.
2. Melt the butter in a frying pan and add the onion and garlic cooking on a low temperature until soft and transparent. Don’t over cook or brown.
3. Add the livers and cook for a few minutes on either side.
4. Add the brandy and chopped herbs, cook off for a few more minutes so that the flavors evaporate and soften.
5. Remove from heat and cool. The liver should be slightly pink on the inside once done.
6. Process in a blender until smooth. Add the cream and wiz for another second.
7. Season the pâté with salt and pepper and place into a serving dish.
8. Cool in the fridge for an hour or the freezer for 20 minutes.
9. Heat enough clarified butter to cover the surface of the pate to seal. This will ensure that it is able to be kept longer before eating.

Paveikslėlis

Vartotojo avataras
justuke
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1524
Užsiregistravo: 08 Sau 2008, 23:06
Pliusai: 56

Standartinė justuke » 29 Geg 2008, 18:16

SANGRIA

Serves: turns a bottle of wine into about a bottle and a half.
Prep: 10 min
Rest time: 2 hours

Ingredients:
1 orange sliced and cut into small pieces
1 lime sliced and cut into small pieces
1 punnet of strawberries toped and quarted
1 cup of sugar
1 ½ cup of water
1 cup of orange juice
2/3 cup of brandy
1 bottle of red wine

1. Dissolve sugar into the water and allow to cool. It is important that this cools so that it doesn’t wilt the fruit.
2. Slice up the fruit and place into a bowl.
3. Add the sugar water, orange juice and brandy to the bowl allowing to marinate for 2 hours.
4. Add the red wine just before your guests arrive and serve.
5. Keep a second bottle of wine handy so you can adjust to the sweetness… I enjoyed half of my sangria and then decided I’d prefer it less sweet and added another 1/3 bottle of wine. In the future I might go with 1.5 bottles. It seemed to be quite strong in alcohol effects as it was.

Paveikslėlis

Vartotojo avataras
justuke
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1524
Užsiregistravo: 08 Sau 2008, 23:06
Pliusai: 56

Standartinė justuke » 29 Geg 2008, 18:19

Pineapple Crepes

Ingredients:
1 cup plain flour
2 eggs
¾ cup of milk
2 tablespoons of melted butter
Fruit, in this case – pineapple, pear and kiwi fruit

For people who like to eat a tin of pineapple for breakfast.

1. Disolve the sugar into the melted butter
2. Mix in the flour, two eggs and milk blending with a bar mix until there are no lumps. This will create some air bubbles so you may want to rest the mixture for ten or so minutes to prevent tearing. I banged the bowl onto the bench which seemed to knock out quite a few.
3. Melt butter in a pan for cooking and spoon the mixture onto the pan. Once the mixture has hit the pan you need to be quick and angle the pan to spread the mixture as much as you can so that you have thin crepes.
4. As they begin to firm shift slightly in the pan to prevent sticking, but cook until it begins to become golden on each side before turning.
5. Serve with fruit, mint, honey or cream if you like.

Paveikslėlis

Skelbti atsakymą