PADAŽAI

Galite pasidalinti savo mėgstamais receptais, arba pasidomėti, kaip gaminamas Jus dominantis patiekalas.

Moderatorius: Tutsi

Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
Skelbti atsakymą
Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 11 Bir 2007, 17:26

Hazel rašė:KAIP JUMS "HEINZ" PADAŽAI? MAN JIE LABAI PATINKĄ Paveikslėlis DABAR IKI AKCIJA, TAI NET 2 BUTELIUKUS NUSIPIRKAU.
:oops: neragavau :oops: :oops: :oops:

Vartotojo avataras
Hazel
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2086
Užsiregistravo: 11 Vas 2007, 13:45
Pliusai: 0

Standartinė Hazel » 11 Bir 2007, 17:30

LABAI SKANUS IR TIKRAS, SVARBIAUSIA - BEN KONSERVANTŲ :!:
Prikabinti failai
heinz.jpg
heinz.jpg (16.3 KiB) Peržiūrėta 5021 karus(ų)

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 11 Bir 2007, 17:42

Kad nereiktų raudonuot, ryt žadu būti IKI, kad tik nepamirščiau nusipirkti :roll: O jie būna vienodi, ar su priedais? Kuris skaniausias?
Nesijuokit, aš Daumantų ir Kėdainių produkcijai atsidavusi esu :twisted:

Vartotojo avataras
Hazel
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2086
Užsiregistravo: 11 Vas 2007, 13:45
Pliusai: 0

Standartinė Hazel » 11 Bir 2007, 17:46

aš irgi anksčiau vien juos pirkau :wink: yra didelis pasirinkimas, bet akcija tik vienai rūšiai ;) galėsi ryt apžiūrėti

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 11 Bir 2007, 17:47

Hazel rašė:aš irgi anksčiau vien juos pirkau :wink: yra didelis pasirinkimas, bet akcija tik vienai rūšiai ;) galėsi ryt apžiūrėti
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 11 Bir 2007, 17:47

aha,sitas padazas labai geras :luks: Jis atrodo yra 3 rusiu,bet visi labai skanus :wink:

Vartotojo avataras
Hazel
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2086
Užsiregistravo: 11 Vas 2007, 13:45
Pliusai: 0

Standartinė Hazel » 11 Bir 2007, 17:53

tutsi rašė:aha,sitas padazas labai geras :luks: Jis atrodo yra 3 rusiu,bet visi labai skanus :wink:
dar yra ir majonezo, ir garstyciu :roll:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 11 Bir 2007, 18:21

na jau majoneza perku tik lietuviska,kaip ir garstycias :wink:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 11 Bir 2007, 18:29

tutsi rašė:lietuviska,kaip ir garstycias :wink:
Kokias? Aš vis nepataikau : arba neskanios, arba nestiprios :evil:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 15 Bir 2007, 10:57

Ramunė rašė:
tutsi rašė:lietuviska,kaip ir garstycias :wink:
Kokias? Aš vis nepataikau : arba neskanios, arba nestiprios :evil:
man asmeniskai skaniausios "Suslavičiaus" :wink:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 15 Bir 2007, 11:02

na seimininkes,pasakykit,kaip gaminate padaza su dziovintais grybais :oops: As noriu ant cepelinu,tokio tirsto su grybais :hubba:

Vartotojo avataras
silsta
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1706
Užsiregistravo: 19 Spa 2006, 13:45
Pliusai: 5
Miestas: Kaunas

Standartinė silsta » 15 Bir 2007, 12:00

Paprasčiausiai gaminasi. Kai grybus džiovintus išvirsi, pasilik truputį nuoviro.
Pakepinu svogūniuką (kas kaip mėgsta: ant aliejaus, ant sviesto), tada dedu labai smulkiai supjaustytus (arba sumaltus) išvirtus džiovintus grybus, pakepinu, kartais dėl gražumo dar įmetu labai smulkiai pjaustytos virtos morkos, bet cipelinams tikrai morka nė prie ko, kai pakepa, pilu grybų nuovirą, jei per aštru - vandenuko įpilu, ir jei reikia dar patirštinu miltais. Prieskonius dedu įvairiausius, kokie tinka ir su kokiu patiekalu padažą valgysi. Pasūdau. Kai kada net grietinės šaukštą įdedu...Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 15 Bir 2007, 13:16

silsta rašė:Paprasčiausiai gaminasi. Kai grybus džiovintus išvirsi, pasilik truputį nuoviro.
Pakepinu svogūniuką (kas kaip mėgsta: ant aliejaus, ant sviesto), tada dedu labai smulkiai supjaustytus (arba sumaltus) išvirtus džiovintus grybus, pakepinu, kartais dėl gražumo dar įmetu labai smulkiai pjaustytos virtos morkos, bet cipelinams tikrai morka nė prie ko, kai pakepa, pilu grybų nuovirą, jei per aštru - vandenuko įpilu, ir jei reikia dar patirštinu miltais. Prieskonius dedu įvairiausius, kokie tinka ir su kokiu patiekalu padažą valgysi. Pasūdau. Kai kada net grietinės šaukštą įdedu...Paveikslėlis
panašiai, tik aš dar paspirgau rūkytų lašinukų pradžuioj ir nededu morkos :roll:

Vartotojo avataras
silsta
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1706
Užsiregistravo: 19 Spa 2006, 13:45
Pliusai: 5
Miestas: Kaunas

Standartinė silsta » 15 Bir 2007, 14:14

Aš jei valgysiu su cepelinais, tai grybų padažą darau su spirgučiais, o jei su karbonadu paukštienos ar kitokiu, tai jau spirgučiai nė prie ko.., ar ne :?:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 15 Bir 2007, 14:59

ai, mergaites kaip aciu :aciu1: tikrai pasigaminsiu sendien prie cepelinu :wink: O beje,pas mane dar vienas patiekaliukas- naujokas ruosiamas :roll: ,jei pavyks,parodysiu.Bet si karta mėsaėdziams 8)

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 15 Bir 2007, 15:28

tutsi rašė:ai, mergaites kaip aciu :aciu1: tikrai pasigaminsiu sendien prie cepelinu :wink: O beje,pas mane dar vienas patiekaliukas- naujokas ruosiamas :roll: ,jei pavyks,parodysiu.Bet si karta mėsaėdziams 8)
Gerai, o aš savo mėsėdį pamaitinsiu po to :lol: Nes lyg ir pravėso oras, salotinė akcija laikinai pristabdyta. Kepiai kotlečiukus šiandien :roll:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 15 Bir 2007, 19:03

aha,kazka panasaus :roll:

Vartotojo avataras
Lilina
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 8898
Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pliusai: 101
Miestas: Kaunas/Mažeikiai

Standartinė Lilina » 16 Bir 2007, 19:20

Mes jau picai rytoj ruosiames :) Gal irgi reikia koki uzpilama padaziuka jai sugalvoti... :roll:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 16 Bir 2007, 19:31

janrri rašė:Šį padažą aš visada padarau prie picos, nes be jo jau liūdna.


Reikia indelio neriebios grietinės (12 procentų), 2 šaukštų pomidorų padažo,(vasarą galima naudoti trintus pomidorus), 2 skiltelių česnako ir prieskonių skirtų picai, arba mairūno, baziliko,raudonėlio.Česnaką sutrinti ir viską sumaišyti. Galima vietoj grietinės naudoti ir šaltibarščių kefyrą.
Gal šitas tiks :roll:

Vartotojo avataras
Lilina
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 8898
Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pliusai: 101
Miestas: Kaunas/Mažeikiai

Standartinė Lilina » 17 Bir 2007, 12:44

Labai dekoju :geles: Butinai isbandysiu ;)

Vartotojo avataras
Lilina
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 8898
Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pliusai: 101
Miestas: Kaunas/Mažeikiai

Standartinė Lilina » 17 Bir 2007, 15:27

A lia koks skanus... :hubba: netgi mano tevams, skeptiskai ziurintiems i patiekalu naujoves - patiko :hypno:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 17 Bir 2007, 15:28

Paveikslėlis O man jis ne tik prie picos, bet ir prie mėsos patiekaliukų tinka :P

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 17 Bir 2007, 22:09

sita ir as pameginsiu,nes pas mus niekas be padazo neapseina :roll:

Vartotojo avataras
merope87
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1767
Užsiregistravo: 28 Sau 2007, 12:34
Pliusai: 99
Miestas: Vilnius

Standartinė merope87 » 21 Bir 2007, 15:33

GRAIKIŠKAS PADAŽAS
(tinka su keptomis ar virtomis bulvėmis, bulviniais blynais)

2 stiklinės rūgusio ožkos pieno (tinka ožkos pieno jogurtas)
šviežias agurkas (250g)
3 didelės česnako skiltelės
pusės citrinos sulčių
0,5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
0,5 šaukštelio druskos

Česnakus nulupkite ir sutrinkite su druska bei maltais pipirais. Supilkite ožkos rūgpienį, citrinos sultis ir išmaišykite. Tada sudėkite stambiai sutarkuotą agurką. Dar kartą gerai išmaišykite.

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 21 Bir 2007, 19:25

merope87 rašė:GRAIKIŠKAS PADAŽAS
(tinka su keptomis ar virtomis bulvėmis, bulviniais blynais)

.
Aš darau su paprastu natūraliu jogurtu. irgi skanu. man patinka ir su keptom daržovėm. :hubba:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 21 Bir 2007, 19:25

O kaip vadinasi ožkos jogurtas?

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 21 Bir 2007, 20:28

Neblogų padažiukų yra. Gal tiks.
:roll: http://www.delfi.lt/news/DELFI_for_wome ... id=7539930

Vartotojo avataras
Lilina
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 8898
Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pliusai: 101
Miestas: Kaunas/Mažeikiai

Standartinė Lilina » 21 Bir 2007, 23:08

Kada padažai netinka ;) Dievinu padažus :P Ir pats paprasčiausias patiekalas su geru padažu įgauną pikantišką skonį :P

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 22 Bir 2007, 09:04

Lilina rašė:Kada padažai netinka ;) Dievinu padažus :P Ir pats paprasčiausias patiekalas su geru padažu įgauną pikantišką skonį :P
Taip, tu teisi. Atrodo, kad vis kitas patiekalasPaveikslėlis

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 22 Bir 2007, 09:23

tikrai,ir mes be padazo ni ni Paveikslėlis

Skelbti atsakymą