PADAŽAI

Galite pasidalinti savo mėgstamais receptais, arba pasidomėti, kaip gaminamas Jus dominantis patiekalas.

Moderatorius: Tutsi

Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
Skelbti atsakymą
Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 27 Spa 2007, 09:10

043 043 :laugh:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 27 Spa 2007, 12:41

:shock: :shock: :shock: :shock:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 27 Spa 2007, 12:52

Prieš tai paskaityk :wink:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 27 Spa 2007, 12:58

tai as skaiciau..... :laugh:

Vartotojo avataras
duziki
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 5234
Užsiregistravo: 25 Rgs 2007, 19:02
Pliusai: 127
Miestas: crawley

Standartinė duziki » 27 Spa 2007, 13:46

nesuprantu jusu merginos :oops:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 27 Spa 2007, 13:48

nekreipk demesio,mes cia su Ramunele seip,senai bebendravom,tai ir dirbam bile ka :laugh:

Vartotojo avataras
duziki
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 5234
Užsiregistravo: 25 Rgs 2007, 19:02
Pliusai: 127
Miestas: crawley

Standartinė duziki » 27 Spa 2007, 13:49

nu gerai :luks:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 27 Spa 2007, 15:08

Mes su Tutsi tiksliai pasikalbam taip, kad tik mudvi pačios ir tesuprantam :wink:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 27 Spa 2007, 15:13

:laugh: :luks:

Vartotojo avataras
duziki
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 5234
Užsiregistravo: 25 Rgs 2007, 19:02
Pliusai: 127
Miestas: crawley

Standartinė duziki » 27 Spa 2007, 15:32

jau pastebejau :merg2:

Talija
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2016
Užsiregistravo: 26 Rgp 2007, 18:57
Pliusai: 1

Standartinė Talija » 17 Lap 2007, 21:25

RIEŠUTŲ PADAŽAS:Stiklinė mėsos ir kaulų sultinio, šaukštas maltų riešutų, pusė šaukšto miltų, pusė šaukšto sviesto, pagal skonį druskos. Miltai pakepinami svieste, atskiedžiama sultiniu, pasūdoma, suberiami riešutai. Masė pakaitinama.

Vartotojo avataras
duziki
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 5234
Užsiregistravo: 25 Rgs 2007, 19:02
Pliusai: 127
Miestas: crawley

Standartinė duziki » 17 Lap 2007, 22:08

nu tu cia ir pasistengiaiPaveikslėlis

Vartotojo avataras
svenis
Dalyvis
Dalyvis
Pranešimai: 166
Užsiregistravo: 30 Lap 2007, 18:37
Pliusai: 0
Miestas: Klaipeda

Standartinė svenis » 04 Gru 2007, 18:41

Persiku padazas su vynu :luks: 50ml balto vyno,300ml naturaliu persiku sulciu,150gr cukraus,100ml vandens. Persiku sultis uzvirinti,ipilti cukraus sirupo,ismaisyti ir virti apie 20min.Baigiant ipilti vino.Atsaldyti uzdengtame inde.Padazas tinka su zele,keksais ir piragais.Vaikai mano su blynais meksta.Tik kad ten vynas padaze stengiuos daug neduoti

Vartotojo avataras
Lilina
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 8898
Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pliusai: 101
Miestas: Kaunas/Mažeikiai

Standartinė Lilina » 04 Gru 2007, 19:04

Ir aš prie blynu išbandysiu ;)
Man reikia pas save atskyra skilti uzvest, Svenio receptai, nes labai idomius siūlai :D

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 04 Gru 2007, 19:49

tai gi sake,kad zmogus dirbo toki darba :roll:

Vartotojo avataras
svenis
Dalyvis
Dalyvis
Pranešimai: 166
Užsiregistravo: 30 Lap 2007, 18:37
Pliusai: 0
Miestas: Klaipeda

Standartinė svenis » 04 Gru 2007, 20:31

Negirki manes,nes as susigedinsiu 018 Dar norejau paklausti.Kodel as teksta vienaip rasau o parodo visai kitaip?

Vartotojo avataras
Jacinta
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 5310
Užsiregistravo: 26 Spa 2007, 12:10
Pliusai: 80
Miestas: Klaipėda

Standartinė Jacinta » 04 Gru 2007, 20:34

:shock: ???

Vartotojo avataras
svenis
Dalyvis
Dalyvis
Pranešimai: 166
Užsiregistravo: 30 Lap 2007, 18:37
Pliusai: 0
Miestas: Klaipeda

Standartinė svenis » 04 Gru 2007, 20:54

Raudono vyno padazas 030 200ml raudono vyno,25gr cukraus,125ml vandens,35grcitrinos zieveles,20gr bulviu krakmolo. :luks: I puoda suberti cukru,citrinos zievele,supilti vandeni,vyna ir viska pavirti 5-6 min.,kol istirps cukrus.Pastovei maisant supilti krakmola,atskiesta saltu vandeniu ir uzvirti.Su blinialiais super. :luks: SKANAUS

Vartotojo avataras
Lilina
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 8898
Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pliusai: 101
Miestas: Kaunas/Mažeikiai

Standartinė Lilina » 04 Gru 2007, 21:15

Tutsi rašė:tai gi sake,kad zmogus dirbo toki darba :roll:
O kur sake kad dirbo toki darba?

Vartotojo avataras
svenis
Dalyvis
Dalyvis
Pranešimai: 166
Užsiregistravo: 30 Lap 2007, 18:37
Pliusai: 0
Miestas: Klaipeda

Standartinė svenis » 04 Gru 2007, 21:17

Lilina rašė:
Tutsi rašė:tai gi sake,kad zmogus dirbo toki darba :roll:
O kur sake kad dirbo toki darba?
Vienoje Klaipedos maitinimo ymoneje.Bet cia buvo labai seniai :cook3:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 04 Gru 2007, 23:16

svenis rašė:Negirki manes,nes as susigedinsiu 018 Dar norejau paklausti.Kodel as teksta vienaip rasau o parodo visai kitaip?
tai gi as tau sakiau,kad as paspalvinu :merg2:

Vartotojo avataras
Jacinta
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 5310
Užsiregistravo: 26 Spa 2007, 12:10
Pliusai: 80
Miestas: Klaipėda

Standartinė Jacinta » 04 Gru 2007, 23:21

Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 04 Gru 2007, 23:24

ko cia juokiesi :shock:

Vartotojo avataras
Jacinta
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 5310
Užsiregistravo: 26 Spa 2007, 12:10
Pliusai: 80
Miestas: Klaipėda

Standartinė Jacinta » 04 Gru 2007, 23:30

kad viens kito nesupratot! :lol:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 04 Gru 2007, 23:31

as tai supratau,apie ka klausia,tik svenis neikirto,kame reikalas :roll:

Vartotojo avataras
Jacinta
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 5310
Užsiregistravo: 26 Spa 2007, 12:10
Pliusai: 80
Miestas: Klaipėda

Standartinė Jacinta » 04 Gru 2007, 23:32

nu va! :roll: patiko spalvint? :wink:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 04 Gru 2007, 23:35

aga,patiko...bet daugiau nespalvinsiu,gali dar supykti :roll:

Vartotojo avataras
svenis
Dalyvis
Dalyvis
Pranešimai: 166
Užsiregistravo: 30 Lap 2007, 18:37
Pliusai: 0
Miestas: Klaipeda

Standartinė svenis » 04 Gru 2007, 23:35

Sianndien as nieko nesuprantu. :help: 021

Vartotojo avataras
Jacinta
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 5310
Užsiregistravo: 26 Spa 2007, 12:10
Pliusai: 80
Miestas: Klaipėda

Standartinė Jacinta » 04 Gru 2007, 23:36

nieko, bus geresniu dienu! :wink:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 11 Kov 2008, 20:21

Padažas prie mėsos

Su obuoliais. Topinambų gumbus sutarkuojame stambia tarka, pakepiname svieste. Obuolio skilteles patroškiname kol suminkštės nedideliame kiekyje vandens, viską pertriname per sietelį. Viską sumaišome, išplakame mikseriu iki purumo, įpilame grietinėlės.

Topinambų ir obuolių dedame lygiomis dalimis, įpilame 200g grietinėlės.

Skelbti atsakymą