OBUOLIŲ PYRAGAI

Galite pasidalinti savo mėgstamais receptais, arba pasidomėti, kaip gaminamas Jus dominantis patiekalas.

Moderatorius: Tutsi

Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
Skelbti atsakymą
Vartotojo avataras
Lilina
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 8898
Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pliusai: 101
Miestas: Kaunas/Mažeikiai

Standartinė Lilina » 08 Sau 2008, 10:48

Jo ten 4 plonučiai lakštai perdedami obuoliais...neliko vakar 8)
Paveikslėlis

Talija
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2016
Užsiregistravo: 26 Rgp 2007, 18:57
Pliusai: 1

Standartinė Talija » 08 Sau 2008, 10:49

Taip taip, tas pats. :wink: Man irgi beprotiškai skanu. :cook2:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 08 Sau 2008, 12:37

ir man jis labai skanus :wink:

Vartotojo avataras
AIRENE
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 3967
Užsiregistravo: 20 Gru 2006, 19:18
Pliusai: 0
Miestas: SIAULIAI

Standartinė AIRENE » 08 Sau 2008, 14:50

Ech,sugundei,labai skaniai atrodo!

Vartotojo avataras
duziki
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 5234
Užsiregistravo: 25 Rgs 2007, 19:02
Pliusai: 127
Miestas: crawley

Standartinė duziki » 08 Sau 2008, 15:05

EIK KEPTI :lol: IR AS NORECIAU, BET.......... :evil:

Vartotojo avataras
Lilina
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 8898
Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pliusai: 101
Miestas: Kaunas/Mažeikiai

Standartinė Lilina » 08 Sau 2008, 15:10

Anglijoj obuolių nera? :lol:
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
duziki
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 5234
Užsiregistravo: 25 Rgs 2007, 19:02
Pliusai: 127
Miestas: crawley

Standartinė duziki » 08 Sau 2008, 15:11

MILTU NETURIU :twisted: O I PARDUOTUVE NEGALIU EITI :evil:

Vartotojo avataras
AIRENE
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 3967
Užsiregistravo: 20 Gru 2006, 19:18
Pliusai: 0
Miestas: SIAULIAI

Standartinė AIRENE » 08 Sau 2008, 15:12

Tai ja,be miltu neiskepsi.

Vartotojo avataras
duziki
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 5234
Užsiregistravo: 25 Rgs 2007, 19:02
Pliusai: 127
Miestas: crawley

Standartinė duziki » 08 Sau 2008, 15:14

TAI VA :roll: KAIP UZSIMANIAU KANORS ISKEPTI :roll:

Talija
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2016
Užsiregistravo: 26 Rgp 2007, 18:57
Pliusai: 1

Standartinė Talija » 08 Sau 2008, 15:31

O kaiptik miltų nėra... :D

Vartotojo avataras
duziki
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 5234
Užsiregistravo: 25 Rgs 2007, 19:02
Pliusai: 127
Miestas: crawley

Standartinė duziki » 08 Sau 2008, 15:35

JAU TIKRAI, IR I PARDE NEGALIU EITI :evil:
TAI NESISEKA SIANDIEN :cry:

Talija
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2016
Užsiregistravo: 26 Rgp 2007, 18:57
Pliusai: 1

Standartinė Talija » 08 Sau 2008, 15:35

Va toks pyragiukas be miltų...... :roll:

STUDENTIŠKAS PYRAGAS

2 batonai
1 kg obuolių
1 šaukštelis cinamono
litras pieno
4 kiaušiniai
1,5 stiklinės cukraus
1 šaukštas aliejaus


Batoną supjaustyti nedidelėmis riekelėmis. Obuolius nulupti, išimti sėklas,
supjaustyti skiltelėmis.Pieną suplakti su kiaušiniais ir cukrumi. Batono gabalėlius mirkyti piene ir jais iškloti skardos dugną, pateptą aliejumi, taip, kad neliktų tarpelių. Ant
riekelių viršaus išdėlioti obuolių skilteles, pabarstyti cukrumi ir cinamonu.
Obuolių viršų užkloti mirkytomis batono riekelėmis. Jei liko pieno,
apšlakstykite batono paviršių. Ant viršaus užbarstykite cukrų ir cinamoną. Kepti
orkaitėje, kol gražiai pagels. Valgyti su šaltu pienu.

Vartotojo avataras
duziki
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 5234
Užsiregistravo: 25 Rgs 2007, 19:02
Pliusai: 127
Miestas: crawley

Standartinė duziki » 08 Sau 2008, 15:36

BATONO TIEK NETURIU :evil:

Vartotojo avataras
vitele
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 4578
Užsiregistravo: 20 Bal 2007, 15:16
Pliusai: 94
Miestas: Šiauliai

Standartinė vitele » 08 Sau 2008, 15:39

O atsimenu tokį per darbų pamokas kepdavom , skanu kaip būdavo :)

Talija
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2016
Užsiregistravo: 26 Rgp 2007, 18:57
Pliusai: 1

Standartinė Talija » 08 Sau 2008, 15:39

Pyragas be miltų
indelis kondensuoto pieno,
2 kiaušiniai,
0,5 šaukštelio geriamosios sodos,
sviesto formai tepti,
pagal skonį razinų,
riešutų, aguonų,
saulėgrąžų ar vaisių.



GAMINIMAS:

Viską gerai išmaišyti ir kepti 10 - 15 min.
Paskutinį kartą redagavo Talija 08 Sau 2008, 15:40, redaguota 1 kartą(us).

Vartotojo avataras
vitele
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 4578
Užsiregistravo: 20 Bal 2007, 15:16
Pliusai: 94
Miestas: Šiauliai

Standartinė vitele » 08 Sau 2008, 15:40

Tokio dar nesu bandžius :roll: Talija , darbuojies nuo dūšios, šaunuolė :luks:

Vartotojo avataras
duziki
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 5234
Užsiregistravo: 25 Rgs 2007, 19:02
Pliusai: 127
Miestas: crawley

Standartinė duziki » 08 Sau 2008, 15:41

NETURIU KONDENSUOTO PIENO :cry:

Talija
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2016
Užsiregistravo: 26 Rgp 2007, 18:57
Pliusai: 1

Standartinė Talija » 08 Sau 2008, 15:41

vitele rašė:O atsimenu tokį per darbų pamokas kepdavom , skanu kaip būdavo :)
Tą studentišką ir aš ne kartą badžiau. :wink:
Bet mano firminukas skaniau. 8)

Talija
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2016
Užsiregistravo: 26 Rgp 2007, 18:57
Pliusai: 1

Standartinė Talija » 08 Sau 2008, 15:42

duziki rašė:NETURIU KONDENSUOTO PIENO :cry:
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Vartotojo avataras
vitele
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 4578
Užsiregistravo: 20 Bal 2007, 15:16
Pliusai: 94
Miestas: Šiauliai

Standartinė vitele » 08 Sau 2008, 15:46

blin jokio recepto , kad Duziki tiktų :D :D :D

Vartotojo avataras
Jacinta
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 5310
Užsiregistravo: 26 Spa 2007, 12:10
Pliusai: 80
Miestas: Klaipėda

Standartinė Jacinta » 08 Sau 2008, 15:48

:laugh:

Vartotojo avataras
AIRENE
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 3967
Užsiregistravo: 20 Gru 2006, 19:18
Pliusai: 0
Miestas: SIAULIAI

Standartinė AIRENE » 08 Sau 2008, 15:52

O musu Talija atsigavus-receptas po recepto,net be miltu!!! :hypno:

Talija
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2016
Užsiregistravo: 26 Rgp 2007, 18:57
Pliusai: 1

Standartinė Talija » 08 Sau 2008, 15:57

AIRENE rašė:O musu Talija atsigavus-receptas po recepto,net be miltu!!! :hypno:
Visu pajėgumu dirbu. Paveikslėlis
---------------------------------------
Duziki, vistiek aš tau kokį nors receptą surasiu. :twisted: :twisted:

Talija
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2016
Užsiregistravo: 26 Rgp 2007, 18:57
Pliusai: 1

Standartinė Talija » 08 Sau 2008, 15:58

Tortas su chalva
250 g chalvos,
2 tryniai,
250 g sviesto,
100 g cukraus pudros,
apvalūs vafliai.

Su cukraus pudra ištrintus trynius sumaišyti su iki minkštumo šaukštu išsukta chalva, į ją įdėti išsuktą sviestą ir viską gerai išmaišyti. Gauta mase aptepti vaflius, sudėti juos vieną ant kito, perkelti ant švaraus pergamentinio popieriaus, pridengti lentele ir išnešti į šaltą vietą. Patiekiant galima supjaustyti.

Vartotojo avataras
duziki
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 5234
Užsiregistravo: 25 Rgs 2007, 19:02
Pliusai: 127
Miestas: crawley

Standartinė duziki » 08 Sau 2008, 16:01

NETURIU CHALVOS :cry:

Talija
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2016
Užsiregistravo: 26 Rgp 2007, 18:57
Pliusai: 1

Standartinė Talija » 08 Sau 2008, 16:03

duziki rašė:NETURIU CHALVOS :cry:
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Manų tortas su ananasais
3 kiaušiniai,
indelis konservuotų ananasų (400g),
75g manų kruopų,
300 plaktos grietinėlės,
graikinių riešutų.

Trynius išplakite su cukrumi. Du valgomuosius šaukštus ananasų sulčių sumaišykite su manų kruopomis ir tryniais. Supilkite išplaktus baltymus. Viską gerai išmaišykite. Gautą masę supilkite į šveistu išteptą formą. Kepkite orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje 40 minučių. Iškepus biskvitą perpjaukite per pusę. Apatinę dalį ištepkite plakta grietinėle ir išdėliokite ananasais, uždenkite kitą dalį, viršų ir šonus ištepkite grietinėle. Papuoškite ananasais ir graikiniais riešutais. Prieš patiekdami palaikykite kokią valandą ar dvi šaldytuve.

Talija
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2016
Užsiregistravo: 26 Rgp 2007, 18:57
Pliusai: 1

Standartinė Talija » 08 Sau 2008, 16:04

Pyragas, kurio nereikia kepti
0,5 kg. sausainių,
0,5 kg. varškės,
150 g. sviesto,
1 stiklinė cukraus, razinos, kakava, pienas.

Pertrinti varškę, sviestą bei cukrų. Padalinti masę į dvi dalis. Į vieną dalį įberti kakavos, į kitą razinas. Ant folijos išdėliojam piene mirkytus sausainius, ant jų varškę su razinomis, tuomet vėl sausainius, varškę su kakava ir vėl sausainius. Išvirti masę iš vieno šaukšto cukraus, 1 šaukšto vandens, 1 šaukšto sviesto ir užpilti pyragą. Pyragą šaldyti šaldytuve porą valandų. Vietoje kakavos bei razinų galima dėti bet ką, pagal skonį.

Vartotojo avataras
duziki
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 5234
Užsiregistravo: 25 Rgs 2007, 19:02
Pliusai: 127
Miestas: crawley

Standartinė duziki » 08 Sau 2008, 16:05

PIRMAM NETURIU ANANASU, O ANTRAM VARSKES :evil: NEVARK KAIMYNO PAPRASYSIU KAD GRYZDAMAS MILTU NUPIRKTU :wink:

Talija
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2016
Užsiregistravo: 26 Rgp 2007, 18:57
Pliusai: 1

Standartinė Talija » 08 Sau 2008, 16:10

Nevargstu, azartas buvo apėmęs. :D 8)
O kokį pyragą tada darysi? ;)

Vartotojo avataras
duziki
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 5234
Užsiregistravo: 25 Rgs 2007, 19:02
Pliusai: 127
Miestas: crawley

Standartinė duziki » 08 Sau 2008, 16:12

DAR PAGALVOSIU KOL GRIS :roll:

Skelbti atsakymą