MĖSOS PATIEKALAI
Moderatorius: Tutsi
Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Re: MĖSOS PATIEKALAI
Nugarinės kimštinukas
Nugarinės gabalą pamarinuojam su mėgstamais prieskoniais, padarom kišenę ir prikemšam įdaro, kuris padarytas iš :
Maasdam sūrio kubelių,
sviesto,
česnako smulkinto,
baziliko lapelių.
Kepam orkaitėje apie 40 minučių.
Nugarinės gabalą pamarinuojam su mėgstamais prieskoniais, padarom kišenę ir prikemšam įdaro, kuris padarytas iš :
Maasdam sūrio kubelių,
sviesto,
česnako smulkinto,
baziliko lapelių.
Kepam orkaitėje apie 40 minučių.
Re: MĖSOS PATIEKALAI
Nu skanumynais, Ramune, uzvertei cia!
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Re: MĖSOS PATIEKALAI
Kažkaip "užėjo" Eksperimentų norisi, matyt, pavasario laukimas taip mane veikia
- Tutsi
- Site Admin
- Pranešimai: 35795
- Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
- Pliusai: 794
- Miestas: Aukštaitijoje
Re: MĖSOS PATIEKALAI
o mane tas ale pavasaris kazkaip visiskai i kita puse veikia
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Re: MĖSOS PATIEKALAI
Nepasiduok
- Tutsi
- Site Admin
- Pranešimai: 35795
- Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
- Pliusai: 794
- Miestas: Aukštaitijoje
Re: MĖSOS PATIEKALAI
nepasiduodu..
Nugarines gabaleliai pamusti ir paprieskoniuoti, i vidu deta vistienos farsas su konservuotais ananasais, kepta orkaiteje.
Nugarines gabaleliai pamusti ir paprieskoniuoti, i vidu deta vistienos farsas su konservuotais ananasais, kepta orkaiteje.
- Prikabinti failai
-
- 106_0906.jpg (230.81 KiB) Peržiūrėta 11507 karus(ų)
- Tutsi
- Site Admin
- Pranešimai: 35795
- Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
- Pliusai: 794
- Miestas: Aukštaitijoje
Re: MĖSOS PATIEKALAI
marga saltiena
- Prikabinti failai
-
- 106_0902.jpg (203.69 KiB) Peržiūrėta 11507 karus(ų)
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Re: MĖSOS PATIEKALAI
Vyniotinį savaitgaliui bandysiu, o šaltiena..... Tris kartus dariau, ir visus tris kartus pati susivalgiau viską Kadangi viskas vyko 2 savaičių bėgyje, dabar ir pagalvot nebegaliu
Re: MĖSOS PATIEKALAI
vajetau, kaip čia viskas skanu , ir nugarinės kimštinuko noriu , ir šaltienos noriu ...IR APLAMAI VALGYT NOOOORIUUU!!!!!!!!
Re: MĖSOS PATIEKALAI
Labiausiai tai saltienos pasiilgau...
Re: MĖSOS PATIEKALAI
dievinu šaltieną su daaaug drebučių gerai,kad namie dar pusė dubenėlio yra po tokių foto, po darbo namo parlėkus,
pirmu taikymu ją dakalsiu
pirmu taikymu ją dakalsiu
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Re: MĖSOS PATIEKALAI
Nugarinės suktinukai pagal Beatą
Išmuštų karbonadų
Juostelėm pjaustytos paprikos,
Keleto griežinėlių chorizo dešros,
Mėsos prieskonių.
Ant paprieskoniuotos mėsos dedam dešros griežinėlių eilutę, ant jos paprikos juosteles, susukam, sutvirtinam krapštuku ir kepam .
Išmuštų karbonadų
Juostelėm pjaustytos paprikos,
Keleto griežinėlių chorizo dešros,
Mėsos prieskonių.
Ant paprieskoniuotos mėsos dedam dešros griežinėlių eilutę, ant jos paprikos juosteles, susukam, sutvirtinam krapštuku ir kepam .
Re: MĖSOS PATIEKALAI
per kompa persiduoda net, kaip skanu!
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Re: MĖSOS PATIEKALAI
Kepta nugarinė su bullvėmis
Nugarinė ( apie kg), pipirai juodieji, kartieji,
paprikos milteliai,
šalavijas, bazilikas,
aliejus, druska.
Mėsą priekoniuojam ir palaikom porą parų, vis "pamasažuojant. Imam foliją, dedam česnako skilteles, ant jų gabalą mėsos. Susukam ir kepam 220C apie 40 minučių. Išvystom ir dar apie valandą 200C temperatūroje. Tinka ir karšta, ir šalta, ir ant susmuštinių, ir į salotas.
Bulves nuplaunam labai jau atidžiai, susukam į foliją ir kepam kartu su mėsa apie vala
ndą.
Prie jų tinka padažiukas : majonezas, grietinė, garstyčios, krienai, j. pipirai ir druska.
Nugarinė ( apie kg), pipirai juodieji, kartieji,
paprikos milteliai,
šalavijas, bazilikas,
aliejus, druska.
Mėsą priekoniuojam ir palaikom porą parų, vis "pamasažuojant. Imam foliją, dedam česnako skilteles, ant jų gabalą mėsos. Susukam ir kepam 220C apie 40 minučių. Išvystom ir dar apie valandą 200C temperatūroje. Tinka ir karšta, ir šalta, ir ant susmuštinių, ir į salotas.
Bulves nuplaunam labai jau atidžiai, susukam į foliją ir kepam kartu su mėsa apie vala
ndą.
Prie jų tinka padažiukas : majonezas, grietinė, garstyčios, krienai, j. pipirai ir druska.
- Tutsi
- Site Admin
- Pranešimai: 35795
- Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
- Pliusai: 794
- Miestas: Aukštaitijoje
Re: MĖSOS PATIEKALAI
vyniotinis- viliotinis su zirneliais ir zuikis
- Prikabinti failai
-
- 106_1139.jpg (229.23 KiB) Peržiūrėta 11360 karus(ų)
- Tutsi
- Site Admin
- Pranešimai: 35795
- Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
- Pliusai: 794
- Miestas: Aukštaitijoje
Re: MĖSOS PATIEKALAI
krutineles suktinukas su farsu ir vaisiais
- Prikabinti failai
-
- DSCF5547.jpg (285.33 KiB) Peržiūrėta 11180 karus(ų)
- Tutsi
- Site Admin
- Pranešimai: 35795
- Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
- Pliusai: 794
- Miestas: Aukštaitijoje
Re: MĖSOS PATIEKALAI
saslykiukai
- Prikabinti failai
-
- DSCF5419.jpg (274.61 KiB) Peržiūrėta 11178 karus(ų)
-
- DSCF5417.jpg (286.49 KiB) Peržiūrėta 11178 karus(ų)
-
- DSCF5423.jpg (276.34 KiB) Peržiūrėta 11179 karus(ų)
Re: MĖSOS PATIEKALAI
Ir ko as cia ejau?