Kiaulienos "grybai"

Galite pasidalinti savo mėgstamais receptais, arba pasidomėti, kaip gaminamas Jus dominantis patiekalas.

Moderatorius: Tutsi

Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
Skelbti atsakymą
Vartotojo avataras
silsta
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1706
Užsiregistravo: 19 Spa 2006, 13:45
Pliusai: 5
Miestas: Kaunas

Kiaulienos "grybai"

Standartinė silsta » 29 Kov 2007, 11:37

VELYKŲ stalui....

Kiaulienos "grybai"
Reikės: kiaulienos faršo (riebesnio),
kiaulienos išpjovos (karbonado), prieskonių.

Iš kiaulienos išpjovos pasiruošiam (išmušam plonai) tiek gabaliukų didokų, kiek kepsnių darysime. Faršą pasiruošiam kaip kotletams. Imame vieną karbonado gabaliuką, į jo vidurį dedame gabaliuką faršo, formuojame "grybo" galvutę, užrišam siūliuku. Tada formuojam "grybo" kotą, prikemšam faršu ir apjuosiam likusiu karbonado "sijonuku". Žodžiu, pasidaro grybo kotas. Tokius "grybus" statom į kepimo formą, ir palaistant kepame. Iškepus nepamirškit nuimti siūlo nuo grybo galvutės. Gatavi atrodo labai gražiai sustatyti tarp salotų lapų ir paduoti į stalą. Skanaus :idea:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 29 Kov 2007, 11:43

ir paprasta,ir turetu buti grazu :luks:

Vartotojo avataras
daida
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 3484
Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 12:47
Pliusai: 51
Miestas: Vilnius

Standartinė daida » 29 Kov 2007, 15:07

Turėtų būti tikra stalo puošmena :D

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 29 Kov 2007, 16:46

o paskui ta puosmena tik niam niam :valg: ir ner puosmenos :laugh:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 03 Bal 2007, 17:10

Prisiminiau, kažkada su anyta darėm uošvio jubiliejuj kitokius grybus :P

Kepėm iš faršo apvalius, pailgus, bet bukais galais kotletus.
Juos tupdėm ant bulvių košės su žirneliais, dėjom po pusę pomidoro, kurie iš anksto buvo aptaškuoti majonezu.
Nieko ypatinga, bet lėkštė tikrai buvo puošni Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Hazel
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2086
Užsiregistravo: 11 Vas 2007, 13:45
Pliusai: 0

Standartinė Hazel » 03 Bal 2007, 18:50

tutsi rašė:o paskui ta puosmena tik niam niam :valg: ir ner puosmenos :laugh:
pritariu :D
man kartais pasitaiko savo kepiniams tokią gerą išvaizdą suteikti, kad net gaila valgyti :D ypač kai sausainius glajumi aplieju... :twisted:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 03 Bal 2007, 19:42

jeigu i juos tik ziuretume,tai ir kepti nereiketu daznai :roll: Karta iskepei ir metus ramu 043

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 03 Bal 2007, 19:51

tutsi rašė:jeigu i juos tik ziuretume,tai ir kepti nereiketu daznai :roll: Karta iskepei ir metus ramu 043
PaveikslėlisPaveikslėlis

Vartotojo avataras
Hazel
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2086
Užsiregistravo: 11 Vas 2007, 13:45
Pliusai: 0

Standartinė Hazel » 03 Bal 2007, 19:55

tutsi rašė:jeigu i juos tik ziuretume,tai ir kepti nereiketu daznai :roll: Karta iskepei ir metus ramu 043
:laugh:

Vartotojo avataras
Lilina
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 8898
Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pliusai: 101
Miestas: Kaunas/Mažeikiai

Standartinė Lilina » 06 Bal 2007, 15:40

Kad nelabai jau ir paprastas patiekalas atrodo: mesike atmušk, faršą sumaišyk, suformuok, užrišk, iškepk...nera raz-dva i gotovo....reikia paplušėti. Bet skaniai skaitosi ;)

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 06 Bal 2007, 18:00

o man tai neatrodo cia daug darbo :shock: Gal kol nepradedi daryti :wink:

Skelbti atsakymą