Mielai pavaišinčiau, bet kad tu taip toooolisinsan rašė:erneka NORIU TAVO DUONUUUUKES labai skaniai atrodo, ir taip norisi tokios siltos duonukes su sviestuku
Kepame duonkepėje
Moderatorius: Tutsi
Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
Re: Kepame duonkepėje
Re: Kepame duonkepėje
tai va, o jei siustum pastu pastininkas suvalgytuerneka rašė:Mielai pavaišinčiau, bet kad tu taip toooolisinsan rašė:erneka NORIU TAVO DUONUUUUKES labai skaniai atrodo, ir taip norisi tokios siltos duonukes su sviestuku
Re: Kepame duonkepėje
tai gal sveciu noretum jei dabar isvaziuociau tai ryt po pietu pas jumi jau buciauvitele rašė:lėksiu išbandyt ir aš šios duonelės
ale, jauciu duoneles nebut nei kvapo
Re: Kepame duonkepėje
Tai ta proga būtinai iškepsim
- Forelle
- Virtuozas
- Pranešimai: 11071
- Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
- Pliusai: 689
- Miestas: Kaunas
- Susisiekti:
Re: Kepame duonkepėje
Duonelių prikepus, bet niekaip receptų nesutvarkau nors pažado kepti kas savaitę laikausi. Šios savaitės duona
Grikių miltų duona su saulėgrąžomis
1 1/3 puodelio šilto vandens;
2 š. medaus;
½ puodelio grikių kruopų;
3 ¾ puodelio rupių kvietinių miltų;
1 ½ a.š. druskos;
1 ½ a.š. sausų mielių;
¼ puodelio saulėgrąžų.
Grikių kruopas pakepinti sausoje keptuvėje ir sumalti (taip paruošus duona bus aromatingesnė). Galima naudoti ir grikių miltus, bet imti ne ½ puodelio, o apie ¾.
Ingredientus sudėti pagal duonkepės rekomendacijas. Kepimo programa „Standart“.
Grikių miltų duona su saulėgrąžomis
1 1/3 puodelio šilto vandens;
2 š. medaus;
½ puodelio grikių kruopų;
3 ¾ puodelio rupių kvietinių miltų;
1 ½ a.š. druskos;
1 ½ a.š. sausų mielių;
¼ puodelio saulėgrąžų.
Grikių kruopas pakepinti sausoje keptuvėje ir sumalti (taip paruošus duona bus aromatingesnė). Galima naudoti ir grikių miltus, bet imti ne ½ puodelio, o apie ¾.
Ingredientus sudėti pagal duonkepės rekomendacijas. Kepimo programa „Standart“.
- Forelle
- Virtuozas
- Pranešimai: 11071
- Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
- Pliusai: 689
- Miestas: Kaunas
- Susisiekti:
Re: Kepame duonkepėje
ir labai skani. Dukrytė pasičiupo riekelę, minkštimą tečiui sumaitino, o pati plutą čiulpia, nes traški ir grikiai jaučiasi
- Forelle
- Virtuozas
- Pranešimai: 11071
- Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
- Pliusai: 689
- Miestas: Kaunas
- Susisiekti:
Re: Kepame duonkepėje
Gal kada įsigysi
- aksele
- Gurmanas
- Pranešimai: 1305
- Užsiregistravo: 19 Lap 2007, 21:15
- Pliusai: 5
- Miestas: vln
- Susisiekti:
Re: Kepame duonkepėje
na gal jau buvau uzsisvajojus,bet dar neskubu
Re: Kepame duonkepėje
kaip gardziai atrodo duonuke, as irgi pluteles noreciau. gal kada isigysiu duonkepe ir issikepsiu
- Forelle
- Virtuozas
- Pranešimai: 11071
- Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
- Pliusai: 689
- Miestas: Kaunas
- Susisiekti:
Re: Kepame duonkepėje
Nėra būtinybė, tai nėr ko ir skubėt. Gal dar kas padovanos
Re: Kepame duonkepėje
Labai skaniai tavo grikinukė, Forelle atrodo reiks mėgint kada O čia 750 g kepaliukui produktai?
O man uošvis iš Vokietijos kažkokių tamsių duonai specialių miltų mišinio parvežė, sakė nerealiai skani duoniukė gaunasi, reiks išmėgint, ir jums parodyt
O man uošvis iš Vokietijos kažkokių tamsių duonai specialių miltų mišinio parvežė, sakė nerealiai skani duoniukė gaunasi, reiks išmėgint, ir jums parodyt
- Forelle
- Virtuozas
- Pranešimai: 11071
- Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
- Pliusai: 689
- Miestas: Kaunas
- Susisiekti:
Re: Kepame duonkepėje
Aš nustačiau kad virš 750 g, nes ji sunki, drėgna.
Kažkokių specialių mišinių ir senukuose (atrodo) mačiau. Bet kažkaip ir taip kol kas gerai verčiuosi
Kažkokių specialių mišinių ir senukuose (atrodo) mačiau. Bet kažkaip ir taip kol kas gerai verčiuosi
Re: Kepame duonkepėje
Gal kas turi receptų duonos orkaitei, o ne duonkepei?
Re: Kepame duonkepėje
as turiu, bet reikai isversti is danu i lietuviu kalba, kai turesiu truputuka daugiau laiko idesiu.
- Rubine
- Patyręs dalyvis
- Pranešimai: 405
- Užsiregistravo: 05 Rgs 2007, 20:26
- Pliusai: 1
- Miestas: Panevezys
Re: Kepame duonkepėje
Superinė duonelė,kaip užsimaniau....su sviestuku.....
- Forelle
- Virtuozas
- Pranešimai: 11071
- Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
- Pliusai: 689
- Miestas: Kaunas
- Susisiekti:
Re: Kepame duonkepėje
Kokia duona konkrečiai domina? Turiu visokių receptų ir internetas pilnasŽivilė rašė:Gal kas turi receptų duonos orkaitei, o ne duonkepei?
Re: Kepame duonkepėje
Ruginė ir rupių kvietinių miltų.
- Forelle
- Virtuozas
- Pranešimai: 11071
- Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
- Pliusai: 689
- Miestas: Kaunas
- Susisiekti:
Re: Kepame duonkepėje
Visas duonas renkuosi iš čia (atfiltruota, kad būtų kepama orkaitėje)
http://www.recipezaar.com/recipes.php?q ... ecipes.php
Bandau tas, kurių aukštas įvertinimas, dar komentarus pasiskaitau, nes pora bandžiau be įvertinimo ir nieko gero nesigavo tai geriau jau kepti pagal kitų išbandytus receptus
P.S. Nukopijuok adresą į naršyklę, nes neleidžia kažkodėl viso įdėt
http://www.recipezaar.com/recipes.php?q ... ecipes.php
Bandau tas, kurių aukštas įvertinimas, dar komentarus pasiskaitau, nes pora bandžiau be įvertinimo ir nieko gero nesigavo tai geriau jau kepti pagal kitų išbandytus receptus
P.S. Nukopijuok adresą į naršyklę, nes neleidžia kažkodėl viso įdėt
Re: Kepame duonkepėje
Forelle, dėkui labai.
- Forelle
- Virtuozas
- Pranešimai: 11071
- Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
- Pliusai: 689
- Miestas: Kaunas
- Susisiekti:
Re: Kepame duonkepėje
Tvarkau po tuputį savo nuotraukas ir receptus. Dar viena duonelė. Ši turėjo gerų atsiliepimų, tai išbandžiau. Patiko, bet... trūko bananiškumo.
Bananinė duona
½ puodelio šilto vandens;
1 š sviesto arba aliejaus;
3 š. medaus;
1 kiaušinis;
1 a.š. vanilinio cukraus;
1 puodelis (237 ml) rupių kvietinių miltų;
1 ¼ puodelio paprastų miltų;
1 nedidelis bananas, supjaustytas riekelėmis;
1 ½ a.š. aguonų (nebūtina);
½ a.š. druskos;
1 ½ a.š. sausų mielių.
Produktus sudėti pagal duonkepės reikalavimus. Kepimo režimas :Standartinis“.
P.S. Maišymo metu stebėti ar labai skysta tešla (priklauso nuo banano, kiaušinio dydžių). Jeigu tešla per skysta, vis įberti po šaukštą paprastų miltų. Aš dėjau vidutinio dydžio bananą ir L dydžio kiaušinį, tai miltų bėriau 2 puodelius.
Bananinė duona
½ puodelio šilto vandens;
1 š sviesto arba aliejaus;
3 š. medaus;
1 kiaušinis;
1 a.š. vanilinio cukraus;
1 puodelis (237 ml) rupių kvietinių miltų;
1 ¼ puodelio paprastų miltų;
1 nedidelis bananas, supjaustytas riekelėmis;
1 ½ a.š. aguonų (nebūtina);
½ a.š. druskos;
1 ½ a.š. sausų mielių.
Produktus sudėti pagal duonkepės reikalavimus. Kepimo režimas :Standartinis“.
P.S. Maišymo metu stebėti ar labai skysta tešla (priklauso nuo banano, kiaušinio dydžių). Jeigu tešla per skysta, vis įberti po šaukštą paprastų miltų. Aš dėjau vidutinio dydžio bananą ir L dydžio kiaušinį, tai miltų bėriau 2 puodelius.
- Lilina
- Virtuozas
- Pranešimai: 8898
- Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
- Pliusai: 101
- Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Re: Kepame duonkepėje
Tuoj susigundysiu nusipirkt duonkėpę
- Forelle
- Virtuozas
- Pranešimai: 11071
- Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
- Pliusai: 689
- Miestas: Kaunas
- Susisiekti:
Re: Kepame duonkepėje
Mano jau dvi draugės susigundė ir nusipirko, trečia vis dar gundosi
- Lilina
- Virtuozas
- Pranešimai: 8898
- Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
- Pliusai: 101
- Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Re: Kepame duonkepėje
Daug ji vietos užima?
- Forelle
- Virtuozas
- Pranešimai: 11071
- Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
- Pliusai: 689
- Miestas: Kaunas
- Susisiekti:
Re: Kepame duonkepėje
Žiūrint kokią pirksi, bet šiaip nemažai. Laikau visoje dėžėje ant žemės, nes niekur netelpa
Re: Kepame duonkepėje
Forelle rašė:Mano jau dvi draugės susigundė ir nusipirko, trečia vis dar gundosi
O gal žinai kokias jos pirko, nes aš su kiekviena diena vis labiau jos noriu, tik niekaip neapsisprendžiu kokią pirkti.
Re: Kepame duonkepėje
Kažin kaip šita
http://www.hobbyhall.lt/netshop/kitchen ... _2255.html
gal kas turit, ir kaip jos kaina, čia brangu ar normalu ?
http://www.hobbyhall.lt/netshop/kitchen ... _2255.html
gal kas turit, ir kaip jos kaina, čia brangu ar normalu ?