Kepame duonkepėje
Moderatorius: Tutsi
Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
- pyp
- Virtuozas
- Pranešimai: 4445
- Užsiregistravo: 14 Rgp 2007, 15:41
- Pliusai: 25
- Miestas: Kaunas
- Susisiekti:
Re: Kepame duonkepėje
as ir idesiu viena recepta duonos, bet ten pradiniam raugui vistiek reikia mieliu
- Forelle
- Virtuozas
- Pranešimai: 11071
- Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
- Pliusai: 689
- Miestas: Kaunas
- Susisiekti:
Re: Kepame duonkepėje
Yra raugas su jogurtu. Erneka man atrodo įmetus.
Tina, moliūginė duonelė atrodo nuostabiai Aš irgi bandžiau panašią kepti, ten tik pyragas skaitėsi, nes saldesnis, bet pamiršau mielių įdėti. Tai gavosi toks įdomus kepinys, bet susivalgė neblogai
Tina, moliūginė duonelė atrodo nuostabiai Aš irgi bandžiau panašią kepti, ten tik pyragas skaitėsi, nes saldesnis, bet pamiršau mielių įdėti. Tai gavosi toks įdomus kepinys, bet susivalgė neblogai
- pyp
- Virtuozas
- Pranešimai: 4445
- Užsiregistravo: 14 Rgp 2007, 15:41
- Pliusai: 25
- Miestas: Kaunas
- Susisiekti:
Re: Kepame duonkepėje
Paprasta juoda ruginė duona
10 kg sijotų ruginių miltų
5 l vandens
100 g druskos
raugo
Raugo ruošimas:
Raugui paruošti reikia 0,5 kg ruginių miltų, 50 g mielių, 1-1,5 l šilto vandens.
Mielės ištirpinamos mažame kiekyje šilto (30-37C) pasaldinto vandens, viršus truputį apibarstomas miltais.
Mielėms pradėjus kilti, suberiami miltai, supilamas vanduo ir viskas gerai išmaišoma. Ant tešlos paviršiaus užpilamas plonas ruginių miltų sluoksnis.
Taip išminkyta raugo tešla uždengiama linine medžiaga ir rauginama 20-24 valandas. laikyti reikia šiltoje patalpoje.
Tešlos rauginimas:
Tešlai rauginti skirtame inde maišoma receptūroje nurodytas trečdalis miltų, du trečdaliai jau paruošto raugo. Vandens pilama tiek, kad tešla būtų skysta. Viskas gerai išmaišoma. Paviršius apibarstomas miltais. Uždengiama ir laikoma šiltai apie 18 valandų.
Likusi dalis raugo paliekama kitam duonos kepimui. Jį patartina laikyti stikliniame inde uždengus plastmasiniu dangteliu vėsioje vietoje (geriausia šaldytuve)
Į išrūgusią tešlą sudedamas visas žaliavų kiekis. Labai gerai išminkoma ir paliekama 4 valandoms, kad tešla pakiltų.
Dažniausiai duona kepama skardinėse dujinių ar elektrinių viryklių orkaitėms pritaikytose formose.
Prieš sudedant tešlą, formą rekomenduojama ištepti riebalais ir pabarstyti miltais. Duonos aromatui pagerinti formos dugną iškloti švariais sausais ajerais ar kopūstų lapais.
Į paruoštą formą dedami iš išrūgusios tešlos suformuoti kepalai. paviršiuje padaromas piešinys.
Kepant labai svarbu žinoti ar greitai įšyla orkaitė ir ar ilgai joje laikosi šiluma. orkaitę reikia įkaitinti iki 280-290C. Jei nėra termometro, aplinkos karštumą galima išmėginti įberiant sauja stambių miltų. jei miltai ruduojapo truputį nedegdami - orkaitė yra vidutinio karštumo (tinka kepti nedidelius duonos kepaliukus). Jei miltai dega su dūmais ir greitai suanglėja - orkaitę reikia pravėdinti. (Manau šie bajeriai labiau tinka krosnims, nes dabar visur orkaitėse yra termometrai).
Labai svarbu laiku išimti duoną. Per anksti išėmus - duona greit supuola. Todėl prieš išimant į duoną reikia įsmeigti ilgą pagaliuką. Jei ištraukus jį, jis bus sausas, vadinasi duona iškepus, jei apsivelia - reikia dar kept.
Iškepta duona padedama ant medinio pagrindo, paviršius apšlakstomas (nerašo kuom, galbūt vandeniu?) ir uždengiamas švariu lininiu rankšluosčiu, kol atauš (2-3 valandoms)
Aušinamą duoną reikia saugoti nuo skersvėjų.
Plikyta juoda duona
10 kg ruginių pikliuotų miltų
4 l vandens
130 g druskos
raugo
200 g kmynų
Trečdalį receptūroje nurodyto miltų kiekio įberti į dubenį, užplikyti verdančiu vandeniu, sudėti 2/3 raugo ir išmaišyti.
Masei ataušus apibarstyti miltais, šiltai apdengti švariu lininiu rankšluosčiu ir leisti pakilti (11-12 valandų).
Sudėti likusius miltus, kmynus, druską, gerai išmaišyti, apdengti ir vėl leisti pakilti.
praėjus 6-8 valandoms, t.y. duonai pakilus, kepama gerai įkaitintoje orkaitėje 2-2,5 valandas.
10 kg sijotų ruginių miltų
5 l vandens
100 g druskos
raugo
Raugo ruošimas:
Raugui paruošti reikia 0,5 kg ruginių miltų, 50 g mielių, 1-1,5 l šilto vandens.
Mielės ištirpinamos mažame kiekyje šilto (30-37C) pasaldinto vandens, viršus truputį apibarstomas miltais.
Mielėms pradėjus kilti, suberiami miltai, supilamas vanduo ir viskas gerai išmaišoma. Ant tešlos paviršiaus užpilamas plonas ruginių miltų sluoksnis.
Taip išminkyta raugo tešla uždengiama linine medžiaga ir rauginama 20-24 valandas. laikyti reikia šiltoje patalpoje.
Tešlos rauginimas:
Tešlai rauginti skirtame inde maišoma receptūroje nurodytas trečdalis miltų, du trečdaliai jau paruošto raugo. Vandens pilama tiek, kad tešla būtų skysta. Viskas gerai išmaišoma. Paviršius apibarstomas miltais. Uždengiama ir laikoma šiltai apie 18 valandų.
Likusi dalis raugo paliekama kitam duonos kepimui. Jį patartina laikyti stikliniame inde uždengus plastmasiniu dangteliu vėsioje vietoje (geriausia šaldytuve)
Į išrūgusią tešlą sudedamas visas žaliavų kiekis. Labai gerai išminkoma ir paliekama 4 valandoms, kad tešla pakiltų.
Dažniausiai duona kepama skardinėse dujinių ar elektrinių viryklių orkaitėms pritaikytose formose.
Prieš sudedant tešlą, formą rekomenduojama ištepti riebalais ir pabarstyti miltais. Duonos aromatui pagerinti formos dugną iškloti švariais sausais ajerais ar kopūstų lapais.
Į paruoštą formą dedami iš išrūgusios tešlos suformuoti kepalai. paviršiuje padaromas piešinys.
Kepant labai svarbu žinoti ar greitai įšyla orkaitė ir ar ilgai joje laikosi šiluma. orkaitę reikia įkaitinti iki 280-290C. Jei nėra termometro, aplinkos karštumą galima išmėginti įberiant sauja stambių miltų. jei miltai ruduojapo truputį nedegdami - orkaitė yra vidutinio karštumo (tinka kepti nedidelius duonos kepaliukus). Jei miltai dega su dūmais ir greitai suanglėja - orkaitę reikia pravėdinti. (Manau šie bajeriai labiau tinka krosnims, nes dabar visur orkaitėse yra termometrai).
Labai svarbu laiku išimti duoną. Per anksti išėmus - duona greit supuola. Todėl prieš išimant į duoną reikia įsmeigti ilgą pagaliuką. Jei ištraukus jį, jis bus sausas, vadinasi duona iškepus, jei apsivelia - reikia dar kept.
Iškepta duona padedama ant medinio pagrindo, paviršius apšlakstomas (nerašo kuom, galbūt vandeniu?) ir uždengiamas švariu lininiu rankšluosčiu, kol atauš (2-3 valandoms)
Aušinamą duoną reikia saugoti nuo skersvėjų.
Plikyta juoda duona
10 kg ruginių pikliuotų miltų
4 l vandens
130 g druskos
raugo
200 g kmynų
Trečdalį receptūroje nurodyto miltų kiekio įberti į dubenį, užplikyti verdančiu vandeniu, sudėti 2/3 raugo ir išmaišyti.
Masei ataušus apibarstyti miltais, šiltai apdengti švariu lininiu rankšluosčiu ir leisti pakilti (11-12 valandų).
Sudėti likusius miltus, kmynus, druską, gerai išmaišyti, apdengti ir vėl leisti pakilti.
praėjus 6-8 valandoms, t.y. duonai pakilus, kepama gerai įkaitintoje orkaitėje 2-2,5 valandas.
- pyp
- Virtuozas
- Pranešimai: 4445
- Užsiregistravo: 14 Rgp 2007, 15:41
- Pliusai: 25
- Miestas: Kaunas
- Susisiekti:
Re: Kepame duonkepėje
Savaitgali vaziuosiu pas mociute, stengsiuos nepamirst paklaust kaip ji kepdavo duona...ir paciai baisiai idomu
Re: Kepame duonkepėje
Radau Moters savaitgalio virtuvėje. Ten rašo, kad tikrą raugą padaryti yra gana sudėtinga, labai svarbu neperrauginti Į raugą vietoje vandens patartina įpilti pusę stiklinės gero rūgusios pieno, bet ne kefyro. Kiekiai gigantiški, pasikoreguosite pagal save.
0,5kg ruginių rupių miltų
50g šviežių mielių
1-1,5l vasarošilčio vandens
Visi produktai sumaišomi ir laikomi šiltai (bet ne per šiltai!), kad įrūgtų. Maždaug po 24 val. jis tinka duonai užraugti. Pagamintame rauge yra ne tik mielių grybelio, bet ir pieno rūgšties bakterijų bei jų pagamintos pieno rūgšties, kuri suteikia duonai malonų saldžiarūgštį skonį. Nuo vyraujančių rauge bakterijų skiriasi raugo ir duonos skonis.
Promočiutės duona
10kg rupių ruginių miltų
5l vandens
100g druskos, kmynų raugo ( čia kažkokia klaida matyt žurnale pasitaikė, man rodos turi būti 100g raugo ir tada pagal skonį druskos ir kmynų)
Skaniausia, kai pusė sumaišyti skirtų miltų užplikoma vandeniu ir pastačius šiltai laukiama, kol susąla (t.y. prieš pradėdama rūgti tešla iš pradžių būna saldi). Laukti teks nuo 3 iki 12val. Kai susidaro oro burbuliukų, supilamas gerai išmaišytas raugas, dalimis suberiami likę sausi miltai ir minkoma, kol tešla nebelimpa prie rankų, arba, kaip sakydavo apie nelengvą minkymo procesą, kol sienos bus šlapios. Išminkytos tešlos paviršius išlyginamas (būtinai ranka būdavo įspaudžiamas kryžiaus ženklas) ir paliekama 18-20 val., kol pakyla. Tuomet ant lentos daromi pailgi kepaliukai, jie sudedami, pvz.: ant kopūsto lapų (2 lapai sudedami vienas ant kito). Kad duona būtų skanesnė, į tešlą galima dėti kmynų, o miltai būtinai turi būti rupūs.
Viską kopijavau, nieko savo nepridėjau. Apie patį kepimo procesą nieko neužsiminima, tad nieko ir nekomentuoju. Rauge pasirodo vis dėlto deda mieles. Būtų vat labai įdomu sužinoti, kaip pyp močiutė duoną kepė. Manau, autentiškumas garantuotas
0,5kg ruginių rupių miltų
50g šviežių mielių
1-1,5l vasarošilčio vandens
Visi produktai sumaišomi ir laikomi šiltai (bet ne per šiltai!), kad įrūgtų. Maždaug po 24 val. jis tinka duonai užraugti. Pagamintame rauge yra ne tik mielių grybelio, bet ir pieno rūgšties bakterijų bei jų pagamintos pieno rūgšties, kuri suteikia duonai malonų saldžiarūgštį skonį. Nuo vyraujančių rauge bakterijų skiriasi raugo ir duonos skonis.
Promočiutės duona
10kg rupių ruginių miltų
5l vandens
100g druskos, kmynų raugo ( čia kažkokia klaida matyt žurnale pasitaikė, man rodos turi būti 100g raugo ir tada pagal skonį druskos ir kmynų)
Skaniausia, kai pusė sumaišyti skirtų miltų užplikoma vandeniu ir pastačius šiltai laukiama, kol susąla (t.y. prieš pradėdama rūgti tešla iš pradžių būna saldi). Laukti teks nuo 3 iki 12val. Kai susidaro oro burbuliukų, supilamas gerai išmaišytas raugas, dalimis suberiami likę sausi miltai ir minkoma, kol tešla nebelimpa prie rankų, arba, kaip sakydavo apie nelengvą minkymo procesą, kol sienos bus šlapios. Išminkytos tešlos paviršius išlyginamas (būtinai ranka būdavo įspaudžiamas kryžiaus ženklas) ir paliekama 18-20 val., kol pakyla. Tuomet ant lentos daromi pailgi kepaliukai, jie sudedami, pvz.: ant kopūsto lapų (2 lapai sudedami vienas ant kito). Kad duona būtų skanesnė, į tešlą galima dėti kmynų, o miltai būtinai turi būti rupūs.
Viską kopijavau, nieko savo nepridėjau. Apie patį kepimo procesą nieko neužsiminima, tad nieko ir nekomentuoju. Rauge pasirodo vis dėlto deda mieles. Būtų vat labai įdomu sužinoti, kaip pyp močiutė duoną kepė. Manau, autentiškumas garantuotas
- pyp
- Virtuozas
- Pranešimai: 4445
- Užsiregistravo: 14 Rgp 2007, 15:41
- Pliusai: 25
- Miestas: Kaunas
- Susisiekti:
Re: Kepame duonkepėje
bijau, kad tik su raugu nebutu taip, kad mociute ji is savo mamos pasieme ar panasiai...bet tikiuosi zinos kaip ji padaryti
Re: Kepame duonkepėje
Mano teta turėjo kepyklėlę ir kepdavo naminę duoną bei pyragą. Būtinai paklausiu kaip ji raugo pasiruošdavo ir kaip vykdavo visas procesas.
- Dora
- Gurmanas
- Pranešimai: 1266
- Užsiregistravo: 08 Rgs 2009, 08:52
- Pliusai: 10
- Miestas: Kupiskis - Kaunas
Re: Kepame duonkepėje
mano mociute taip pat kepdavo namine duona,tai as maza visada tesla valgydavau,tokia saldi,o duona kai iskepdavo,tai nepalyginsi su pirktinem.reiks ir man paklaust grizus recepto
- pyp
- Virtuozas
- Pranešimai: 4445
- Užsiregistravo: 14 Rgp 2007, 15:41
- Pliusai: 25
- Miestas: Kaunas
- Susisiekti:
Re: Kepame duonkepėje
nu va prissaudysiu receptu, tetis ruosiasi sumuryt peciu ziema...oj tai kepsiu beliks paprasyt, kad duonkubili koki isdroztu
- Dora
- Gurmanas
- Pranešimai: 1266
- Užsiregistravo: 08 Rgs 2009, 08:52
- Pliusai: 10
- Miestas: Kupiskis - Kaunas
Re: Kepame duonkepėje
tai gerai ir bus namines duonos,o mes pirkom sodyba tai slibinenas pirmoj vietoj duonkepi nuverte,ot siknius,mano mociute pamate,durniais isvadino... istikruju man tai patinka senas tradicijas puoselet musu seimos ir duona taip pat noreciau moket kept
- Tutsi
- Site Admin
- Pranešimai: 35795
- Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
- Pliusai: 794
- Miestas: Aukštaitijoje
Re: Kepame duonkepėje
TIKRAI NEPROTINGAI PASIELGE ISGRIAUDAMAS Dabar jau mazai kas moka gerus duonkepius pastatyti
- Dora
- Gurmanas
- Pranešimai: 1266
- Užsiregistravo: 08 Rgs 2009, 08:52
- Pliusai: 10
- Miestas: Kupiskis - Kaunas
Re: Kepame duonkepėje
Ne tik neprotingai bet ir kvailai,labai jau modernizuot ta trobele nori,o man autentika,medis patinka,ka dabar bepadarysi bet yra dar kaime kas turi duonkepius,geros bobulytes tai isileidzia,kai nori ka prasikept..vestuvems irgi viska kepem tik peciuose,skonis dieviskas
- Tutsi
- Site Admin
- Pranešimai: 35795
- Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
- Pliusai: 794
- Miestas: Aukštaitijoje
Re: Kepame duonkepėje
pas mus kaime dar niekas negriove peciaus ir nesiruosia griauti... atvirksciai iesko, kas galetu ji palopyti
Re: Kepame duonkepėje
Pavydžiu tiems, kas turi pečius ar galimybę juose ką nors pasikepti . Įsivaizduoju, kaip būtų skanu jame pakeptas koks nors kugelis ar duonukė
- Dora
- Gurmanas
- Pranešimai: 1266
- Užsiregistravo: 08 Rgs 2009, 08:52
- Pliusai: 10
- Miestas: Kupiskis - Kaunas
Re: Kepame duonkepėje
tai nera ko lygint su ant dujines ruostu maistu,nes pas mociute visada valgydavom tik ruosta peciui maista
- pyp
- Virtuozas
- Pranešimai: 4445
- Užsiregistravo: 14 Rgp 2007, 15:41
- Pliusai: 25
- Miestas: Kaunas
- Susisiekti:
Re: Kepame duonkepėje
tai va mergikes, apklausiau mociute del duonos, pasirodo kai ji istekejusi uz mano dieduko atejo gyvent pas ji ir uosvius, jau duonkubilis su raugu buvo - uosvienes....ji kaip ir paveldejo ji...bet vistiek lekem i svirna radom duonkubili ir bandem nugramdyti truputi raugo...aisku paskutini karta duona ji kepe pries 20 metu ir prigramdem tik koki sauktsa, bandysiu uzpilt vandenuku, gal dar atsigaus
O seip mociute sake galima paimt tikros rugines duonos riekeles uzpilt siltu vandeniu, istirpint, uzpilt ruginiu miltu truputi ir turetu pradet rugti O senoveje i rugine duona irgi dedavo kartais mieliu, tiesiog, kad graziau iskiltu...tiek tiek is manes ziniu
O seip mociute sake galima paimt tikros rugines duonos riekeles uzpilt siltu vandeniu, istirpint, uzpilt ruginiu miltu truputi ir turetu pradet rugti O senoveje i rugine duona irgi dedavo kartais mieliu, tiesiog, kad graziau iskiltu...tiek tiek is manes ziniu
- Tutsi
- Site Admin
- Pranešimai: 35795
- Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
- Pliusai: 794
- Miestas: Aukštaitijoje
Re: Kepame duonkepėje
va va, man uosviene taip sake- paimk juodos namines duonos ir uzpilusi palaikyk Gal reikia pameginti
- pyp
- Virtuozas
- Pranešimai: 4445
- Užsiregistravo: 14 Rgp 2007, 15:41
- Pliusai: 25
- Miestas: Kaunas
- Susisiekti:
Re: Kepame duonkepėje
as meginsiu tikraiTutsi rašė:va va, man uosviene taip sake- paimk juodos namines duonos ir uzpilusi palaikyk Gal reikia pameginti
Re: Kepame duonkepėje
Aš irgi į kaimą nulėkusi sužinojau gi, kad mano a.a. močiutė mylima kepė duonelę. Ir duonkepis pasirodo yra (kuriuo aš aišku naudotis nemoku). Va, ir klėty yra tas duonkubilis. Bet neapžiūrėjau. Mažu reiks nueit pažiūrėt, gal atrasiu ir aš ką nors gero
- Dora
- Gurmanas
- Pranešimai: 1266
- Užsiregistravo: 08 Rgs 2009, 08:52
- Pliusai: 10
- Miestas: Kupiskis - Kaunas
Re: Kepame duonkepėje
pas mus tai yra visas arsenalas duonai kepti,mociutes palikimas,dar grizus pas teta leksiu ten mociutes turi but lyze duonai pasaut i krosni
- pyp
- Virtuozas
- Pranešimai: 4445
- Užsiregistravo: 14 Rgp 2007, 15:41
- Pliusai: 25
- Miestas: Kaunas
- Susisiekti:
Re: Kepame duonkepėje
nugi nusprendziau pradet bandymus su duona siandien....uzsimaisiau miltu raugui...darau pagal Oliverio recepta, po savaites bus matyt kas gausis....po to sekantis bandymas bus juodos rugines duonos uzmerkimas
pasiguosiu: prakeikta maxima isime is apyvartos mano megiamiausia duona "Rugelis"...arba ja dabar tik hiperiuose galima rast
pasiguosiu: prakeikta maxima isime is apyvartos mano megiamiausia duona "Rugelis"...arba ja dabar tik hiperiuose galima rast
- pyp
- Virtuozas
- Pranešimai: 4445
- Užsiregistravo: 14 Rgp 2007, 15:41
- Pliusai: 25
- Miestas: Kaunas
- Susisiekti:
Re: Kepame duonkepėje
Iskepiau rugine duona pagal Oliveri...laabai skanu
Pirmadienis: Dubenyje sumaišykite 500 g ruginių miltų įpylę tiek vandens, kad gautųsi minkšta tešla. išneskite va;andai į lauką, paskui pastatykite šiltoje vietoje ir uždenkite maistine plėvele.
Antradienis: Pradės kilti burbulai. Nieko nedarykite.
Trečiadienis: Įmaišykite saują miltų ir šlakelį vandens, kad tešla pasidarytų tokio pat tirštumo kaip pirmadienį. Uždenkite ir vėl palikite
Ketvirtadienis: Nieko nedarykite.
Penktadienis: Į tešlą įmaišykite 1 kg miltų, paskui įpilkite tiek vandens, kad tešla būtų minkšta, bet neliptų prie rankų. Minkykite ją geras 5 minutes. Prieš berdami druską atidėkite 500 g tešlos kitam kartui, uždenkite ir pastatykite į šalį. Kitą dieną viską galima bus pradėti iš pradžių, t.y. vėl rauginti tešlą duonos kepmui. (Į tešlą dar dėjau šiek tiek cukraus ir kmynų). Suformuokite kepalą ir įdėkite į dubenį. Užklokite rankšluostėliu ir palikite 14 valandų.
Šeštadienio rytas: Įkaitinkite orkaitę iki 190C temperatūros. Atsargiai išverkite tešlą į riebalais išteptą ir miltais pabarsytą formą. (aš dugną išklojau kopūsto lapais). Viršų aptepkite riebalais ir kepkite kol apskrus.
Pirmadienis: Dubenyje sumaišykite 500 g ruginių miltų įpylę tiek vandens, kad gautųsi minkšta tešla. išneskite va;andai į lauką, paskui pastatykite šiltoje vietoje ir uždenkite maistine plėvele.
Antradienis: Pradės kilti burbulai. Nieko nedarykite.
Trečiadienis: Įmaišykite saują miltų ir šlakelį vandens, kad tešla pasidarytų tokio pat tirštumo kaip pirmadienį. Uždenkite ir vėl palikite
Ketvirtadienis: Nieko nedarykite.
Penktadienis: Į tešlą įmaišykite 1 kg miltų, paskui įpilkite tiek vandens, kad tešla būtų minkšta, bet neliptų prie rankų. Minkykite ją geras 5 minutes. Prieš berdami druską atidėkite 500 g tešlos kitam kartui, uždenkite ir pastatykite į šalį. Kitą dieną viską galima bus pradėti iš pradžių, t.y. vėl rauginti tešlą duonos kepmui. (Į tešlą dar dėjau šiek tiek cukraus ir kmynų). Suformuokite kepalą ir įdėkite į dubenį. Užklokite rankšluostėliu ir palikite 14 valandų.
Šeštadienio rytas: Įkaitinkite orkaitę iki 190C temperatūros. Atsargiai išverkite tešlą į riebalais išteptą ir miltais pabarsytą formą. (aš dugną išklojau kopūsto lapais). Viršų aptepkite riebalais ir kepkite kol apskrus.
- Prikabinti failai
-
- IMG_0028.JPG (65.58 KiB) Peržiūrėta 5728 karus(ų)
- Forelle
- Virtuozas
- Pranešimai: 11071
- Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
- Pliusai: 689
- Miestas: Kaunas
- Susisiekti:
Re: Kepame duonkepėje
Šaunuolė kaip visada. Įtariu, kad labai skani. Aš nesiryžtu tiek dienų terliotis
Re: Kepame duonkepėje
Nesu dar naminės duonos ragavusi . Įtariu, kad turėtų būti skanu . Bet tiek laiko irgi nesiryžčiau daryti
- pyp
- Virtuozas
- Pranešimai: 4445
- Užsiregistravo: 14 Rgp 2007, 15:41
- Pliusai: 25
- Miestas: Kaunas
- Susisiekti:
Re: Kepame duonkepėje
tai kad to darbo mazai...2 dienas isviso nereikia nieko daryt, kitas tik pamakaluot kelias minutes ir viskas