JŪROS KOPŪSTAI
Moderatorius: Tutsi
Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
Paprastai:tutsi rašė:kiek zmoniu tiek nuomoniu o kaip jas darai
Riebaluose virti pyragėliai su jūros kopūstais
0,5 kg miltų,
200 ml pieno,
20 g mielių,
1 šaukštelis cukraus
3 kiaušiniai,
50 g margarino, truputi druskos,
įdarui jūros kopūstų su daržovėmis.
Aliejaus ar riebalų virimui.
Mielės sutrupinamos ir užberiamos šaukšteliu cukraus. Pienas pašildomas iki 25 - 30 laipsnių temperatūros ir užpilamas ant mielių. Persijoti 50 g miltų ir sumaišyti su mielėmis. Indą pastatyti šiltai ir kildinti 20 min. Kiaušinius išsukti su cukrumi. Išlydyti margariną. Kai tešlą pakyla, maišyti rankomis ir suberti likusius miltus, pasūdyti, supilti kiaušinius. Į suminkytą tešlą supilti margariną ir dar kartą gerai suminkyti. Tešlą uždengti ir 1 val. laikyti šiltai, kad pakiltų. Paruoštą tešlą iųkočioti ir supjaustyti vienodo dydžio gabalėliais. Ant kiekvieno gabalėlio padėti po šaukštą įdaro, sulenkti tešlos gabalėlius ir užspausti galus. Virti karštame aliejuje.