DARŽOVIŲ MARINAVIMAS, KONSERVAVIMAS.

Galite pasidalinti savo mėgstamais receptais, arba pasidomėti, kaip gaminamas Jus dominantis patiekalas.

Moderatorius: Tutsi

Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
Skelbti atsakymą
Vartotojo avataras
Nicole
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 4670
Užsiregistravo: 09 Rgp 2009, 02:26
Pliusai: 56
Miestas: Marburg

Re: DARŽOVIŲ MARINAVIMAS, KONSERVAVIMAS.

Standartinė Nicole » 17 Rgs 2016, 02:02

daida rašė:Agurkų džemas
Šį džemą patiekite prie kietųjų sūrių.
Galima tik pasvajot,kai cia normaliu agurku nemacius,o maniskiai tik 2 ir tie patys peraugo(mb priziurejo,kol darbe buvau) :lol:
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Nicole
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 4670
Užsiregistravo: 09 Rgp 2009, 02:26
Pliusai: 56
Miestas: Marburg

Re: DARŽOVIŲ MARINAVIMAS, KONSERVAVIMAS.

Standartinė Nicole » 17 Rgs 2016, 02:22

Morku misraine ziemai
labai mylima ir kiekvienais metais papildoma atsarga :D Deja,pameciau recepta,tad radau alternatyvia,tik man ten pomidoru ryskiai per daug,pakanka 1-1,5 kg. 030

Reikes:
200g.cukraus
po 1 kg.-
morku
papriku
svogunu
pomidoru
150g.acto
250g.aliejaus
2v.s. druskos

Pomidorus sumalti mėsmale ar susmulkinti blenderiu(as odele ir kotelius pasalinu), gautą masę sudėti į puodą, įdėti 200 g cukraus, 2 šaukštus druskos, 150 g acto, 250 g aliejaus. Virti iki užvirimo, tada sudėti 1 kg tarkuotų morkų, virti 15 min.Po to sudėti 1 kg pjaustytų paprikų - virti 10 - 15 min, galiausiai sudėti 1 kg pjaustytų svogūnų, virti 10 - 15 min.

Mišrainę sudėti į kaitintus stiklainius ir užsukti.

DSCN9185.JPG
DSCN9185.JPG (99.44 KiB) Peržiūrėta 3179 karus(ų)
saltinis: http://www.gaspadine.lt/receptas/misrai ... melis-4965
kaip nervina,kai foto susimazina tiek,kad praranda vaizda,nesuprantu kodel nepriima 640x480?
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Nicole
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 4670
Užsiregistravo: 09 Rgp 2009, 02:26
Pliusai: 56
Miestas: Marburg

Re: DARŽOVIŲ MARINAVIMAS, KONSERVAVIMAS.

Standartinė Nicole » 17 Rgs 2016, 02:36

Nicole rašė:Močiutės"Pupelių mišrainė"žiemai
(tikiuos nesikartoju :roll: )
Lygiom dalim:
(po 1 kg.,po 2 ir t.t.)
Pupelių
Morkų
Svogūnų
Pomidorų
dar reikės:
aliejaus
juodųjų ir kvapiųjų pipirų
lauro lapelių
____________________________
Pupeles išvirti pasūdytame vandenyje,nusunkti.Tame skystyje virti stambiai tarkuotas morkas,nusunkti.Tada virti griežinėliais pjaustytus svogūnus,nusunkti.Dėti per mėsmalę maltus pomidorus ir baigiant virti,sudėti visus komponentus,įpilti aliejaus(jei po 3 kg.išeiga apie litrą),sudėti prieskonius.Užkaitinti ir sukrėsti į stiklainius.
____________________________
Mano mėgstamiausia močiutės daryta mišrainė :valg:
Na ir aisku,sis reikalas taip pat kasmet butinas :lol: tik nenufotkintas rusy tupi :mrgreen:
Paveikslėlis

Skelbti atsakymą