Įdarytos daržovės

Galite pasidalinti savo mėgstamais receptais, arba pasidomėti, kaip gaminamas Jus dominantis patiekalas.

Moderatorius: Tutsi

Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
Skelbti atsakymą
Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 20 Bal 2007, 16:25

RYŽIAIS IR PIEVAGRYBIAIS ĮDARYTOS PAPARIKOS

4 PAPRIKOS,
150 G APVIRTŲ RYŽIŲ,
80 G MORKŲ,
100 G SVOGŪNŲ,
100 G PIEVAGRYBIŲ,
100 G ALIEJAUS,
VIŠTEINOS SULTINIO, PRIESKONIŲ.

Nepažeidžiant paprikų formos, išvalyti sėklas. Nuplauti ir 2 - 3 min. pavirti.
Įdarui skirtas daržoves pakepinti aliejuje, suberti ryžius, pabarstyti prieskoniais. Šio įdaro prikimšti paprikas. Jas sudėti į troškintuvą, užpilti vištienos sultinio ir troškinti apie 15 min.
Prikabinti failai
HPIM0181.jpg
HPIM0181.jpg (45.79 KiB) Peržiūrėta 5144 karus(ų)

Vartotojo avataras
Hazel
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2086
Užsiregistravo: 11 Vas 2007, 13:45
Pliusai: 0

Standartinė Hazel » 20 Bal 2007, 16:28

Ramunė rašė:RYŽIAIS IR PIEVAGRYBIAIS ĮDARYTOS PAPARIKOS
.
kaip gražiai atrodo Paveikslėlis gaila, kad aš nelabai galiu paprikas valgyti... organizmas reaguoja neigiamai į jas Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 20 Bal 2007, 16:30

Gaila, nes tikrai skanu. PaveikslėlisO tu pabandyk kaliaropes įdaryti. Man irgi labai skanu. Visi įdarai tinka, kaip ir paprikoms.Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 20 Bal 2007, 16:43

paprika ir dar su pievagrybiais :hypno:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 20 Bal 2007, 16:50

Čia tau kak razPaveikslėlis Sėdėtum prie stalo ir žiūrėtum į lėkštę, kol kiti skaniai valgytų Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 20 Bal 2007, 17:30

Ramunė rašė:Čia tau kak razPaveikslėlis Sėdėtum prie stalo ir žiūrėtum į lėkštę, kol kiti skaniai valgytų Paveikslėlis
as gi tau nieko blogo nepadariau,kam tu sitaip Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 20 Bal 2007, 18:01

Aš tik gero norėdama Paveikslėlis Bikini sezonas čia pat Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Hazel
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2086
Užsiregistravo: 11 Vas 2007, 13:45
Pliusai: 0

Standartinė Hazel » 20 Bal 2007, 20:55

Ramunė rašė:Aš tik gero norėdama Paveikslėlis Bikini sezonas čia pat Paveikslėlis
Dar per anksti džiaugiesi, nes oras labai staigiai keičiasi... Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Lilina
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 8898
Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pliusai: 101
Miestas: Kaunas/Mažeikiai

Standartinė Lilina » 23 Bal 2007, 22:11

Ramunė rašė:RYŽIAIS IR PIEVAGRYBIAIS ĮDARYTOS PAPARIKOS
Idealus produktas, gali bet kuo kimsti - vistiek bus skanu :hubba:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 25 Bal 2007, 11:27

o as kazkaip nekemsu tu darzoviu,nezinau kodel :merg2:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 25 Bal 2007, 12:33

Aš irgi nedažnai. Bet turbūt todėl labai skanu būnaPaveikslėlis

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 25 Bal 2007, 13:18

reikes turbut ir man ka nors iskimsti :roll:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 25 Bal 2007, 13:22

Pabandyk. Man patinka dar ir todėl, kad galima pasiruošt iš anksto Paveikslėlis Kartą ner ridiką buvau įdariusi. Na, ne... Valgėm, bet daugiau Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 25 Bal 2007, 13:45

bet ka cia reikes iskimsti :shock: Papriku tai pas mane nevalgo :evil:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 25 Bal 2007, 13:50

Obuolį, pomidorą, cukiniją, kaliaropę, netgi agurką galima, tik reikia paruošta mėsa, nes ilgai troškinti negalima.

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 25 Bal 2007, 13:51

Dar labai skanu įdarytos didelių pievagrybių kepurėlės Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 25 Bal 2007, 13:55

IR VEL PIEVAGRYBIAI :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Vartotojo avataras
Lilina
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 8898
Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pliusai: 101
Miestas: Kaunas/Mažeikiai

Standartinė Lilina » 26 Bal 2007, 08:42

:lol: :lol: :lol:

Vartotojo avataras
Lilina
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 8898
Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pliusai: 101
Miestas: Kaunas/Mažeikiai

Standartinė Lilina » 26 Bal 2007, 08:43

Yra dar grybai"portabellai" dideli tokie. Ankscčiau juos mačiau IKI parduotuvėje, bet dabar -nebe :( Bet irgi labai skanūs įdarinėjimui.

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 26 Bal 2007, 08:52

na vis ne pievagrybiai :merg2: As kai buvau maza,mes miesto centre tarp medziu juos tokiai siaudinienei rinkdavom.Tada is jos visi juokdavosi,o dabar visi valgo kaip delikatesa....gal todel man like nekokios asociacijos :roll:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 26 Bal 2007, 17:40

Paveikslėlis Vaikystės prisiminimais dar tebegyveni Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 26 Bal 2007, 18:59

negalima :shock:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 26 Bal 2007, 19:08

Ne tik galima, bet ir reikiaPaveikslėlis Tik geriau malonesnius prisiminimus Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 26 Bal 2007, 19:26

visokiu yra ir visokiu reikia :wink:

Vartotojo avataras
silsta
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1706
Užsiregistravo: 19 Spa 2006, 13:45
Pliusai: 5
Miestas: Kaunas

Standartinė silsta » 22 Geg 2007, 09:25

Vakar gaminau kažkada Daidos aprašytas įdarytas bulves. Skanu kaip du medu, ačiū už receptuką Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 22 Geg 2007, 10:06

galetum skliausteliuose parasyti,kurioje vietoje receptas,tada zvilgt,ir viskas aisku :wink:

Vartotojo avataras
silsta
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1706
Užsiregistravo: 19 Spa 2006, 13:45
Pliusai: 5
Miestas: Kaunas

Standartinė silsta » 22 Geg 2007, 10:31

1 puslapis, sausio 16 d. Ten įdarytos paprikos ir įdarytos bulvės. :idea:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 22 Geg 2007, 10:51

saunuole :wink: Taip paprasciau susigaudyti :oops:

Vartotojo avataras
silsta
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1706
Užsiregistravo: 19 Spa 2006, 13:45
Pliusai: 5
Miestas: Kaunas

Standartinė silsta » 24 Geg 2007, 11:20

Topinambų kotletai
500 g bulvinių saulėgrąžų (topinambų), 500 g morkų, 2 kiaušiniai, 100 g grietinėlės, 2 šaukštai manų kruopų, aliejaus. Gumbus ir morkas nulupti, nuplauti, sutarkuoti stambia tarka, užpilti grietinėle ir troškinti ant mažos ugnies, kol suminkštės. Į troškintą karštą masę greitai supilti plaktus kiaušinius ir manų kruopas, ir išmaišyti iki vientisos masės. Suformuoti kotletukus ir apkepti aliejuje.Paveikslėlis

Vartotojo avataras
silsta
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1706
Užsiregistravo: 19 Spa 2006, 13:45
Pliusai: 5
Miestas: Kaunas

Standartinė silsta » 19 Bir 2007, 10:24

Vakar dariau balandėlius be mėsos, skanu ir sotu. Svarbiausia, neriebu. Kas nori riebiau, galima dadėti sviesto, grietinės. Mes valgėm jau paruoštus užsidėję grietinės.

kopūstas,
apie 200 gr. grybų,
1 svogūnas,
1 paprika,
pora saujų ryžių,
ferm.sūris,
pomidorų sultys,
krapai,
prieskoniai.

Kopūsto lapus apviriau. Ryžius išviriau. Svogūną apkepiau labai mažame kiekyje aliejaus, sudėjau grybus, apkepiau, papriką smulkiai pjaustytą sudėjau, apkepiau kartu. Tada ten sudėti apvirtus ryžius, viską gerai išmaišyti, pipirų, druskos, prieskonių įdėti. Įdarą dėjau į kopūsto lapus ir kaip balandėlius su mėsa suvyniojau. Sudėjau juos į kepimo indą, užpyliau pomidorų sultimis ir kepiau apie 40 min. 220 temperatūroje. Prieš baigiant kepti pabarstyti fermentiniu sūriu. Sudėjus į lėkštes pabarsčiau krapais.

Paveikslėlis

Skelbti atsakymą