silsta rašė:
Sveikos, taip akcija yra riešutų mišiniams: kainavo 19.99 Lt, dabar - 12.99 Lt. (anakardžio, lazdyno, žemės, bertoletijos, migdolai, atrodo ir razinų yra primaišyta)
ne, dabar akcija, tik RIESUTU MISINIUI, o ne studentu maistui. riesutu misinyje, kuriam dabar taikoma akcija, razinu nera.
Sveikos, taip akcija yra riešutų mišiniams: kainavo 19.99 Lt, dabar - 12.99 Lt. (anakardžio, lazdyno, žemės, bertoletijos, migdolai, atrodo ir razinų yra primaišyta)
ne, dabar akcija, tik RIESUTU MISINIUI, o ne studentu maistui. riesutu misinyje, kuriam dabar taikoma akcija, razinu nera.
tutsi rašė:
Hazel rašė:
silsta rašė:
bet vistiek,geras daiktas,kad ir be razinu
tikrai man labai patinka bertoletiju riesutai, parduotuveje stengiuosi daugiau ju isikrauti
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16350 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 649
O Jurgeli šventas Aš galvojau, kad jau paragavau visas riešutų rūšis, kai nusipirkau anakardžių pagal Tutsi rekomendaciją . ( skanūs, tikrai patiko). O dabar dar vieni išlindo Kaip atrodo, kad bent žinočiau, ko ieškau, nereiktų žabalint į pavadinimus
O Jurgeli šventas Aš galvojau, kad jau paragavau visas riešutų rūšis, kai nusipirkau anakardžių pagal Tutsi rekomendaciją . ( skanūs, tikrai patiko). O dabar dar vieni išlindo Kaip atrodo, kad bent žinočiau, ko ieškau, nereiktų žabalint į pavadinimus
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume