Daida,jau kam kam,bet tau neturetu buti problema Neesu su masina siuvus(rankom ir mezginio dalim-taip),bet papasakosiu,koki grozi esu macius,jei suprasi.... Padukas apibreztas pagak didi ir pasiustas-filcas+kartonas+filcas su kontrastines spalvos siulais....virsus atlasine medziaga+sintetinis plonas pasiltinimas(sinteponas ar kaip jis ten vadinas)+filcas(vidine puse)ir viskas susiuta "pagalvelémis"...tikiuos,kad supratai ka supasakojau,nes tai kazkaip susije su skiautiniais(mano akim ziurint) Pats grozis priklauso nuo atlaso piesinio(ten buvo rytietisko ornamento)
Supratau tavo mintį, Nicolę, ačiū Bet man reikia šiltų šlepečių, nes darželyje, kaip ir kiekvienais metais ruošiam dovanas senelių namams, tai šį kart sumąsčiau šiltas šlepetas pasiūti Turiu jau idėja, medžiagų irgi, tai kai bus padarytą parodysiu
aisku, kazkaip taip ir pamasciau pagal aprasima, bet toki zodi pirma karta girdziu sakau pasitikslinsiu bendram issilavinimui Nors du metus atkaliau siuvejos mokslus, bet neteko kazkaip susidurti
Tai va ir pagalvojau apie šiltas šlepetes, nes tiems seneliams visad šalta. Pas save paliepeje pasikuičiau radau dirbtinio kailio, trikotažo atraižėlių, sintepono gabalų, tai viską ir panauojau, truputi mažiau šlamšto liko
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume