Kažkada esu siuvinėjusi tokius dalykėlius ant tiulio (užuolaidos), neturiu kuo nufotografuot, netyčia radau Pikasoj ir prisiminiau. Rodau ir jums, gal kas bandėte siuvinėti? http://picasaweb.google.com/kkrevistas3/Bordado#
Aš taip pat siuvinėju užuolaidinę medžiagą ir man labai patinka tos servetėlės-labai gerai skalbias! Deja,ne visas įmantrybes žinojau už ką didelis AČIŪ Silstai!
merginos Bet iš tiesų siųlau pabandyt,nes tikrai nesunku ir labai praktiškos servetėlės. Kadangi siuvinėju su šilkiniais siūlais,tai nebijau nei kavos,nei vyno dėmių.Draugei išsiu vinėjau 1.40 m.takelį Kalėdinėm spalvom,tai kiaurus metus naudoja,nes priežiūra kita
Pasirodo pagyru savo adresu radau! Aciu labai! Dora,kaip sekes su albumo kurimu? Pas drauge budama,prisiminiau,kad to takelio nedemonstravus,tad liepiau traukt is spintos ir fotkint,kad tureciau ka parodyt Takelis visgi yra 1.70 cm.ir net po 2 ar tai 3 metu atrodo kaip naujas(prieziura jam superine!)
Kodel labiau saugomi? Silkiniai siulai,uzuolaidine medziaga-nelieka jokiu demiu,be problemu skalbiu(dar druskos iberiu) ir lyginu,buna lyg naujas Anksciau turejau komplekta,tai po puodeliais tikras geris,nes nei demes lieka nuo kavos,nei krakmolint reikia
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume