NERADAU SIUKSLEDEZES TAI PARASYSIU CIA, AR GALIMA TA VARTOTOJA RAJADONELI AR KAIP TEN JIS BLOKUOTI, PAZIUREKIT KIEK MESLO JIS PRIVERTE, KAIP AS SUPRANTU TAI TEN ARBA KOKS ROBOTAS ARBA KOKIA KENKEJISKA PROGRAMA DEDA SITAS ZINUTES. NU TIKRAI NERVINA.
NERADAU SIUKSLEDEZES TAI PARASYSIU CIA, AR GALIMA TA VARTOTOJA RAJADONELI AR KAIP TEN JIS BLOKUOTI, PAZIUREKIT KIEK MESLO JIS PRIVERTE, KAIP AS SUPRANTU TAI TEN ARBA KOKS ROBOTAS ARBA KOKIA KENKEJISKA PROGRAMA DEDA SITAS ZINUTES. NU TIKRAI NERVINA.
Aisku galima. Reiketu ADMIN'ui apriboti nauju user'u registracija. Padaryti, kad tik administratoriui leidus, naujas vartotojas galetu registruotis. O ne tai, kaip dabar. Bet kas registruojasi automatiskai.
neradau kur kitur rasyt, tai rasau cia - kaip uzsitarnaut teise skaitinet forume "LAISVALAIKIS", nes dabar tai raso, kad "Jus neturite teises skaityti temu siame forume" ?
ten tik rašo kad neduoda ,o paspaudi skaityti naujus pranešimus ar aktyvias temas ir atidaro,tik aš su registracija susimoviau kai ne tą datą pasirinkau ir man parašė kad reikia tėvų sutikimo ir pagalvojau 'geras eisiu mamos pasiklausti ar man galima...'
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume