Labukas visoms Aksele,man tas pakabukas- SUPER labai grazus Keletas mano naujienu Sw kristalai,pustas stiklas,sidabras Sw perlai,sw kristalai,sidabras Kristalai,sw perlai,pasidabruoti iverimai
Užsiregistravo: 27 Vas 2007, 11:20 Pranešimai: 2101 Miestas: Šiauliai Pliusai: 229
Tokį kaip paskutinis ir man Vitele yra padariusi, tik be vidurinės dalies ir dar + apyrankė. Dažnai puošiuosi ir dažnai komplimentų sulaukiu Vitelės dėka
kurgi negirs erneka,kai toks neapsakomas grozis ,man irgi laaaaaabai patiko tas paskutinis verinys ,gal kada ir as nusipirksiu,jau kai ant lietuvos busiu
Labas vakarelis Vitele saunuole,kad vel kimbi i karoliukus Parodysiu uzsakymiuka,gal kuri panores kazko panasaus Sw kristalai,biseris O cia keletas laisvu Sage -sw kristalai,cekiskas stiklas,biseris Stikliniai perlai,tibeto sidabras sw kristaliukai,pasidabruoti iverimai
Dekui uz pagyrimus merginos Tas pirmas komplektas brangesnis,nes uzsakove norejo,kad butu pagrinde sw kristalai, o ta kita sage padariau kartu su cekisku stiklu ,tai ji ir pigesne ,kainyte 26 lt
ot pavydziu zmonem, kad kantrybes tiek turi....as va uzsimaniau velt -ismokau - atsibodo, karoliukus norejau vert - ismokau - atsibodo, dekupazuot norejau - ismokau - jau neidomu...ir taip visalaika...nubet svarbu gamint neatsibosta niekaip
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume