Zinau tik kazkaip gaila, ir taip jau prie peciau buvo ranka prisviles, dabar aisku vaiksto aplinkui, bet nezinau ar zaizda to verta buvo kai paaugs ir bus protingesnis tada galimes nuimt
Nusvils vieną kartą, antrą kartą žinos o taip visą laiką kiš. Nors jau mano tokia nuomonė.
vat man taip buvo, prisiminsiu gal visa gyvenima, kai ant dujiniu uzsideda tokie ratumai maziems puodukam, as vi sji paimt noredavau, masa sake ne karta, neimk, karstas, apsideginsi, bet as oi neklausiau ir viena kart, kai jis iki raudomuno ikaites buvo ciuptelejau - po to karti zinau, jei mama pasakydavo - kasta, neimk, kad tikrai karsta
Tai va, kol pats nepabandysi, nesužinosi aš irgi tokių atvejų daug turėjus, tai leidžiu ir saviškei susipažint. Mažytė vis lįsdavo į orkaitę, kai aš tikrinu ar iškepę, tai specialiai dar kai buvo labai neįkaitus, leidau paliest, tai va nuo metukų, nagų prie jos ir nekiša, dar ir man pasako, kad "kasta šia"
Pranešimo tema: Re: Laukiam gandrų ir.....kas po jų
Parašytas: 03 Kov 2010, 23:37
Virtuozas
Užsiregistravo: 20 Bal 2007, 15:16 Pranešimai: 4585 Miestas: Šiauliai Pliusai: 94
na maniske neseniai is smalsumo uz karsto lituoklio ciuptelejo , vyras kiek sake kad karsta , tik nusisuko kazko paimt , si capt , tai dabar sventa -jei kartsta, tai karsta , gerai kad pasekmes nelabai skaudzios buvo , greit atsaldem pirstus, tai apsiejom , be zaizdu , tik odele nusidegino .
Tai gerai kad tik tiek, maniskis kai pridege prie peciaus tai net pati issigandau, gerai kad turejom purskala,tai skausma iskart nueme, nustojo verkt is karto bet zaizda ilgokai gijo
Pranešimo tema: Re: Laukiam gandrų ir.....kas po jų
Parašytas: 15 Kov 2010, 08:06
Virtuozas
Užsiregistravo: 27 Vas 2007, 11:20 Pranešimai: 2101 Miestas: Šiauliai Pliusai: 229
Ačiū už komplimentus visoms, malonu O tortukas labai paprastas, susukti vyniotiniai su varškės kremu, išdėliota skaičiaus 4 forma ir aptepta plakta grietinėle, buvo tikrai skanu. Likusias nuopjovas formuojant ketvertą mielai suvalgė vyresnėlis, sakė ir jam tokį turėsiu padaryt tik ne 4, o jau 12 Varškės kremui naudojau saldžią plombyro skonio varškę, kurią maišiau su sviestu, tai vaikiukams labai tiko
jau mes po pirmojo gimtadienio. mazius buvo toks gerutis uzmigo net su sypsena. idesiu keleta foto nuo stalo. (buvau prizadejus foto) Bet pavargau labai, bet svarbiausia svente jau praejo sekmingai.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume