Ir į kokią Šaraškino kontorą aš įsivėliau? Akys išvarvėjo pilvas maršus groja,žabtai iš juoko išsinėrė ir visus miegus išvaikė Na ir grožybės,na ir dialogai,o ir bosas su samčiu nevaiko Kągi,taip ir toliau ,o aš einu Tutsi"miniukus"gamint,kol energijos pilna,kad vėliau prie puodų neužmigčiau
daugiau nebeisiu į šita butent temelę, tokių vaizdu prisižiurėjus susiparinu, kad neturiu vaiku, kad galėčiau jiems tokius sumustinukus daryti. Ir toookį apetitą sukelia visi tie vaizdeliai
O man kaip tik apetito nekelia: gryni ryžių gumulai be padažo manęs nevilioja...
Man gražu, kai maistas panašus į save Na, arba, jeigu sudėliotas kokiom formom, kad į tas formas įsipaišytų ir padažiukas, ir mėsytė, ir daržovytė. O kai šiaip sau piešinėliai iš maisto, nemąstant apie skanumą - tokie man tik gražūs, bet pilvo nesugurgina...
Ten ryžiai paskaninti, paruošti kaip sušiams, nors jau kiek skaičiau receptų taip būdavo. Ir pateikti kaip garnyras, nes prie visų yra daržovės, žuvis ir pan. Nuotraukose yra Bento pusryčių dėžutės, man tai čia menas yra tai padaryti, o kiek ir pakainuoja visas priemones suspirkt
Labai gražu ir tikiu, kad tie paveiksliukai-žaisliukai yra skanūs, bet man skaniau yra košė-makaliošė, išmirkyta padažuos,suderinta teikiant prioritetą skoniui, o ne spalvoms... Man daug labiau apetitą kelia koks nors kepsnys negu multiko personažas, kuriame maistines detales tik įsižiūrėjęs pamatai.
Želatininis"ežeras",kiaušinės gražuolės"gulbės",krapų ir sv.laiškų žolynas...o iš ko padarytos švendrių burbuolės,kad žiūris kaip šokoladas? Gal koks sviestas su duonos trupiniais?
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume