Na va. Auga vaikas, vyksta pakitimai jo veikloje. Dabar maniškiai reikia kartu sudėti šaukštus į vietą. Viską ką reikia išmesti į šiukšliadežę, prieš tai turu paduoti jai, kad padarytų tai pati. Kai kabinu išskalbtus rūbus, lekia pirma juos man paduoti iš skalbiankės. Dar biški paaugs, išmokinsiu kad indus nuo stalo paduotų Čia jie kol mažiukai tokie geri, ar įpranta padėti?
Pas mane dar kol kas didžioji šeimininkė Bet kartais šeimininkė sugalvoja neįprastų pramogų, pvz., ką tik nusipirktos smulkios arbatos pasipylė ant grindų ir darė angelus atsigulus
Pas mane dar kol kas didžioji šeimininkė Bet kartais šeimininkė sugalvoja neįprastų pramogų, pvz., ką tik nusipirktos smulkios arbatos pasipylė ant grindų ir darė angelus atsigulus
o maniske tai visad miltus deda i puoduka(dazniausiai pro sona ir ant suns dar kliuna ) ir sausus produktus maiso.Labai megsta indus plaut,tada pradeda spinteles visas plaut,o tada jau reik balas valyt .o siaip ji laisto geles ir savo zaislus tvarko,bet jau turbut praejo,tas nenoras,ar tingejimas,greit sustvarko ir varo dukt
Vartotojai naršantys šį forumą: jurate-13 ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume