maniskis i brokolius kaip darzove tai kreivai irgi ziuri, nejauci asimpatijos, bet va jei kokia sriuba padarau ar ant picos uzdedu tai dar suvalgo, o vat zirnius tai meksta, matyt ji vaikystej ne ant zirniu klupdindavo o ant baklazanu
Maniškis paprastų žirnių nebijo, valgo, patinka, bet va ankštiniai žirniai yra kažkoks siaubas, tik pažvairuoja kai valgau ir viskas tuo pasibaigia, pats neišdrįsta
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16324 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 649
Nelabai žinojau, kur "pasirodyt", ką teko valgyt Vokietijoj Atnešu čia. Labai skanus maistas, nors čia, gal būt, ir ne visai jų tradicinis. O jau porcijos - Ne veltui vakarais ir rytais viusas Berlynas kažkur bėga, matyt, degina maistą
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16324 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 649
Neįsivaizduoju, kokios ten didelės salotų porcijos, visur užsisakinėjau mažas, nes vyras perspėjo, kad neįveiksiu niekaip Aš ir mažas ne visas sudorodavau Kaip nebūtų keista, maloniai paklausdavo, kas ne taip, o paaiškinus, pasiūlydavo supakuoti, kad galėčiau namo neštis Čia tai man buvo šokas
Kadangi gyvenu ne didmiestyje, man neteko dar susidurti Lt su tokiu dalyku, taigi truputuką buvau pasimetusi, ko gero, paraudau , bet parsinešiau naktipiečius
Tą tai suprantu, bet kažkaip na, nemoku paaiškinti... Buvo labai netikėta, nors draugai pasakojo tokius dalykus, bet , matyt, suveikė netikėtumo refleksas
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume