Jau turguose pas bobutes man baisu pirkti: 1) nežinau tiksliai ar kaimiški ir kada buvo sudėti; 2) nu jau kai bobutė išsikrauna savo visą turtą (kiaušinius, sviestą, sūrius) ant saulės, tai jau kažin ar labai geri tie produktai bus, nes neaišku ar vakar dar ten pat nelaikė.
Kaimiškus perkam tik šalia sodo esančiam kaime, nueini, vos ne pats lendi pasirinkt ir susimoki pinigėlius.
Aš tai pat naudoju kaimiškus, mama turi 25 vištaites ir pora gaidukų, kartais ir perteklinių turiu " kiaušų", į turgų nevežu, bet kaimynkos mielai perka.
tai ir man pasiulyk, kai turesi Atsiusiu savo partizana
Būtinai, kaip tik daugiau atsivešiu, o ir mano sesė visai netoli tavęs gyvena, (prie buvusios 11 vid mkla) tie patys "kiaušiukai" tik ji dar ir iš savo uošvienytės atveža paporceliuti.
Pas mane berods dažniausiai naudojami yra kiaušiniai: tai juose kažkas išmirkoma, tai jie į kepinius eina, tai į blynukus, tai į faršą... Žodžiu, kiaušiniai valdo
O aš žiūrau, kad miltai labai išsinaudoja... Geriau jau man taip pieno produktai tirptų, o štai miltai, kurie negenda, vis baigiasi ir baigiasi - piknaudžiauju pyragais...
O aš šiaindien beskaitydama šią temukę pagalvojau vanduo produktas ar ne, jei staiga jis nustotų bėgti iš čiaupo, būtų tragedija, jo reikia kasdien ir ne po mažai, ne tik maistui....
O aš dabar pradėjau labai daug grietinės naudot kažkokia manija visur ją dėti, man taip skanu. Ir vakarienei išsikepiau avižinių dribsnių blynų, prisidėjau riebios grietinės, spanguolių, prisikirtau ir naktinėju laiminga
o aš tuoj griūsiu miegot. Norėjau pyragą įkelti savo - bet le jis toks saldus žaltys ir šiaip neypatingas, kad tingiu rodyt... Gavos net ne pyragas, o daugiau razinos tešloje...
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume