Kaip gražu, maniškei labai patinka visokie išsidirbinėjimai lėkštėje Labiausiai jai patinak manų košė su akim, nosim ir šypsena. valgyt pradeda nuo akių
Na,ryt dar keleta idesiu,paprastu,bet ,kiek ten buvo ,tada visus.Siandien atsirinkau ,kas graziau.cia vis tam DJVU ,kol pertvarkai...bet vistiek grazu.
La major , nugi nevelu , tik veiklos imkis , ir bus vardan ko tokius grozius daryti
kokios tokios veiklos?.. Vėliau pagalvosiu. Vieniša motinystė nėra labai jau geras variantas, tada jau dėliok namukus iš ryžių nedėliojęs, vaikas linksmesnis nebus Čia ne veiklos reikia, čia kažkaip iš kažkur arba būna, arba ne.
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16336 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 654
Oi, mergaitės, labai blogi tie naktiunėjimai. Anksčiau ir man taip būdavo, taigi suprantu ir užjaučiu jus abi, nes dienos miegas, jei ir pavyksta nusnūsti, visai nebe tas.
Nebepavyksta man diena uzmigt.Tokia apvytus ir sliauziau diena.Kiek bandau uzmigt-is to nieko neiseina.Man tai tas skausmas trukdo.Tiek vaistu neisgersi-sirdis sustotu.
Cia tai dar ne naktinejimas, Justuke Kai kurie zmones visa nakti akiu negali sumerkti, o valanda prasivartyt - tai norm, as apskritai greiciau nei per valanda beveik niekada neuzmiegu (nebent bunu pavargus labai).
ka zn. man tai nenormalu. paprastai per 10 minuciu uzmiegu. o dabar... reik susitvarkyt miegojimo rezima. kazkada neseniai per pilnaty nuo pirmos iki puses keturiu uzmigt negalejau nervina. po to miegi iki 12.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume