Kadangi aš nuotraukų negaliu įdėt, tai parašysiu kaip aš padarau pasryčius iš kiaušinių. Tai pats paprasčiausias variantas, o galima prigalvoti įvairiai.
Supjaustom batoną storesnĖm riekelėm, negu būna kepyklos supjaustyta. Vidurį su peiliu gražiai išpjauti. Į keptUvę pilti labai nedaug aliejaus, batoną dėti į keptuvę, į tą išpjautą skylę įleisti kiaušinį. Kai apkeps, mentele apversti kitą pusę. Sudėjus į lėkštę apibarstyti prieskoniais, krapais, svogūniukais. Žodžiu, kas tuo metu po ranka. Mes tokį patiekalą vadinam "VERŠIO AKUTĖS". Pabandykit
Mano bernai tas ,,versio' ar ,,pirato" akis megsta patys kepti.Bet jiem su duona skaniau.O yra tokie estetai.Duonos minkstima su sausainiu formele isspaudzia,po to lygu rutuliuka su stiklinaite.Zodziu,terlenas,kaip ir mama
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume