Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16336 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 654
tavi rašė:
Turėtų tikti, na kaip ir bulvės. Imi ir sodini. Tik su topinambais reik atsargiai, jie puikiai plečiasi. Galima sodinti pavėsyje ir jos nereiklios.
Dėkui, bandysiu. Pas mane yra tokia vieta po liepaitėmis, niekas beveik neužauga, nebent patisonai ar cukinijos ( bet ir tos mažokos...) Panaudosiu lopą.
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16336 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 654
O pas mus Rimi šalia Maximos Tai aš abi apsuku, o jei dar būna noro - į Norfą ir Iki suvaikštau. Bet tai būna kartą per savaitę, ne dažniau. Daugiau vyras rūpinasi pirkiniais
Aišku, kad renkam O mes turim ir pati didžiausią puodą ir stiklinį indą su plastikiniu dangčių ir greit dar troškintuvą su dangčiu pasiimsim, nes tik 6 lipdukų trūksta
pas mane RIMI šalia, tai dažnai perkant susidaro sumos. Bet žiūriu Rimi dažnai daro tokias akcijas, kad už surinktus bonusus kažka dovanoja. Čia gal vietoj nuolaidų kortelių???
Gal tau tik atrodo kad tikros ne vienos. Aš turėjau vieną, galvojau kad tikra...o pasirodo - ne tikra. Tai taip vadinamu "tikru" draugiu irgi ne turiu.Tai sese - visada lieka sese. Kaip sako Ramunė: kraujas - ne vanduo
Su laiku viskas susistato į savo vietas; draugai irgi. Man iš to N liko viena, bet, kai ir Tavi, neišduos, nepames, parems, o jei reikės, ir apibars ( nes ji nemoka garsiai rėkti, kaip aš )
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume