Na, pagirkit mane, siandien isviriau obuolini suri. Dabar balkone puode vesta visa mase, tuoj krausiu i maisiukus ir slegsiu. Atrodo, turi gautis puikiai Kas dar vire ta suriuka siemet?
Sveikos, jei jau apie obuolini suri, tai ir as cia
Jei verdate suri is antaniniu obuoliu, tai nereikia lupti. Ju odeles suverda ir nesijaucia ju, ta tiksliai zinau. As nulupu tik tokias vietas, kurios buna negrazios, taskiuotos. Ir ne lupu, o su bulviu skustuku nuskutu, tada pjaustau.
Jei virsite is kitokiu obuoliu, tai butinai reikia nulupti
Ačiū už patarimus, gerai kad nelupau, nes buvo antaniniai obuoliai. O sūrį tiką baigiau virti, atrodo viskas gavosi gerai, laukiu kol atvės. Aš esu senai virusi iš antaninių obuolių, tai nelabai atsimenu ar lupdavau ar ne .
Tik man klausimas kyla, kiek ten tų vitaminų tame sūryje lieka po tokio virimo
Tavo tiesa, Tutsi, nežinau kiek tų vitaminų ten lieka, turbūt mažokai.... Bet kad skanu, tai tikrai. Man, pvz., skaniau už saldainį. Tiesa, pirmo virimo sūrio jau nėėėėėėėra Bet dar virsiu, kol obuolių yra.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume